• Lees de reviews van klanten die eerder een fotoshoot lieten maken

Een prettige en ontspannen fotoshoot gehad! Dank je wel!

De afspraak was al snel na het eerste contact gepland, heel flexibel. Daarnaast een prettige en ontspannen shoot gehad! Dank je wel!

- Marina Kamphuis -

Ze namen alle tijd om aan onze wensen te voldoen

Wij hebben een fotosessie van onze kleinkinderen voor de verjaardag van hun papa laten maken bij de zandverstuiving op het oude land. Ben en Annemieke waren bereid daarnaartoe af te reizen en namen alle tijd om aan onze wensen te voldoen. Onze dank daarvoor.

- Syb Oud -

Een waar kunstobject door de professionele expertise van de fotograaf

We hebben onze bruine lab Frenkie met heel veel plezier laten fotograferen door Ben. Wij wilden graag een “kunstige” foto dat als een schilderij aan de muur kon hangen. Dat is gelukt! Het was een heel avontuur met onze vrolijke stuiterbal, maar met de professionele expertise van de fotograaf is er een prachtige foto uitgekomen dat een waar kunstobject is!

- Marjon van Bemmel -

Het liep storm toen ik goede foto's bij de advertentie had geplaatst

Beste Ben, ik krijg enorm veel complimenten over jouw foto's. Ook van collega fokkers die de kittens zo mooi vinden. Inmiddels hebben alle kittens daardoor een nieuw huisje gevonden! Het liep storm toen ik goede foto's bij de advertentie had geplaatst. Heel erg bedankt!

-  Seline -

Top fotograaf!

Top fotograaf! Van ons tweetjes hebben we foto’s laten maken voor o.a. op onze uitnodigingskaart voor ons 50 jarig huwelijk. Het was een hele leuke sessie door zowel Ben als Annemieke. Annemieke let op het licht, de achtergrond, de make-up, de kleding e.d. Op een scherm kun je meteen meekijken naar de foto’s die genomen worden.
We waren zo tevreden dat we met ons gezin ook een fotosessie op lokatie hebben laten maken op de feestelijke dag zelf.
Iedereen was meteen op zijn gemak en ging daardoor ook heel makkelijk op de foto, zelfs de kleintjes van 2 en 7 jaar. Het heeft geresulteerd in prachtige foto’s, waaruit moeilijk te kiezen viel. Wij hebben gekozen voor 3 albums (voor ieder gezin 1), foto’s voor in een lijst, die door Ben zelf worden afgedrukt en losse foto’s. Kortom we zijn zeer tevreden, niet alleen door de professionele foto’s, maar ook door het contact en vriendelijke, hulpvaardige communicatie.

- Elly Hamaker -

Het zijn fantastische foto's geworden, ontzettend bedankt!

Ben en stagiair Sylvester hebben bij ons op de boerderij een prachtige bedrijfsreportage gemaakt. Tussen de schapen, niks was te gek! Het zijn fantastische foto's geworden, ontzettend bedankt!

-  Flevo Lamb, Jos de Kroes -

Een gouden team dat zorgt voor een prettige sfeer en prachtige foto’s

Raymann Interieurbouw uit Emmeloord heeft Ben Eekhof gevraagd om foto’s te maken in onze werkplaats van onze machines en ons personeel. Ben en Annemieke zijn echt een gouden team! Terwijl Ben zich richt op de techniek en de belichting, zorgt Annemieke ervoor dat onze collega’s zich op hun gemak voelden en kwam zij met leuke ideeën voor foto’s. Daardoor werd het een hele gezellige ochtend met als resultaat prachtige kwalitatief goede foto’s voor onze website en andere uitingen. De groepsfoto hebben we laten afdrukken in de studio van Ben en pronkt in onze kantine. Bedankt Ben en Annemieke namens alle collega’s van Raymann Interieurbouw uit Emmeloord.

– Raymann Interieurbouw – Emmeloord –

De foto’s zijn van de hoogste kwaliteit en zien er fantastisch uit

Ik heb onlangs een fotohoot gehad bij Ben om mijn LinkedIn-profielfoto te laten maken en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Ben is een professionele en vriendelijke fotograaf en samen met Annemieke zorgde hij ervoor dat mijn persoonlijkheid in de foto’s naar voren kwam. De foto’s zijn van de hoogste kwaliteit en zien er fantastisch uit. Als je op zoek bent naar een getalenteerde, professionele en vriendelijke fotograaf voor je zakelijke en professionele foto’s, dan kan ik je Ben Eekhof Fotografie ten zeerste aanbevelen.

– Cindy Prins –

Het eindresultaat is prachtig: iedereen staat er op zoals ze echt zijn

We hebben met 8 volwassenen en 3 jonge kinderen prachtige familiefoto's laten maken door Ben Eekhof. Tijdens deze fotoshoot werden alle mogelijke combinaties van groepen gefotografeerd en foto's konden tussentijds worden bekeken (wat af en toe leidde dat tot toch nog een nieuwe foto maken).
Het eindresultaat is prachtig: iedereen staat er op zoals ze echt zijn.

De communicatie en service waren voortreffelijk: bijv. door trieste familieomstandigheden hebben we Ben moeten vragen de fotoshoot een weekje te vervroegen, en hij was in staat dit te regelen (nét voor kerstmis), zodat iedereen er op stond. Verder werd er een (groot afgedrukte) gezinsfoto bij ons thuisgebracht omdat we zelf nog niet de tijd hadden gevonden om langs te gaan. Al met al was het een ontzettend prettige ervaring om met Ben deze fotoshoot aan te gaan!

