Hondenfotografie

Een mooie portretfoto van je trouwste vriend

Hondenfotografie voor een portret van je trouwe viervoeter

Als echte hondenliefhebbers vinden wij hondenfotografie een prachtig onderdeel van ons werk. Het is geweldig om de band tussen baas en hond vast te leggen. Helaas is een hondenleven altijd veel te kort. Hoe fijn is het om een tastbare herinnering in de vorm van een mooie foto te hebben.

Hondenfotografie vergt vaak veel geduld van baas en fotograaf. Daarom nemen wij de tijd om je trouwe vriend het vertrouwen te geven. Daarna komt altijd het moment dat wij hem mooi kunnen portretteren.

Honden houden vaak niet studioflitsers. Voor hondenfotografie gebruiken wij daarom ook vaak continue LED-verlichting. Hierdoor wordt onnodig schrikken van de hond voorkomen.

Blije rennende hond in het park

Een mooi portret van je viervoeter waarop hij staat of ligt is natuurlijk fantastisch. Maar wat dacht je van een foto van je hond die volop in actie is. Honden kunnen soms vanuit het niets iets grappigs doen of een heerlijk aandoenlijk moment hebben met het baasje.  Tijdens de hondenfotoshoot schieten wij een hele serie foto's. Je kiest daarna zelf je favorieten uit.

Portret van een Duitse Staande Draadhaar
Portretfoto van een stoere politiehond

Honden die voor een bepaalde taak zijn opgeleid laten vaak zien waar het woord 'honds'trouw vandaan komt. Een stoer portret wordt een prachtige herinnering voor later.

Hondenfotografie Duitse Pinscher

Na de hondenfotoshoot ontvang je een link naar een persoonlijke website met inlogcode. Hierop staat een ruime selectie foto's waar je zelf een keuze uitmaakt.

Portretfoto van een politiehond

Desgewenst verzorgen wij na de hondenfotoshoot ook de prints voor je. Met onze eigen grootformaat printer kunnen wij hoogwaardige FineArt prints op elk formaat afdrukken. Dit garandeert het mooiste resultaat.

Geïnteresseerd?

Vul het contactformulier in om een mooie fotoshoot van je hond te boeken of voor meer informatie. Ik neem snel contact met je op.

Bekijk hieronder het portfolio hondenfotografie.

Ben Eekhof Fotografie  -  De Grutto 70  -  8251 XN Dronten           [Y]