portretfotografie en lifestyle fotografie

Je mooiste kanten in beeld gebracht

Maak indruk met portretfotografie en lifestyle fotografie

Portretfotografie en lifestyle fotografie zorgt voor een krachtige eerste indruk en laat zien wie jij echt bent. Ideaal voor een website, je portfolio, curriculum vitae of voor social media. Kom goed voor de dag met je portretfoto op LinkedIn of Facebook.
Een goede portretfoto is bij uitstek geschikt voor aan de muur, de zogenaamde WallArt

Portretfotografie

Tijdens een sessie van ongeveer 1,5 uur leggen wij je sterke kanten, je uitstraling en je karakter zo mooi mogelijk vast. Natuurlijk nemen we rustig de tijd om je op je gemak te stellen. Tijdens de fotosessie in de studio kun je de resultaten meekijken. Zo ben je al snel overtuigd dat het resultaat geweldig wordt.

Fotoshoot Make-up

Voor het allermooiste resultaat adviseren wij je om een foto make-up aan te laten brengen. Wij kunnen professionele visagie in Dronten voor je regelen.  De kosten voor een perfecte foto make-up bedragen € 30,00.

Portretfotografie en lifestyle fotografie op de NDSM werf

Familiefotografie

Een familie fotoshoot zorgt voor de leukste momenten. Maar niet alleen dat. Je legt ook een moment in je leven vast waarbij je dierbaren aanwezig zijn. Het lukt ons altijd weer om de families blij op de foto te krijgen. Na de familie fotografie is het ook altijd leuk om de afzonderlijke gezinnen op de foto vast te leggen.

Portretfotografie en lifestyle fotografie op locatie

Enthousiast geworden?

Heb je nog vragen of wil je gelijk een fotoshoot boeken? Of wil je meer informatie over portretfotografie, familiefotografie of lifestyle fotografie? Neem dan snel contact met ons op.

Portret- en lifestyle fotografie onder de voorwaarden van Dupho

Ben Eekhof Fotografie  -  De Grutto 70  -  8251 XN Dronten           [Y]