Skip to main content
Ben fotografeert gebouw Condoor

De bedrijfsfotograaf voor Flevoland en Overijssel

Zet je bedrijf in de spotlights

Je kunt vertellen waarom klanten voor jouw bedrijf of onderneming moeten kiezen, maar veel liever laat je dit zien. Dat wekt vertrouwen en zet je boodschap kracht bij. Bovendien onthouden mensen visuele content beter dan woorden. Daarom vinden we het belangrijk dat een bedrijfsreportage past bij jouw verhaal en identiteit.

Want zo onthouden klanten jouw bedrijf beter. Nu, maar ook op langere termijn.

Zakelijke portretten voor je website, sociale media, drukwerk… of gewoon voor aan de wand in jouw bedrijf

Laat een verpletterende indruk achter

Een website is het online visitekaartje van je bedrijf en dé plek om je te presenteren. Foto’s spelen daarbij een belangrijke rol. Het is vaak het eerste wat bezoekers zien.

Daarmee wil je een verpletterende indruk achterlaten, zodat potentiële klanten direct weten wie je bent, wat je doet en waarom ze bij jou moeten zijn.

Met een fotoconcept dat past bij jouw bedrijf lukt dat. De foto’s zijn haarscherp en worden afgeleverd op precies de goede resolutie Dit maakt jouw website onderscheidend.

Zorg voor visuele eenheid en een professionele uitstraling

Sociale media: voor veel ondernemers en organisaties dé plek om klanten vandaan te halen. Maar wil je elk bericht voorzien van een professionele foto, dan heb je een best veel beelden nodig.

Een goed gevulde beeldbank is dan prettig. Zo kies je met het grootste gemak bij elk bericht een passende foto. Een foto die de tekst versterkt.

Onze apparatuur is van de allerhoogste kwaliteit

Flyers, brochures, informatieboekjes, magazines, stickers, posters en reclamedoeken vragen om een ander type foto dan digitale publicaties.

Een foto moet van zeer goede kwaliteit zijn en in de juiste resolutie worden afgeleverd. Ook is het belangrijk dat de afbeelding is voorzien van het juiste kleurprofiel om op papier hetzelfde effect te geven als op beeld.

Daarom vinden we het belangrijk dat je weet dat we werken met de beste fotoapparatuur, te weten een Fujifilm GFX100II middenformaat camera die slechts door enkele fotografen wordt gebruikt.

Met zijn 102 megapixelsensor biedt deze high-end camera een ongeëvenaarde resolutie in het middenformaatsegment. Dit maakt het ideaal voor situaties waarin je maximale details en scherpte nodig hebt, zoals bij het vastleggen van zeer gedetailleerde onderwerpen of het maken van grootformaat prints tot billboards met ongekende scherpte.

Zo kun je met een gerust hart je printwerk naar de drukker sturen. En weet je zeker dat je foto’s hun hoge kwaliteit behouden op papier of ander materiaal.

Even Appen?