Familie Fotoshoot

Create Memories

Een familie fotoshoot  voor dierbare herinneringen

Met een famillie fotoshoot leggen wij jou en je familie vast zoals jullie werkelijk zijn. Geen statische beelden, maar interactie en liefde tussen mensen, waarbij spontaniteit en ideeën over en weer, voor een ontspannen sfeer zorgen. De foto moet karakteristiek en herkenbaar zijn. Een herinnering aan een uniek familiemoment.

Familiefotografie op een buitenlocatie
Familieportret in de fotostudio

Er zijn verschillende vormen van portretfotografie zoals portretfoto op locatie, in de studio en groeps- en familie fotoshoots. Wij richten ons op portretten in de studio en op locatie. Dat kunnen single, duo -of groepsfoto’s zijn waarbij spontaniteit en ideeën over en weer voor een ontspannen sfeer zorgen.

Meisje zit in een weiland in de lentezon met een typemachine op haar schoot

Over het algemeen geven familie fotoshoots op een buitenlocatie de meest ontspannen foto's. Kinderen laten we lekker hun gang gaan. Op het juiste moment zorgen we dat iedereen goed gepositioneerd is. 

Familie fotoshoot bij een vijvertje
Gezinsfoto in zwart-wit

Zodra de familie fotoshoot klaar is nemen wij graag nog even de tijd om gezinsfoto's te maken. Alle kleinkinderen bij elkaar of juist portretfoto's van de ouders apart of samen schieten.

Lachend klein meisje met bloemen in de lentezon

Je ontvangt een link naar een persoonlijke website met inlogcode. Hierop plaatsen wij een ruime selectie foto's van de familie fotoshoot. Je kiest online zelf je favorieten uit. 

Familiefoto van een gezin op een steiger aan het water
Gezin van vier personen op een picknicktafel in een park

Desgewenst verzorgen wij na de fotoshoot ook de prints voor je. Met onze eigen grootformaat printer kunnen wij hoogwaardige FineArt prints op elk formaat afdrukken. Dit garandeert het mooiste resultaat.

Bejaard echtpaar drinkt thuis koffie aan tafel

Geïnteresseerd?

Vul het contactformulier in om een fotoshoot te boeken of voor meer informatie. Ik neem snel contact met je op.

Bekijk hieronder in het portfolio Lifestyle & familiefotoshoots meer voorbeelden van onze fotografie.

Ben Eekhof Fotografie  -  De Grutto 70  -  8251 XN Dronten           [Y]