Skip to main content

Over bedrijfsfotograaf Ben Eekhof in Dronten

Wij zetten jou graag in de spotlights

Als bedrijfsfotograaf maken we zichtbaar wie jij bent en waar je voor staat, zodat je de juiste personen aantrekt. Nieuwe klanten, een ander werkgever of wellicht een toekomstige liefde. Met de beste versie van jezelf laat jij zien wie je écht bent. De rest volgt dan vanzelf.

Waarom je kiest voor dé bedrijfsfotograaf uit Dronten?

Wij halen het mooiste in je naar boven

We noemden het al eerder: van foto-angst naar foto-plezier. Dat is wat we belangrijk vinden als fotografen. Het maakt een (zakelijke) fotoshoot zoveel leuker en geeft bovendien het allerbeste resultaat. En dat lukt elke fotoshoot. Waar veel klanten starten met het gevoel dat een bedrijfs-shoot niets voor hen is, eindigen we altijd met een feest der herkenning: “Oh ja, dat ben ik écht!” Daar doen we het voor.

Het verschil tussen een mooi plaatje en een schitterende zakelijke foto? Dat zit hem in de nabewerking. We mogen ons inmiddels expert noemen in het nabewerkingsprogramma Capture One Pro. Daarmee tillen we niet alleen jouw bedrijfsfoto naar het hoogste niveau, maar helpen we ook andere vakfotografen om het allerbeste beeldmateriaal te leveren.

Ook bedrijfsfotograaf voor bekende namen

We werken ook met bekende bedrijven en organisaties

Hoewel we graag met beide benen in de polderklei blijven staan, werken we ook samen met bekende bedrijven en organisaties. Ontkennen heeft geen zin: daar zijn we natuurlijk super trots op. Het laat zien dat we opgemerkt worden en goed werk leveren. Voor grote bedrijven, de lokale zzp’er en alles ertussenin. Allemaal met even veel plezier.

Twee bedrijfsfotografen, één passie

Annemieke is de creatieveling van ons twee

Onze foto-concepten stemt ze haarfijn af op de wensen van onze klanten en hun bedrijven. 

Daarbij krijgt ze het liefst card-blanche. Nog geen plan paraat voor jouw bedrijfsfotografie? Je kan Annemieke niet blijer maken. Vaste opdrachtgevers weten dat inmiddels en vertrouwen haar blindelings. Haar ideeën passen altijd bij wat jij wil overbrengen en uitstralen.

Als tweede bedrijfsfotograaf overziet Annemieke de setting vanuit een ander hoek. Dit andere perspectief zorgt voor verrassend beeldmateriaal.

Vooral veel dames waarderen haar aanwezigheid. “Even een kraag rechttrekken of een schouder bijdraaien; vrouwelijke klanten vinden het vaak prettig als zij dat doet.”

Ben heeft ruime ervaring als bedrijfsfotograaf en houdt enorm van het contact met zijn klanten én van de techniek.

Niet zo gek dus dat hij inmiddels ook expert is op het gebied van Capture One Pro – een geavanceerd software programma voor de nabewerking van foto’s. Deze kennis deelt hij graag met andere vakfotografen door middel van training en coaching. In het dagelijks leven zijn Ben ik een stel; zowel privé als zakelijk vullen we elkaar dan ook goed aan. Bovendien is het prettig om altijd samen de fotoshoot te doen. Dat is niet alleen handig met alle fotoapparatuur, maar het werkt ook snel, biedt meer mogelijkheden en zorgt dat we snel kunnen schalen als dat nodig is. Naast het zakelijke aspect van fotografie, zet hij zijn talent ook in om van betekenis te zijn voor anderen. Bijvoorbeeld als uitvaartfotograaf en als vrijwilliger voor Stichting Make-a-Memory.”

Wil jij ook nieuwe en frisse zakelijke foto’s
voor op jouw website, socials of voor aan de muur in jouw bedrijf?

Of lees eerst nog meer over bedrijfsfotografie…

Even Appen?