Skip to main content

Ben Eekhof Fotografie: Jouw beste keuze voor studiofotografie

Bij Ben Eekhof Fotografie hebben we de afgelopen 20 jaar met passie en toewijding gewerkt om studiofotografie van de hoogste kwaliteit voor jou te leveren. Onze ruime en goed uitgeruste fotostudio in Flevoland biedt een scala aan mogelijkheden voor zowel bedrijven als particulieren. Hier zijn enkele redenen om voor ons te kiezen:

In onze studio maken we gebruik van zowel professionele Elinchrom studioflitsers als krachtige daglichtlampen en LED-lampen. Hierdoor kunnen we de belichting precies afstemmen op jouw behoeften, ongeacht het type fotoshoot. Bovendien werken we met de FujiFilm GFX100s middenformaat camera, gecombineerd met hoogwaardige portretlenzen, voor haarscherpe foto’s die jouw verwachtingen overtreffen.

Fotoshoots voor elke gelegenheid

Of je nu op zoek bent naar zakelijke portretfotografie, gezinsfoto’s, familieportretten of zelfs prachtige fotoshoots voor jouw geliefde huisdieren, wij verzorgen het voor jou. Onze studio biedt de ideale setting voor elk type fotosessie.

De kracht van persoonlijke aandacht

Bij Ben Eekhof Fotografie gaan we verder dan alleen het nemen van foto’s. We geloven in de kracht van persoonlijke aandacht en voorbereiding. Voordat de fotoshoot begint, gaan we in gesprek met jou, onder het genot van een kopje koffie of thee, om jouw wensen en doelen te begrijpen. We nemen ruim de tijd om je op je gemak te stellen, omdat we begrijpen dat veel mensen zich in het begin wat onzeker kunnen voelen voor de camera.

Professionele Begeleiding en Feedback

Tijdens de fotoshoot werken we altijd met twee personen. Annemieke, onze vrouwelijke specialist, richt zich specifiek op details zoals haar en kleding van vrouwelijke modellen. Dit zorgt ervoor dat je er op jouw best uitziet. Bovendien kun je de resultaten direct bekijken op een monitor, zodat je gelijk de foto’s kunt beoordelen.

Flexibele Boekingsmogelijkheden

Je kunt eenvoudig een studiofotosessie bij ons boeken via telefoon, contactformulier op onze website, e-mail of WhatsApp. We bieden verschillende pakketten en tijdsduur-opties, zodat je de perfecte sessie kunt kiezen die past bij jouw behoeften en budget.
Even Appen?