Lifestyle fotografie

'Een dag in je leven'

Lifestyle fotografie registreert een dag in je leven

Lifestyle fotografie is niet bij iedereen een bekend begrip. Het is eigenlijk niets meer dan het vastleggen van het dagelijks leven van mensen of dieren, met alles wat daarbij komt kijken. Lifestyle fotografie noemen we ook wel ‘A day in the life'-fotografie, ofwel ‘Een dag in je leven fotografie’.

Tijdens een lifestyle fotografie-dag zorgen wij ervoor dat de dagelijkse dingen die in je leven plaats vinden op een leuke en interessante manier worden vastgelegd. Een voorbeeld is het volgen van je gezin gedurende de dag. Zo is het ontbijt vaak een mooi moment om te fotograferen, maar ook de speelmomenten en zeker bedtijd. Een lifestyle reportage is geweldig om in een luxe fotoalbum afgeleverd te krijgen, maar hoe gaaf is het om je favoriete foto's als wandecoratie aan de muur te hangen.

Familiefotografie op een buitenlocatie

EEN PERSOONLIJKE KENNISMAKING

Wat typeert jouw gezin?

Een day in the life shoot is maatwerk. Daarom maak ik voor aanvang van de fotoshoot graag kennis met jullie. Onder het genot van een bakje koffie bespreken wij de karakters van de verschillende personen in het gezin en hoor ik graag wat jullie wensen zijn. Wat typeert jouw gezin? Wat wil je terug zien in de foto’s? Met al deze informatie vang ik op de shoot-dag de mooiste momenten.

Familiefotografie op een buitenlocatie

Geen regie, wel aanwijzingen

Het mooiste is het als de lifestyle fotografie-dag normaal verloopt. Je hoeft dus niet in je mooiste kleding of eerst naar de kapper geweest te zijn.

Natuurlijk geven wij wel de nodige aanwijzingen waar dat nodig is. Maar het is juist de kunst om zo onopvallend mogelijk alle gebeurtenissen vast te leggen. Daar helpen onze fluisterstille camera’s natuurlijk enorm bij. Wij maken tijdens de dag zoveel mogelijk gebruik van bestaand licht. Lifestyle fotografie zorgt ervoor dat je in de toekomst nog vaak terug zal denken aan deze speciale tijd met zijn bijzondere momenten.

Gezin van vier personen op een picknicktafel in een park

Grote en kleine momenten

Lifestyle fotografie gaat vooral om de interactie tussen partners of ouders en kinderen. De verhouding tussen mensen (en hun huisdieren) is een dankbaar onderwerp om vast te leggen. Dit geldt voor de grote momenten maar zeker ook de vele kleine momentjes.

Familieportret in de fotostudio

Een dierbare herinnering voor later

Je ontvangt een link naar een persoonlijke website met inlogcode. Hierop plaatsen wij een ruime selectie foto's van de lifestyle fotogafie. Je kiest online zelf je favorieten uit. 

Deze kunnen mooi worden verwerkt in een luxe fotoalbum. Maar een aantal gave prints aan de muur is natuurlijk ook super. Lifestyle fotografie zorgt voor dierbare herinneringen.

Familiefoto van een gezin op een steiger aan het water
Lachend klein meisje met bloemen in de lentezon

Desgewenst verzorgen wij na de fotoshoot ook de prints voor je. Met onze eigen grootformaat printer kunnen wij hoogwaardige FineArt prints op elk formaat afdrukken. Dit garandeert de mooiste resultaten van je lifestyle fotografie-dag.

Bejaard echtpaar drinkt thuis koffie aan tafel

Uniek fotoalbum

Hoe mooi is het om je mooiste foto's door ons in een uniek fotoalbum te laten verwerken. Zo kun je nog heel lang en op elk gewenst moment heerlijk genieten van deze bijzondere momenten. Zo wordt het fotoalbum een uniek en waardevol document. Wij leveren fotoalbums in diverse formaten en heel veel verschillende kleuren en materialen. Wij tonen je graag alle mogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Vul het contactformulier in om een lifestyle fotoshoot te boeken of voor meer informatie. Wij nemen snel contact met je op.

Bekijk hieronder in het portfolio Lifestyle-fotografie nog meer voorbeelden.

Ben Eekhof Fotografie Agripark-Oost 2 8251 KH Dronten           [Y]