Portret- en Familie fotografie

Je mooiste kanten in beeld gebracht

Portret- en Familie fotografie laat zien wie jij bent

Portret- en Familie fotografie zorgt voor een krachtige eerste indruk en laat zien wie jij echt bent. Ideaal voor op je website, portfolio, curriculum vitae of social media. Kom op je best voor de dag met je portretfoto op LinkedIn of Facebook. Fotoshoots zijn mogelijk in de fotostudio of op een door jou zelf gekozen locatie.

Naast Portret- en Familie fotografie verzorgen wij ook Gezinsfotografie, Loveshoots en Hondenfotografie. Kies hieronder uit een van mogelijkheden:

In de fotostudio of op locatie

Portret- en Lifestyle fotografie verzorgen wij op de plaats waar jij dat wilt. Wij beschikken over een grote en uitgebreide fotostudio in Dronten. Hier hebben wij diverse soorten licht en ook achtergronden in diverse kleuren.

Maar wij komen ook graag naar jou toe op een zelf aan te geven locatie. Doordat wij over een mobiele fotostudio-lichtset beschikken, die snel kan worden opgebouwd kunnen wij snel aan de slag met jouw fotoshoot. Zo maken wij de mooiste foto's bij je thuis of in de werkomgeving. De keuze is aan jou.

Portret- en lifestyle fotografie in de fotostudio

Portretfotografie 


Een goede portretfoto is bij uitstek geschikt voor aan de muur, als zogenaamde Wanddecoratie

Focus op je uitstraling en karakter

Tijdens een sessie van ongeveer 1 uur leggen wij je sterke kanten, je uitstraling en je karakter zo mooi mogelijk vast. Natuurlijk nemen we rustig de tijd om je op je gemak te stellen. Je bent waarschijnlijk niet gewend om in de spotlights te staan. Daarom coachen wij je tijdens de opnames. Zo krijg je krachtige maar natuurlijke poses. Tijdens de fotosessie kun je steeds de resultaten meekijken. Dit geeft je de overtuiging dat het resultaat geweldig wordt.

Fotoshoot Make-up

Voor het allermooiste resultaat adviseren wij je om een foto make-up aan te laten brengen. Wij kunnen professionele visagie in Dronten voor je laten verzorgen door onze vaste visagiste Nicole.  Zij brengt de foto make-up zodanig op dat het licht van onze studioflitsers niet weerkaatsen op je gezicht en dat je make-up zo natuurlijk mogelijk oogt. Door de flitsen wordt je eigen make-up vaak iets te flets. Met visagie krijg je precies de juiste make-up.
De kosten voor een fotoshoot make-up vind je op de pagina tarieven.

Portret- en lifestyle fotografie in de studio

Gezinsfotografie

Ben je op zoek naar een familiefotograaf omdat je nu eindelijk eens leuk met zijn allen op de foto wilt of wil je iemand een gezinsshoot cadeau doen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij vinden het erg leuk om jullie als stel, gezin of familie te fotograferen. Dat kan zowel in de studio (tot ongeveer 15 personen) als buiten op een mooie locatie. Het liefst fotograferen wij jullie op een locatie waar jullie zelf graag zijn of waar jullie mooie herinneringen aan hebben. Wij fotograferen jullie zoals jullie echt met elkaar zijn.

Portret- en lifestyle en familie fotografie

Familie Fotoshoot

Een familie fotoshoot zorgt voor de leukste momenten. Maar niet alleen dat. Je legt ook een moment in je leven vast waarbij je dierbaren aanwezig zijn. Het lukt ons altijd weer om de families blij op de foto te krijgen. Na de familie fotografie is het ook altijd leuk om de afzonderlijke gezinnen op de foto vast te leggen.

Ben je op zoek naar een familie fotoshoot in bijvoorbeeld Dronten, Lelystad of Zwolle? De beste familie fotoshoot in regio's Flevoland en Overijssel kun je bij ons laten maken. 

Waarom zou je een familie fotoshoot doen? Elke familie verdient een prachtige foto. Je kan bijvoorbeeld tijdens een familiedag of een verjaardag waar iedereen samenkomt familiefoto’s laten maken.

Een familiefoto maak je vooral voor een blijvende herinnering. Opa en oma die er nog bij kunnen zijn, een jubileum van iemand of een leuke dag waar iedereen tijd voor heeft vrij gemaakt. Het is lastig om iedereen bij elkaar te krijgen dus een uniek moment wat je graag wil herinneren.

Portret- en lifestyle hondenfotografie

Hondenfotografie

Als professionele dierenfotografen maken wij unieke dierenportretten waar je naar kan blijven kijken. Soms grappig, soms statig, maar altijd met karakter. Voor dierenfotografie kan je bij Ben Eekhof Fotografie terecht in onze fotostudio Dronten of op locatie in heel Nederland.

Fotografie in de studio heeft als voordeel dat je ook bij slecht weer een fotoshoot met je hond of kat kan laten doorgaan, terwijl je bij fotografie op locatie afhankelijk bent van het weer.

Onze focus ligt voornamelijk op hondenfotografie en kattenfotografie, maar ook andere huisdieren zijn uiteraard welkom. Wij halen het beste uit je viervoeter en leggen zijn/haar persoonlijkheid vast zonder enige tijdsdruk. Je ontvangt je foto's op een persoonlijke website met inlogcode. Op basis daarvan kun je mooie fotoproducten bij ons afnemen zoals Fine Art prints, luxe fotoboeken, foto op Dibond, canvas of foto’s achter acrylaat. Je wil immers toch een tastbare herinnering aan je viervoeter, ook als hij er niet meer is?

Snuffel gerust even over onze website. Als je een fotoshoot wilt boeken neem dan contact met ons op. Wij kunnen niet wachten om je hond, kat of paard te portretteren! 

Waarom zou je kiezen voor een professionele fotogaaf? 

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom je je portretfoto's zou laten maken door een fotograaf. Ik noem er een paar op:

 • Kwaliteit 

  Kwaliteit is natuurlijk de voornaamste reden. Je kiest voor een fotograaf die met topapparatuur werkt. Deze beschikt niet alleen over professionele fotoapparatuur maar heeft uiteraard ook een uitstekende lichtinstallatie met meerdere mogelijkheden voor een perfecte fotoshoot. 

 • Creativiteit

  Op een creatieve en originele manier komen wij tot zoveel mogelijk gevarieerde foto's.

 • Coaching

  Tijdens de Portret- en Lifestyle fotoshoot geven wij je aanwijzingen zodat je op je best op de foto's komt te staan. Hierbij houden wij rekening met houding, maar letten er ook goed op dat kleding en haar zo goed mogelijk zitten.

 • Snelheid

  Door gericht te werken komen wij binnen een korte tijd tot een maximaal resultaat. Hierdoor blijven de kosten beperkt.

 • Service 

  Je foto’s worden snel bewerkt en afgeleverd. Ze kunnen op elk formaat digitaal verstuurd worden. Zo kun je snel weer verder. 

Enthousiast geworden?

Heb je nog vragen of wil je gelijk een fotoshoot boeken? Of wil je meer informatie over onze fotografie? Neem dan snel contact met ons op.

Portret- en lifestyle fotografie onder de voorwaarden van Dupho

Ben Eekhof Fotografie Agripark-Oost 2 8251 KH Dronten           [Y]