Portretfotografie

In de fotostudio of op locatie

Portretfotografie in de fotostudio of op locatie

Fotoshoot waar jij je prettig bij voelt

Met onze portretfotografie voegen wij graag iets extra's aan de beelden toe, zoals mooi licht, een bijzondere sfeer. Dit kan zowel in de fotostudio als op locatie. Wil jij graag foto’s waar je ontspannen en spontaan op staat? Dat de foto's precies weergeven wie jij bent? Bij ons poseer je op de manier waar jij je prettig bij voelt. 

Natuurlijk wil je op je allermooist gefotografeerd worden. Daarom regelen wij graag de speciale fotoshoot make-up voor je. Onze vaste make-up artist zorgt graag voor een perfect uiterlijk.

Neem gerust iemand mee naar de fotostudio

Vaak voelt het gewoon fijner om een vriend of vriendin mee te nemen die je tijdens de fotoshoot ondersteunt of puur voor de gezelligheid. Onze studio is groot genoeg, dus neem hem / haar gerust mee. 

Wat kost een fotoshoot?

Wij bieden diverse fotoshoot-pakketten aan. Klik hiervoor op tarieven en kies de fotoshoot die het beste bij jou past.

Portretfotografie model

Onze portretfoto's en series worden onder andere gebruikt voor bedrijven, magazines, LinkedIn, CV, datingprofielen. Daarom is het belangrijk om vooraf goed te overleggen wat jouw specifieke wensen zijn ten aanzien van de portretsessie. Wil je een mooie glamourfoto of misschien juist foto's voor social media. 

Bekijk hieronder enkele voorbeelden in ons portfolio Portretfotografie.

Prints van je favoriete foto's

Digitale foto's komen echt tot leven als je hiervan een mooie afdruk hebt. Zowel in kleur als zwart-wit komen de foto's tot hun recht als print en opgeplakt op pvc, afgedrukt op canvas, hout, aluminium, of achter acrylglas.
Wij adviseren je hierin graag.

Erg mooi is het om je foto's op FineArt papier te printen. Dit professionele fotopapier is zuurvrij en heeft geen chemische witmakers. De fabrikant garandeert een kleurechtheid tot wel 80 jaar. Voor vakprints en FineArtprints hebben wij een eigen printservice, zodat je altijd verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Natuurlijk kun je ook gelijk boeken.

Een gerust gevoel

Als beroepsfotograaf zijn wij aangesloten bij DuPho, een beroepsorganisatie voor professionele fotografen. Wij werken volgens de Algemene Voorwaarden van DuPho. Dit geeft zekerheid voor iedereen.

Portretfotografie onder de algemene voorwaarden van Dupho

Ben Eekhof Fotografie Agripark-Oost 2 8251 KH Dronten           [Y]