Fine Art Prints

Hoogwaardige fine art prints uit eigen printer

Fineart prints van Epson printer

Fine Art prints voor bedrijven en particulieren

Onze unieke fine art printservice levert de perfecte prints aan fotografen en bedrijven die professioneel met beelden werken,  maar ook aan particulieren die op zoek zijn naar de perfecte print van hun favoriete foto. Met onze Epson grootformaat printer verzorgen wij prints op bijzondere en uiteenlopende papiersoorten.

Diverse papiersoorten

Wij leveren diverse merken en types fotopapier soorten, waaronder Hahnemuhle, Innova, Olmec en Epson. Bekijk hier het complete overzicht van de meest geleverde  Fine Art papiersoorten.

Met onze professionele grootformaat printer, een Epson Secure-Color P6000 drukken wij op bijzondere en uiteenlopende papiersoorten voor je af.

Ongekende scherpte in heldere, levendige kleuren

Niet alleen voor kleurenprints, maar ook voor zwart-wit, sepia en dergelijke zijn met onze inkjetpapieren zeer mooie resultaten te behalen.
Wat dacht je bijvoorbeeld van een portretafdruk op Innova Fibaprint Baryta of Hanemuhle Baryta papier. Deze papiersoorten geven kleurenafdrukken van ongekende scherpte in heldere, levendige kleuren met een ongelooflijke detailweergave.

Ook andere papieren zoals Photo Rag Silk Baryta Innova Fibaprint Ultra Smooth Gloss en andere fineart prints geven je afbeelding vele malen mooier weer dan de reguliere digitale vakprints. Dit is niet alleen door de mooiere papierkwaliteiten maar ook doordat wij zelf de printsturing (kleurtinten en tonen) beheren.

Handmatige correctie

Foto's worden door ons handmatig bekeken op gekalibreerde fotoschermen. Met de juiste kleurprofielen en beoordeling bij normlicht prepareren wij iedere foto voor de allermooiste fineart prints. Voor vaste klanten maken wij een soort profiel op. Het is handig om te weten wat de voorkeuren en smaak zijn.

Bij twijfels of onregelmatigheden nemen wij eerst contact op voordat wij de fineart prints definitief maken. Dit voorkomt onnodige kosten en tijdsvertraging.

Fine art prints geheel naar wens

Als je geen extra controles of bewerkingen wenst dan wordt de foto afgedrukt zoals deze aangeleverd is. De mogelijkheid bestaat om de print vooraf te bekijken op ons gekalibreerde beeldscherm en eventueel nog aanpassingen door te voeren.

Aanleveren per WeTransfer

Digitale bestanden kunnen per WeTransfer worden aangeleverd aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De bestelling wordt op korte termijn per PostNL of DHL aan je verzonden.

Na ontvangst van de order ontvang je op korte termijn een opdrachtbevestiging met factuur en betaallink. De order wordt na betaling van de factuur zo snel mogelijk uitgevoerd.

Verzending

Het heeft onze voorkeur dat de bestelling bij ons afgehaald wordt. Dit in verband met de kwetsbaarheid van de producten. Uiteraard kan de  bestelling ook verzonden worden.

Verzendkosten in Nederland

Brievenbuspost in kartonnen envelop tot A4-formaat    €   4,95
Pakketpost  >  5 kg in een speciale fotokoker                    € 12,00
Prijs van andere verzendwijzen of naar buitenland op aanvraag

Aflevertijden

  • Losse prints 4-6 werkdagen

  • Prints inclusief opplakservice op pvc, dibond of aluminium 7 werkdagen

  • Snellere service is vaak mogelijk in overleg.

Een gerust gevoel

Als beroepsfotograaf zijn wij aangesloten bij de DuPho, een beroepsorganisatie voor professionele fotografen. Wij werken volgens de Algemene Voorwaarden van DuPho. Dit geeft zekerheid voor iedereen.

Dupho voor de print fotograaf
Fineart prints van Hahnemuhle
Fineart prints van Innova
De mooiste fineart prints met Photo Silk Baryta papier

Ben Eekhof Fotografie Agripark-Oost 2 8251 KH Dronten           [Y]