Als je prints echt goed moeten zijn!

Wij hebben unieke fine-art printservice voor fotografen, bedrijven en iedereen die professioneel met beelden werkt, maar ook voor de particulier die op zoek is naar een perfecte print van zijn favoriete foto's.

Met onze professionele grootformaat printer, een Epson Secure-Color P6000 drukken wij op bijzondere en zeer uiteenlopende papiersoorten voor u af.

Ongekende scherpte in heldere, levendige kleuren

Niet alleen voor kleurenprints, maar ook voor zwart-wit, sepia en dergelijke zijn met onze inkjetpapieren zeer mooie resultaten te behalen.
Wat dacht u bijvoorbeeld van een portretafdruk op Innova Fibaprint Baryta of Hanemuhle Baryta papier. Deze papiersoorten geven kleurenafdrukken van ongekende scherpte in heldere, levendige kleuren met een ongelooflijke detailweergave.

Ook andere fine-art papieren zoals Photo Rag Silk Baryta of Innova Fibaprint Ultra Smooth Gloss geven je foto vele malen mooier weer dan de reguliere digitale vakprints. Dit is niet alleen door de mooiere papierkwaliteiten maar ook doordat wij zelf de printsturing (kleurtinten en tonen) kunnen bijregelen.

Handmatige correctie

Elke print wordt door ons handmatig bekeken op gecalibreerde fotoschermen. Met de juiste kleurprofielen en beoordeling bij normlicht prepareren wij iedere foto voor de allermooiste print. Voor vaste klanten maken wij een soort profiel op. Het is handig om te weten wat uw voorkeuren en smaak zijn.

Bij twijfels of onregelmatigheden nemen wij eerst contact met u op voordat wij de print definitief maken. Vaak kunnen we het problemen zelf even verhelpen of wachten wij tot we een nieuwe versie ontvangen hebben. Dit voorkomt onnodige kosten en tijdsvertraging.

Prints geheel naar uw wensen

Als u geen extra controles of bewerkingen wenst dan wordt de foto afgedrukt zoals deze aangeleverd is. De mogelijkheid bestaand om de print vooraf te bekijken op ons gekalibreerde beeldscherm en eventueel nog aanpassingen door te voeren.

Aanleveren per WeTransfer

Digitale bestanden kunnen per WeTransfer worden aangeleverd aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Uw bestelling wordt op korte termijn per PostNL of DHL aan u verzonden.

Na ontvangst van de order ontvangt u op korte termijn een opdrachtbevestiging met factuur en betaallink. De order na betaling van de factuur zo snel mogelijk uitgevoerd.

Verzending

Het heeft onze voorkeur dat de bestelling bij ons afgehaald wordt. Dit in verband met de kwetsbaarheid van de producten. Uiteraard kan de  bestelling ook aan u verzonden worden.

Verzendkosten in Nederland

Brievenbuspost in kartonnen envelop tot A4-formaat    €   4,95
Pakketpost  >  5 kg in een speciale fotokoker                    € 12,00
Prijs van andere verzendwijzen of naar buitenland op aanvraag

Aflevertijden

  • Losse prints 4-6 werkdagen

  • Prints inclusief opplakservice op pvc, dibond of aluminium 7 werkdagen

  • Snellere service is vaak mogelijk in overleg.

Ben Eekhof Foto&Film  -  De Grutto 70  -  8251 XN Dronten