Foto van een foto

Reproductie Foto-van-Foto

Breng dierbare foto's weer tot leven

Als je van een dierbare foto geen negatief of digitaal bestand meer hebt maar je wil er toch graag extra exemplaren van hebben, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken een foto van een foto, een zogenaamde reproductie.

De foto's kunnen op exact hetzelfde formaat worden bijgemaakt, maar wij kunnen de foto daarna in alle formaten printen.

Wat is een reproductie

In tegenstelling tot een scan of de voor je smartphone verkrijgbare app's om een foto van een foto te maken gebruiken wij professionele apparatuur waarbij een hoogwaardige foto van een foto gemaakt wordt. 

Zo kan van een originele foto van bijvoorbeeld 10 x 15 cm zonder problemen een print van 60 x 90 cm gemaakt worden.

Bekijk hoe wij een reproductie bewerken

Print, fotoalbum of wanddecoratie

Meestal is het doel om een kopie van de originele foto te verkrijgen. Maar het is ook bijzonder om een dierbare foto als Fine Art print of wanddecoratie aan de muur te hangen. Hierin bieden wij veel mogelijkheden. En heb je een serie foto's-van-foto's laten maken, dan is het erg fraai om deze in een betaalbaar maar luxe fotoalbum te laten verwerken.

Als de originele foto is beschadigd

Geen nood, wij kunnen de foto voor je retoucheren (in de volksmond 'Photoshoppen'). Kleine beschadigingen, scheurtjes, vlekjes en craquelé kunnen wij geheel of grotendeels verwijderen.

Waar kun je een reproductie van maken?

Reproducties kun je maken van oude pasfoto's, of van foto's die in een fotoalbum zitten, maar ook schilderijen en prenten, of oude kaarten kunnen gereproduceerd worden.

Deel van een foto

Zodra de reproductie gemaakt is kan ook een gedeelte van de foto worden uitgesneden om vervolgens als een print of digitale afbeeldingen tot worden afgeleverd.

originele oude foto
bewerkte oude foto beeldbewerking photoshop

Aanleveren

  1. Bij voorkeur ontvangen wij de originele foto('s) persoonlijk nadat hiervoor een afspraak is gemaakt
  2. Verzenden kan ook per aangetekende post
  3. Geef vooraf per mail of schriftellijk bij de opdracht op wat je wensen zijn. Dus het formaat van de print, op welk materiaal de print moet worden afgeleverd, het aantal prints.

Wil je een foto laten bijmaken of bewerken?

Wil je meer weten van de mogelijkheden, de prijzen of de manier waarop je het eindresultaat afgeleverd wilt hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Een gerust gevoel

Als beroepsfotograaf zijn wij aangesloten bij de DuPho, een beroepsorganisatie voor professionele fotografen. Wij werken volgens de Algemene Voorwaarden van DuPho. Dit geeft zekerheid voor iedereen.

Dupho voor nederlandse vakfotografen

Ben Eekhof Fotografie Agripark-Oost 2 8251 KH Dronten           [Y]