Skip to main content

Familiefotografie

Een variëteit aan fotomogelijkheden

Bij onze familiefotoshoots gaan we verder dan alleen foto’s maken; we vangen de ware essentie van jou en je geliefden in beelden die herinneringen tot leven brengen. Geen stijve poses, maar authentieke interacties, liefde tussen familieleden en een vleugje creativiteit om een ontspannen sfeer te creëren. Ons doel is om karakteristieke en herkenbare foto’s te maken, als een tastbare herinnering aan speciale familiemomenten.

Ontspannen en speels in de buitenlucht

Vaak zorgen fotoshoots op locatie, zoals in een prachtig natuurgebied, voor de meest ontspannen en spontane foto’s. Kinderen kunnen lekker rondrennen en spelen, terwijl wij wachten op het perfecte moment om iedereen mooi te positioneren.

Gezinsfoto’s om te koesteren

Na de familiefotoshoot nemen we graag wat extra tijd om speciale gezinsfoto’s te maken. Denk aan een groepsfoto van alle kleinkinderen, portretten van ouders, of zelfs een foto van opa en oma samen. Dit zijn momenten die je wilt koesteren en delen.

Online selectie en printmogelijkheden

Na de fotoshoot ontvang je een link naar een persoonlijke website met een inlogcode. Hier vind je een ruime selectie van de gemaakte foto’s. Je kunt online je favoriete foto’s uitkiezen en selecteren. Indien gewenst, verzorgen wij ook de prints voor je. Met onze eigen grootformaat printer kunnen we hoogwaardige FineArt prints in elk gewenst formaat produceren, wat zorgt voor het mooiste resultaat.

Maak jouw unieke herinneringen

Wil je een familiefotoshoot boeken of heb je nog vragen? Vul dan gerust het contactformulier in. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jouw familieherinneringen vast te leggen op een manier die je voor altijd zult koesteren.
Even Appen?