• Lees de reviews van onze fotoservice

Lees de reviews van cursisten die eerder de Workshops Fotografie volgden.

Ben levert een goede service, snelle afhandeling en een top resultaat

Ik heb een grote afdruk besteld bij Ben, Ben levert een goede service, snelle afhandeling en een top resultaat. Ben heeft veel vakkennis en enthousiasme in huis, kortom een aanrader!

- Ger Buchner - fotograaf -

We zijn heel blij met het resultaat. Het lijkt net alsof de foto echt zo is gemaakt.

Ben heeft een foto bewerkt voor ons. Mijn oom is onlangs overleden, we hadden een recente foto van mijn vader en zijn broer (mijn oom), alleen er zat nog iemand tussen. Deze heeft Ben vakkundig weg gehaald en mijn oom heeft hij dichter naast mijn vader geplaatst. We zijn heel blij met het resultaat. Het lijkt net alsof de foto echt zo is gemaakt. Ontzettend bedankt Ben!

- Erene de Haan-Drijfhout -

This business is highly recommended, certainly 5 star

The picture we requested had to be enlarged. As the original didn’t have sufficient pixels, the enlarged one had to be made sharper as well. All was done to our satisfaction, within the limited time we had available.
Thank you very much. This business is highly recommended, certainly 5 star!

- Ria Paridaen -

Goede & snelle service! Echt top!

Goede & snelle service! Vorig jaar een foto laten bewerken en afdrukken. Ik had de foto nog niet digitaal, dus deze een jaar later opgevraagd en had ‘m binnen een paar uur (en dat op zondag)! Echt top!

- Melany van Aalst -

Digitaliseren van films moet je niet te lang uitstellen

Een aantal dingen in het leven moet je niet te lang uitstellen. Het digitaliseren van 8-mm-films en VHS-banden was in mijn geval hier een goed voorbeeld van. En, eerlijk gezegd, ik was nog net op tijd om nog goede beelden over te houden na de digitalisering. Ben Eekhof heeft mij hierbij bijzonder goed geholpen. Kwalitatief werk, maar vooral ook adequaat in zijn reactie. En dat samen met een duidelijke prijsstelling. Wat mij betreft heb ik twee tips: 1. Stel het digitaliseren niet langer uit en 2. Gun Ben Eekhof hiervoor de opdracht.

- Frank de Graaf

Reviews

Bekijk hier de recensies van onze klanten en lees wat zij van ons vinden.

Ben Eekhof Fotografie Agripark-Oost 2 8251 KH Dronten           [Y]