Zakelijke Fotografie

Communiceer met krachtige foto's

Maak onderscheid met krachtige bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie is een vak apart. De eerste indruk moet gelijk de juiste zijn. De uitstraling en sfeer van je bedrijf in beelden weergeven is erg belangrijk. Bedrijfsreportages communiceren overduidelijk de wijze waarop producten gemaakt worden en diensten geleverd.

Zakelijke profielfotografie is eveneens een onmisbaar onderdeel van deze communicatie. Wij verzorgen graag de zakelijke portretfoto's van de medewerkers. Met een actueel 'smoelenboek' en een goed gevulde beeldbank ben je al gauw succesvol op social media.

Als bedrijfsfotograaf is het ons doel om het bedrijf op een aansprekende en authentieke wijze in beeld te brengen.

Dierenarts tijdens de operatie

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden

Sociale media, een zakelijke website, nieuwsbrieven, jaarverslagen en banners zijn belangrijker dan ooit. Via deze media kun je eenvoudig en doeltreffend communiceren met -potentiële- klanten.  

Dierenarts tijdens de operatie

Een gevoel van herkenning 

Bedrijfsfotografie moet direct een gevoel van herkenning oproepen. Hierdoor voelen klanten en relaties zich nog meer met het bedrijf verbonden.

Een schilder met een trap op de schouder

Journalistieke stijl

Zakelijke foto's maken het verschil in de communicatie naar klanten. De juiste foto’s op een zakelijke website of andere sociale media maken de boodschap krachtig en duidelijk.

Onze stijl van bedrijfsfotografie is ongedwongen en  journalistiek. Hierdoor ontstaat een fotoreportage met een realistische weergave  van een bedrijfsproces- of evenement.

Een schilder met een trap op de schouder

Een foto trekt de aandacht

Bedrijfsfotografie verwoordt je bedrijf met krachtige beelden. In deze huidige snelle tijd willen bezoekers van de website direct zien waar het in je bedrijf om draait.

Een bouwvakker met helm kijkt omhoog

Goede voorbereiding

De foto’s van je bedrijf moeten onmiddellijk een gevoel van herkenning oproepen. Daarom bereiden wij onze bedrijfsfotografie goed voor. Zo vormen een kennismakingsgesprek en een rondleiding door het bedrijf een vast onderdeel van deze voorbereiding.

Zakelijke profielfoto's maken wij graag op locatie, dus in het bedrijf zelf. Wij nemen onze snel op te bouwen studioapparatuur mee. Voor het maken van alleen een 'smoelenboek' is onze fotostudio in Dronten natuurlijk ook uiterst geschikt.

Bedrijfsfotografie aansluiting van een oliepijpleiding

Overweeg je een leuk en uitdagend project?

Wij  helpen je graag! Dat kan op verschillende manieren, dus laten we vooral samen kijken wat het beste voor jou werkt. Neem daarom vandaag nog contact met ons op.

... Of kijk verder naar ons portfolio van bedrijfsreportageszakelijke profielfoto’s en de ervaringen van onze klanten

Wie gingen u voor?

Ben Eekhof Fotografie  -  De Grutto 70  -  8251 XN Dronten           [Y]