Bedrijfsfotografie op maat 

Heb je een onderneming en wil je graag bedrijfsfoto's laten maken? Als bedrijfsfotograaf maken wij met onze bedrijfsreportages en bedrijfsfoto's sterke beelden met een duidelijke beeldvorming. 

Onze naam is Ben Eekhof Fotografie en wij adviseren onze opdrachtgevers graag over alle mogelijkheden van bedrijfsfotografie en bedrijfsreportages.

Vrouw loopt in een garagebedrijf met 2 autobanden in haar armen
Bedrijfsfotografie Esther Graver

Autobedrijf JEDI

De historie van familiebedrijf Jedi vindt haar oorsprong in 1964, als Autobedrijf Van Olst de deuren opent in Flevoland. Dit is meteen de start van een traditie in hoogwaardige service. In 1980 opent Autobedrijf Jedi haar deuren in Almere.

In dit jubileumjaar maakten wij een portret van Esther Graver, mede-directeur van Jedi.

Dierenarts houdt een zwarte labrador in haar armen
Bedrijfsreportage

Dierenziekenhuis Nunspeet

Dierenziekenhuis Nunspeet is een gezelschapsdierenpraktijk met verschillende vestigingen, gelegen in Nunspeet, Elburg, Lelystad en Swifterbant.

Wij liepen een dag mee op de operatiekamer van dit dierenziekenhuis.

Handen van een grootvader en kleinkind die deeg kneden in de bakkerij
Bedrijfsfotografie in Dronten

Bakkerij Tietema

De bakkers sinds 1883

In hun drie Flevolandse winkels in Swifterbant, Dronten en Biddinghuizen helpen ze u graag verder. De producten worden met natuurlijke ingrediënten en puur vakmanschap gebakken.
Voor de nieuwe winkel in Dronten mochten wij de foto's verzorgen.

Een man zit in aan een bureau midden in een weiland
Bedrijfsreportage

DitIs

DitIS is een veelzijdig team met kennis en kunde. Binnen het team is er veel ervaring met werving en selectie, employer branding, workshops en het ontwikkelen én uitvoeren van innovatieve HR-concepten.

De opdracht was out-of-the-box fotografie, dus een andere dan de meer gebruikelijke bedrijfsreportages. Het leuke van deze opdracht was dat ze zelf 'in' waren voor alle opties. De foto's komen overeen met de werkwijze van dit bedrijf.

De eigenaar van een platenzaak staat met vinylplaten in zijn hand
Bedrijfsfotografie in Kampen

HOE (Home of Entertainment)

Home of Entertainment is een gezellige winkel waar je alle Movies, Games en Music kunt kopen voor elke beschikbare drager. Eigenaar Willem Jan Westendorp heeft als doel om in deze winkel in Kampen een 'thuis' te creëren voor liefhebbers van cd's, dvd's, vinyl, movies op dvd en blu-ray en games.

Bedrijfsfotografie - kapstok met toga in weiland en windmolens op achtergrond
Bedrijfsreportage in Dronten

WET Advocaten & Mediators

Voor WET Advocaten & Mediators (voorheen TES Advocaten) hebben wij bedrijfsfotografie verzorgd ten behoeve van de website / social media. Wij houden van leuke uitdagingen bij onze bedrijfsreportages.

Bedrijfsreportage in Zeewolde

Kanon Loading Equipment B.V.

Kanon Loading Equipment B.V. is een in Nederland gevestigde eersteklas leverancier op de internationale markt voor vloeistof transportsystemen op zee, het spoor en op de weg.

Medewerkster groentebedrijf snijdt meloenen
Bedrijfsfotografie in Dronten

Groenteproductie Flevoland

Groenteproductie Flevoland is een bedrijf dat gevestigd is in Dronten, Flevoland. Het bedrijf is gespecialiseerd in het snijden, mengen en verpakken van verse groenten. De producten komen rechtstreeks van het land en worden vers verwerkt bij binnenkomst. 

Eigenaar van een bedrijf staat voor zijn busje
Reclamefotografie

Volatus Uitvaartzorg

Voor een advertentie van Volatus Uitvaartzorg verzorgde Ben Eekhof de studiofotografie. Volatus Uitvaart biedt kleinschalige, liefdevolle en professionele uitvaarten in heel Flevoland.

Door de Corona-maatregelen konden wij slechts opnames van 1 persoon tegelijk maken. De foto's van Karin, Femke en Marie-Catrien hebben wij later in elkaar gemonteerd tot 1 foto.

Medewerker van Deen Supermarkten staat met bloemkool
Reclamefotografie in Dronten

DEEN Supermarkten

Voor de opening van een nieuwe vestiging van Deen Supermarkten in Dronten verzorgde Ben Eekhof Fotografie de zakelijke fotografie.

Eigenaar van een bedrijf staat voor zijn busje
Bedrijfsfotografie in Epe en Vaassen

Pronk Beregening B.V.

Pronk Beregening B.V. is gespecialiseerd in het advies geven over en het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van beregeningsinstallaties.

Inmiddels heeft oprichter Erik Pronk al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van beregeningsinstallaties. Ben Eekhof Fotografie verzorgde de beeldbankfoto's voor website en social media.

Wil je ook goede zakelijke foto’s voor je bedrijfsuitingen?

Dat kan op verschillende manieren, laten we samen kijken wat het beste voor je werkt.
Neem daarom vandaag nog contact met ons op.

Ben Eekhof Fotografie Agripark-Oost 2 8251 KH Dronten           [Y]