Ruime keuze aan fotopapier soorten

De meest gebruikte papiersoorten vindt je hieronder. Staat je fotopapier er niet tussen neem dan even contact met ons op.

De complete prijslijst voor het printwerk kan hieronder gedownload worden. Per papiersoort staat ook een prijslijst vermeld.

INNOVA IFA69 FIBAPRINT BARYTA 310gr/m2

IFA69 Fibaprint Baryta 310gr/m2 is ons meest verkochte papier. Het is een 'echt' Barietpapier. Het bariet effect wordt bereikt door het aan de coating toevoegen van bariumsulfaat.Het zacht-glanzende,licht gestructureerde oppervlak,geeft afdrukken van ongekende kwaliteit. Uitmuntende afdrukken,van zowel kleur- als zwart/wit prints zijn het resultaat van dit unieke materiaal. Het papier is zeer snel droog en bestand tegen vocht. IFA69 bevat geen chemische witmakers,is zuurvrij (PH-neutraal) en heeft hierdoor een zeer lange levensduur (70-80 jaar)

INNOVA IFA49 FIBAPRINT ULTRA SMOOTH GLOSS 285 gr/m2

IFA49 Fibaprint Ultra Smooth Gloss 285gr/m2, maakt deel uit van Innova's FIBAPRINT range. Dit programma bestaat uit een aantal "bariet"achtige papiersoorten, welke stuk voor stuk garant staan voor schitterende afdrukken. Dit geldt zowel voor kleur als voor zwart/wit prints. Fibaprint Ultra Smooth Gloss, is glad van structuur, heeft een hoge glanswaarde en heeft een hoge witheid. Het papier leent zich uitstekend voor het afdrukken van portretten. Huidtinten worden buitengewoon natuurlijk weergegeven. Maar ook voor andere soorten fotografie een prachtig materiaal. Het papier heeft een zeer groot kleurbereik en ook een zeer hoge D-max waarde. (2.5 !) Dit is zeer belangrijk voor het afdrukken van zwart/wit opnamen met een intense zwarting. Door de micro-poreuze"Chrystal"coating is het papier zeer snel droog en is zeer goed bestand tegen vocht. Het materiaal bevat geen chemische witmakers en is zuurvrij.(Ph-neutraal) Hierdoor zal het papier niet vergelen en heeft elke afdruk een zeer lange levensduur. tot wel 80 jaar. Een mooier product bestaat niet!

Hahnemühle Photo Rag 308 gr/m2

Hahnemuhle Photo Rag Natural White Matt 308 grs is een mat Fine Art papier met een zeer fijne oppervlaktestructuur. Het papier voelt zijdezacht aan en heeft een natuurlijk witte kleur. Het basismateriaal is vervaardigd uit 100% katoenvezel en is voorzien van een premium matte inkjet coating.
Het papier is zuurvrij, bevat geen chemische witmakers en heeft hierdoor een zeer lange levensduur (meer dan honderd jaar !)
Het heeft een zeer groot kleurbereik,en een uitzonderlijk hoog inktopnemend vermogen. Hierdoor worden zeer fraaie resultaten geboekt bij het afdrukken van kleur en/of zwart/wit bestanden.Het materiaal is geliefd bij portretfotografen om de zeer natuurlijke weergave van huidtinten.

Hahnemühle Photo Silk Baryta 310 gr/m2

Het Hahnemühle Photo Silk Baryta 310 papier is wit zijdeglans bariet-papier dat de indruk geeft van traditioneel zilverhalide fotopapier. De unieke bariumsulfaat-coating zorgt voor een bijzonder mooi afdrukresultaat met een grote kleurruimte, romige wit-tinten en fluweelachtig diepzwart. Het alfa-cellulose papier is zuurvrij, zeer duurzaam en heeft goede droog-eigenschappen.

Hahnemühle Matt FineArt Photo Rag Ultra Smooth 305 gr/m2

Het Hahnemühle Matt FineArt Photo Rag Ultra Smooth 305 papier is vervaardigd van honderd procent katoen. Het papier heeft een zeer glad oppervlak en is voorzien van een hoogwaardige matte inkjet coating. Het papier is compatibel met inkjetsystemen die werken met gepigmenteerde of dye inkten.
De premium matte coating voldoet aan de allerhoogste industrienormen met betrekking tot dichtheid, kleurbereik, kleurgradatie, kleurgamut en het behoud van de beeldscherpte. Hierdoor is dit supergladde Photo Rag papier zeer geschikt voor het maken van afdrukken met hoog contrast voor tentoonstellingen, albums en archiefdoeleinden van fotografische of kunstreproducties.

Proline Vibrant Luster 255 gr/m2

Luster, wit fotopapier met als eigenschappen een hoge witheid, dus heldere, gedetailleerde afdrukken, voor zowelkleur- als zwart/wit prints. Het papier is vochtbestendig.

Proline Vibrant Mat 230 gr/m2

PRO-Line Vibrant Mat 230grm is een mat hoogwit papier met vrijwel geen textuur voor heldere, gedetailleerde afdrukken, zowel kleur- als zwart/wit prints. Met een dikte van ~0,3mm, optische witmakers (OBA), PH neutraal  heeft dit papier een ongeëvenaarde Fine Art Print kwaliteit. Wij  printen met een resolutie tot 2880 DPI (dots per inch). Dit geeft de mooiste kleurweergave, vloeiende kleurovergangen, de diepste zwarting en weergave van de allerfijnste details.

Ben Eekhof Foto&Film  -  De Grutto 70  -  8251 XN Dronten