Twee mensen met één passie

Bedrijfsfotograaf Ben Eekhof

Ben Eekhof

Mijn naam is Ben Eekhof. Fotografie is al mijn hele leven mijn passie geweest. Alhoewel obsessie er misschien een beter woord voor is. De vernuftige techniek in camera's en lenzen vind ik geweldig. Het leukste vind ik om mensen te fotograferen.

Daarom was de keuze voor trouwfotografie en portretfotografie ook niet zo moeilijk. Samen met mijn partner Annemieke ga ik graag op pad om straatfoto's te maken. Het is heerlijk om mensen in hun dagelijkse bestaan vast te leggen.

Naast de fotografie ben ik gek op mijn honden, hou ik van een sportief leven en kan ik enorm genieten van heerlijk eten met een goed glas wijn.

Portretfotograaf Annemieke de Goede

Annemieke de Goede 

Mijn naam is Annemieke, partner van Ben en samen druk met de fotografie. Heerlijk brainstormen over de opdrachten en er samen iets moois van maken.

Ik ben creatief en als second-shooter werk ik graag vanuit een ander perspectief. Hierdoor heb ik vaak letterlijk een andere kijk op de foto-opnames. En dat geeft weer verrassend leuke resultaten. 

Plannen en organiseren zit mij in het bloed en dat komt goed van pas bij onze job. Draaiboeken, tijdschema's, catering en nog veel meer hou ik in de gaten zodat Ben zich volledig op de fotoshoot kan concentreren. 

Wat wij allemaal nog meer doen

Naast bedrijfsfotografie houden wij ons bezig met portretfotografie en trouwfotografie. Zie hiervoor onze websites portretfotograaf4you.nl en trouwfotograaf4you.nl

Make a Memory

Als vrijwilliger van de stichting Make a Memory wordt Ben regelmatig ingezet als fotograaf. Deze stichting fotografeert op verzoek van ouders, ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken tot 17 jaar.

Het geeft een enorm goed gevoel om nabestaanden een prachtige herinnering aan hun dierbare kind te mogen bezorgen. Het is weliswaar onbetaald, maar vooral onbetaalbaar werk. 
Meer informatie over deze stichting kun je vinden op www.makeamemory.nl

Ben Eekhof Foto&Film  -  Het Zenit 17  -  8254 AP Dronten