Fotografie Workshops

Workshops fotografie

Workshops voor betere fotografie skills

Je hebt een dure camera maar fotografeert voor de zekerheid volledig automatisch? Je maakt al fraaie foto’s, maar hebt het gevoel dat je er nog veel meer uit kunt halen? Je bent bedrijfsfotograaf, maar wil prints van een betere kwaliteit? Onze workshops helpen je op weg om van jouw goede foto's perfecte foto's te maken!

Wil je weten hoe je de perfecte foto maakt?

  • Hoe krijg je goed belichte foto's, die scherp zijn en perfect van kleur?

  • Hoe maak je een knalscherpe portretfoto met zo'n mooie onscherpe achtergrond. Dit heeft allemaal te maken met diafragma-instelling, sluitertijd en ISO-waarden (lichtgevoeligheid).

  • Heb je ook een menuknop waarmee je kunt kiezen uit verschillende instellingen voor lichtmeting en scherpstellen maar je hebt geen idee hoe die te gebruiken?

Dan kun je mijn hulp wel gebruiken. We gaan samen met je camera op pad en maken foto's onder diverse omstandigheden. Ik leg je tijdens de curusus stap-voor-stap uit welke instellingen van de camera je het beste gebruikt onder bepaalde omstandigheden. En ik leg het je niet alleen uit, maar je gaat er zelf ook mee aan de gang om de verschillen te ontdekken. De resultaten bekijken we daarna in Capture One Pro of in Adobe Lightroom.

Stap in op je eigen niveau

Met de onderstaande workshops neem ik je bij de hand en maak je wegwijs in fotografieland. Misschien beheers je al een heel deel van de software maar kom je niet helemaal uit een bepaalde handeling of bewerking? Dan slaan we de basis over en starten gelijk op jouw niveau. Bekijk de aangeboden cursussen en geef je gauw op.

Klik op één van de onderstaande workshops voor meer informatie

Geïnteresseerd?

De 1-op-1 coaching vindt plaats in onze studio in Dronten. Maar in overleg kan dat natuurlijk ook bij jou in de buurt zijn. Vul het contactformulier in om een cursus te boeken of voor meer informatie. Ik neem snel contact met je op.

Een gerust gevoel

Als beroepsfotograaf zijn wij aangesloten bij de DuPho, een beroepsorganisatie voor professionele fotografen. Wij werken volgens de Algemene Voorwaarden van DuPho. Dit geeft zekerheid voor iedereen.

dupho voor vakfotografen

Ben Eekhof Fotografie Agripark-Oost 2 8251 KH Dronten           [Y]