Hondenfotografie

Een mooie portretfoto van je trouwste vriend

Hondenfotografie voor een portret van je trouwe viervoeter

Wij hebben twee Mechelse herdershonden die wij graag fotograferen. Als echte hondenliefhebbers vinden wij hondenfotografie een prachtig onderdeel van ons werk. Het is geweldig om de band tussen baas en hond vast te leggen. Helaas is een hondenleven altijd veel te kort. Hoe fijn is het om een tastbare herinnering in de vorm van een mooie foto te hebben.

Blije rennende hond in het park

Hondenfotografie vergt vaak veel geduld van baas en fotograaf. Daarom nemen wij de tijd om je trouwe vriend het vertrouwen te geven. Daarna komt altijd het moment dat wij hem mooi kunnen portretteren.

Een fotoshoot maken wij het liefst in zijn eigen omgeving. Hier voelt hij zich het meest vetrouwd. Wij beschikken over een mobiele studio lampenset en een achtergrond, die wij snel kunnen opbouwen. Een honden fotoshoot kan gewoon thuis, in de tuin of een andere mooie omgeving in de buurt worden gemaakt.

Voor honden die wat snel schrikken en een hekel hebben aan flitslicht beschikken wij over een set LED-lampen. Door het continu-licht zal het dier zich snel op zijn gemak voelen.

Blije rennende hond in het park

Een mooi portret van je viervoeter waarop hij staat of ligt is natuurlijk fantastisch. Maar wat dacht je van een foto van je hond die volop in actie is. Honden kunnen soms vanuit het niets iets grappigs doen of een heerlijk aandoenlijk moment hebben met het baasje. Tijdens de honden fotoshoot schieten wij een serie foto's. Je kiest daarna zelf je favorieten uit.

Portret van een Duitse Staande Draadhaar

Een honden fotoshoot duurt ongeveer 1 uur. Net als kinderen zijn dieren helaas niet te sturen. Daarom nemen wij de rust en tijd om ze aan de situatie te laten wennen. De goede momenten komen dan vanzelf. Een fotoshoot kan daardoor soms wel iets uitlopen.

Portretfoto van een stoere politiehond

Honden die voor een bepaalde taak zijn opgeleid laten vaak zien waar het woord 'honds'trouw vandaan komt. Een stoer portret wordt een prachtige herinnering voor later.

Hondenfotografie Duitse Pinscher

Na de hondenfotoshoot ontvang je een link naar een persoonlijke website met inlogcode. Hierop staat een ruime selectie foto's waar je zelf een keuze uitmaakt.

Portretfoto van een politiehond

Wat kost een hondenportret?

  • Een fotosessie in onze fotostudio of op locatie in Dronten

  • Gedurende ongeveer 1 uur schieten wij veel foto's

  • Inclusief beeldbewerking

  • 5 Digitale afbeeldingen (hoge resolutie) naar keuze

  • Extra foto's zijn tegen meerprijs verkrijgbaar

  • De digitale afbeeldingen zijn rechtenvrij

  • Tarief hondenportret  € 150,00

  • Alleen op afspraak

Je favoriete prints aan de muur

Desgewenst verzorgen wij na de fotoshoot ook de fotoprints voor je. Met onze eigen grootformaat printer kunnen wij hoogwaardige FineArt prints op elk formaat afdrukken. Dit garandeert de mooiste resultaten van je lifestyle fotografie-dag.

Wanddecoratie

Laat je favoriete foto's van je hond door ons verwerken in een exclusieve wanddecoratie. Wij laten je graag de voorbeelden hiervan zien in onze fotostudio. Er zit altijd iets bijzonders voor je tussen.

Geïnteresseerd?

Vul het contactformulier in om een mooie fotoshoot van je hond te boeken of voor meer informatie. Ik neem snel contact met je op.

Bekijk hieronder het portfolio hondenfotografie.

Ben Eekhof Fotografie Agripark-Oost 2 8251 KH Dronten           [Y]