• Home
  • Blog
  • Nieuwe fotostudio in Dronten

Professionele fotostudio in Dronten

Sinds 1 december 2020 beschikt Ben Eekhof Fotografie over een ruime fotostudio in Dronten. Deze is gevestigd op het Agripark-Oost 2 in Dronten. Naast de fotostudioruimte beschikken wij ook over een grote workshopruimte.

De studio is bij uitstek geschikt voor portretfotografie, zowel zakelijk als voor particulieren. De zeer brede achtergrondrollen zijn erg geschikt om gezinsfoto’s en familieportretten te maken.

Heb je een grote familie en wil je toch met zijn allen op één foto. Ben Eekhof Fotografie heeft de mogelijkheid om foto’s per gezin te maken (wat in deze corona-tijd natuurlijk superhandig is). De gezinsfoto’s worden later tot één mooie familiefoto gemonteerd. Dit is gemakkelijk, want zo hoeft niet iedereen tegelijk naar de fotostudio komen. Bovendien is het vaak lastig om de hele familie op één dag bij elkaar te krijgen.

Goed uitgelichte fotostudio voor zakelijk en particulieren klanten

Workshops

Naast de fotostudio zit de ruimte waar fotografie workshops gegeven worden, zoals:

*  Workshop Capture One Pro (een geavanceerd foto-editing programma)

*  Workshop Colormanagement & Printen (werk met de juiste kleurruimtes en zorg er voor dat de camera, beeldscherm en printer ‘dezelfde taal’ spreken. Hiermee haal je de beste en mooiste resultaten uit je apparatuur.

*  Workshop Basiscursus Fotografie waarin je kennis maakt met alle mogelijkheden en instellingen van je camera. Ik maak je graag wegwijs in de basis-beginselen van de fotografie.

Je leert denken in licht en maakt op begrijpelijke wijze gebruik van de belichtingsdriekhoek en het histogram.

* Workshop Studiofotografie, waarbij we eerst een deel theorie in de workshopruimte doornemen en dit vervolgens in de praktijk gaan toepassen in de fotostudio met diverse soorten lichtvormers. Hierbij kunnen wij eventueel gebruik maken van een fotomodel.

1-op-1 coaching

In principe geef ik de workshops aan 1 persoon tegelijk, zodat alle aandacht en focus op jouw leerwensen gericht zijn. Zo is de leerstof precies op jouw niveau aangepast en doe je in een dag zeer veel kennis op.

1 op 1 workshops ook goed mogelijk bij Ben Eekhof

Wat vinden onze cursisten van de workshops?

Veel cursisten gingen je al voor. Sommige zijn nog maar net begonnen met de fotografie en anderen zijn al vakfotograaf en willen hun skills verbeteren. Hier lees je wat ze van de 1-op-1 coaching vinden.

Opgang van onze moderne fotostudio in Dronten

Wanddecoraties & FineArt Prints

Op de wand langs de trap naar de fotostudio kom gelijk al grote fineart prints  van studioportretten.

Wij printen onze foto’s zelf op een grootformaat Epson printer. Hiermee kunnen wij alle papiersoorten printen, maar natuurlijk hebben wij onze favorieten. Wij adviseren je graag.

Dit geldt ook voor de unieke wanddecoraties. In de fotostudio hangen diverse voorbeelden van een foto die in diverse wanddecoraties zijn verwerkt, zoals achter acrylaat, op dibond, pvc etc. 

Wij laten je de unieke exemplaren graag zien. Deze zijn alleen via ons te bestellen en zal je nergens op het internet vinden. Op deze manier heb je echt iets bijzonders aan de muur hangen. 

Fotostudio Dronten gemakkelijk bereikbaar

Ruime parkeergelegenheid

De weg naar de fotostudio wijst zich met de bebording vanzelf. Er is zeer ruime parkeergelegenheid.

Het is wel goed om te weten dat de fotostudio en de workshopruimte alleen te bereiken is middels een stalen trap. Er is dus geen lift aanwezig.

Interesse?

Ben je geinteresseerd in portret fotoshoot, familie fotoshoot, fineart printservice of één van onze workshops? Neem gerust contact met ons op. 

Ben Eekhof Fotografie Agripark-Oost 2 8251 KH Dronten           [Y]