Twee mensen met één passie

Bedrijfsfotograaf Ben Eekhof

Ben Eekhof

Mijn naam is Ben Eekhof. Fotografie is al mijn hele leven mijn passie geweest. Alhoewel obsessie er misschien een beter woord voor is. De vernuftige techniek in camera's en lenzen vind ik geweldig.

Ik hou er van om uitdagingen aan te gaan. Om ideeen van opdrachtgevers uit te werken en om te zetten in pakkende digitale beelden. Doorvoor kom je in de meest uiteenlopende bedrijven. Het vastleggen van bedrijfsprocessen, de werknemers en de dynamiek binnen zo'n bedrijf.

Het geeft altijd een goed gevoel om van de opdrachtgever te horen dat de nieuwe foto's op hun bedrijfswebsite een succes blijken te zijn. Maar het is natuurlijk ook geweldig als je later de afbeeldingen die jij gemaakt hebt in groot formaat aan de muur van zo'n bedrijf te zien hangen.

Naast bedrijfsfotografie ben ik ook portretfotograaf en maak ik trouwreportages. Dit doe ik niet allemaal alleen, maar met mijn partner Annemieke.

Fotograaf voor de stichting Make a Memory

Ik ben verder vrijwillig fotograaf voor Make a Memory. Deze stichting fotografeert op verzoek van ouders, ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken tot 17 jaar. Niet de makkelijkste momenten om mijn camera te pakken, maar ik weet dat het resultaat voor de nabestaanden van onschatbare waarde is. Het vertrouwen krijgen op zulke kwetsbare momenten, dat ze je toelaten in die verdrietige situatie, dat is voor mij gewoon onbetaalbaar. Daar doe ik het voor!

Portretfotograaf Annemieke de Goede

Annemieke de Goede 

Mijn naam is Annemieke, partner van Ben en samen actief in de fotografie. Heerlijk brainstormen over de opdrachten en er samen iets moois van maken.

Creatief als ik ben, werk ik als second-shooter graag vanuit een ander perspectief. Hierdoor heb ik vaak letterlijk een andere kijk op de foto-opnames. Met verrassend leuke resultaten als gevolg.  

Plannen en organiseren zit mij in het bloed en dat komt bij ons werk goed van pas. Draaiboeken, tijdschema's, catering en nog veel meer hou ik in de gaten, zodat Ben zich volledig op de fotoshoot kan concentreren. 

Dit doen wij ook!

Naast bedrijfsfotografie zijn portretfotografie en trouwfotografie onze andere specialismen. Zie hiervoor onze websites portretfotograaf4you.nl en trouwfotograaf4you.nl

Ben Eekhof Foto&Film  -  De Grutto 70  -  8251 XN Dronten