Beeldbewerking

Fotobewerking beeldbewerking

Beeldbewerking maakt je foto

Wij bieden vakkundige diensten op het gebied van beeldbewerking / fotobewerking. Of het nu het retoucheren van foto's is of het vrijmaken van personen op een afbeelding. Verder maken wij kleurbewerkingen en beeldmanipulaties naar wens.

Foto’s vrijstaand maken

Het vrijmaken van personen is een erg precies werk. Vooral personen met een flinke haardos zijn vaak een mooie uitdaging, maar je staat versteld van het resultaat! Nadat de persoon of het voorwerp is vrijgemaakt kunnen wij deze voorzien van een achtergrond naar wens. Je ontvangt de bewerkte beelden als een  Photoshop-bestand (in lagen) of in een ander bestand naar keuze.

Foto's samenvoegen

Bij grotere groepsfoto's van bedrijven of familieportretten ontkom je er  bijna niet aan dat er minimaal 1 persoon minder goed opstaat. Door het maken van meerdere foto's en het bewerken van deze foto's in meerdere lagen kunnen wij iedereen er op zijn voordeligst in monteren. Natuurlijk rekening houdend met het licht en in de juiste verhoudingen.

Foto’s retoucheren (Photoshop)

Belangrijk bij het professioneel retoucheren van foto’s (Photoshoppen) is dat het op zodanige wijze wordt gedaan, dat het niet opvalt dat een foto bewerkt is. Wat wij voor je kunnen betekenen is het:

  • Wegwerken van rimpels of oneffenheden van de huid (beauty retouche)
  • Verwijderen of verplaatsen van objecten op de afbeelding
  • Verschalen of in perspectief brengen van afbeeldingen
  • Afbeeldingen in afbeeldingen monteren
  • Beschadigingen of vlekken op foto's verwijderen (retouche)
  • Vergroten van bestanden om deze voor print geschikt te maken

Digitale kleurbewerkingen

Verder kunnen wij kleurbewerkingen voor je aanbrengen, zoals kleurcorrecties, het aanpassen van helderheid, contrast en kleurverzadiging. 

Kleuren aanpassen

Het aanpassen van de kleuren van objecten of bijvoorbeeld kleding. Zo kunnen wij bijvoorbeeld van een rode jas een blauw jas maken. Erg handig als je van een bepaald artikel meerdere kleuren verkoopt. Je hoeft de foto dan maar één keer te maken en kan de rest dan via beeldbewerking kopieren. 

Eenvoudige werkwijze

Lever je beeldmateriaal aan via WeTransfer en geef ons je wensen voor de fotobewerking aan. Eventueel mag je hier een voorbeeld bij voegen.

 

beeldbewerking fotobewerking photoshop

Een gerust gevoel

Als beroepsfotograaf zijn wij aangesloten bij de DuPho, een beroepsorganisatie voor professionele fotografen. Wij werken volgens de Algemene Voorwaarden van DuPho. Dit geeft zekerheid voor iedereen.

Dupho voor vakfotografen

Ben Eekhof Fotografie Agripark-Oost 2 8251 KH Dronten           [Y]