- Naomi Salfrais -

Bedankt Ben Eekhof voor je hulp en het mooie resultaat. Ik ben er ontzettend blij mee!

“Ik moet echt eens een goede nieuwe profielfoto laten maken voor mijn LinkedIn!”
Dat is wat ik zei in een gesprek met Ben. En dat vertelde ik natuurlijk meteen tegen de juiste persoon. Met een enorme berg ervaring en een prachtige fotostudio nodigde Ben mij direct uit voor het maken van een reeks portretfoto bij hem in de studio.
Niet alleen een geschikt moment voor mij voor het maken van de foto waar ik naar opzoek was, maar ook een uitgelezen kans voor zijn cursisten voor een kijkje achter de schermen en om meer te leren over de belichting en techniek die bij fotografie komt kijken.
Bedankt Ben Eekhof voor je hulp en het mooie resultaat. Ik ben er ontzettend blij mee!

- Ramon van Deursen -

Ben is een vakidioot! Erg blij met het resultaat

Ben is wat ik oneerbiedig zou noemen….een vakidioot. Hij stopt niet totdat hij tevreden is en dat is een heel stuk later dan dat ik tevreden ben. Erg blij met het resultaat!

–  Bart Spaltman –

Ben gaat uiterst zorgvuldig te werk, gaat voor een topprestatie

Ben gaat uiterst zorgvuldig te werk, gaat voor een topprestatie

Op afspraak een serie portretfoto's bij Ben gemaakt. De ontvangst is uiterst prettig. Ben stelt je meteen op je gemak, waardoor de foto's ook zo zijn geschoten. Ben gaat uiterst zorgvuldig te werk, gaat voor een topprestatie en heeft daarvoor ook een uitstekende studio en apparatuur. Deze eerste ervaring zal zonder meer een vervolg krijgen 😁

- Jaap Oosterveld - Stichting MeerSamen -

De foto maken was zo gepiept....en erg mooi!

Ik heb weinig ervaring met foto's laten maken bij een professioneel fotograaf. Maar bij Ben Eekhof had ik de ervaring van rust, informatie, vriendschappelijke benadering. De foto maken was zo gepiept...... en erg mooi!
Dankjewel Ben!

- Jelte Ferweda - MeerSamen -

Ze hebben veel geduld en zijn prettig in de omgang. Absoluut een aanrader

Een paar weken geleden bij Ben en Annemieke een familieshoot gedaan. Ze zijn prettig in omgang en denken mee. Ook veel geduld met jonge kinderen die niet altijd mee werken.
Tussendoor tijd om de foto's te bekijken en vragen om je mening. Veel ruimte voor eigen ideeën.
Absoluut een aanrader.

- Karin de Waardt -

Wij zijn erg tevreden over de mooie foto's. Veel persoonlijke aandacht

Onze fotoshoot verliep in een fijne ontspannen sfeer voor ons gezinnetje. We zijn erg tevreden over de mooie foto's die gemaakt zijn. Veel persoonlijke aandacht. Snelle levering van de bestellingen.

B.N.

Het resultaat is een fotoserie die staat als een huis!

Onlangs deden we een fotoshoot met de familie. Fotograaf Ben Eekhof en Annemieke (in de rol van belichter) namen ons mee naar een mooie lokatie in de buurt, waar we in allerlei samenstellingen werden gefotografeerd. Ben en Annemieke stralen rust en vertrouwen uit, en dat hielp ons om ook ontspannen voor de camera te staan. Het resultaat is een fotoserie die staat als een huis! Veel dank voor jullie sympathieke aanpak. We zijn heel erg blij met het resultaat!

- Bob van der Houven -

Fotoshoot in prima sfeer en de foto's zijn fantastisch. Vakmensen!

Onze fotoshoot verliep in prima sfeer en de foto's zijn fantastisch geworden. Vakmensen!

- Bas H.

Ze zijn super professioneel en stelden ons echt op ons gemak

Wij hebben onlangs een zwangerschapsshoot mogen doen. Dit was echt een super leuke dag, we hebben zo genoten! Ben en Annemieke zijn super professioneel en stelden ons echt op ons gemak. Je merkt dat er een echte passie en liefde is voor het vak. De manier waarop zij aanwijzingen geven en echt voor de perfecte shot willen gaan, geeft een goed gevoel. Het resultaat mag er wezen! Wij zullen deze dag voor altijd blijven onthouden.
Daarnaast hebben we super snel de foto´s al mogen ontvangen en wat een plaatjes!

- Stephan en Magali -

Wat ging het er leuk en ontspannen aan toe!

Pinksteren 2022.
Om ons 40-jarig huwelijksjubileum te vieren waren we met kinderen en kleinkinderen een weekend weg. Op de gok een paar weken voor die tijd nog een fotograaf benaderd. Wat een geluk dat  juist Ben en Annemieke nog beschikbaar waren.
Een beetje onzeker stapten wij de fotoshoot in, maar wat ging het er leuk en ontspannen aan toe. Niet voor niets zijn de foto’s zo leuk geworden.
Door hun vriendelijkheid, rust en flexibiliteit toen het weer roet in het eten dreigde te gooien., pronken wij nu mooie professionele foto’s.

- Margreet van Veelen -

Ze voelden prima aan wat onze wensen waren

Enkele maanden geleden hebben we door Ben en Annemieke een fotoshoot van ons gezin laten maken. Aangezien het weer wat onzeker was werd er flexibel gewerkt met een een binnen- en buiten lokatie. De fotografen voelden prima aan wat onze wensen waren en hadden eindeloos geduld met een dwarse peuter. We zijn erg blij met het eindresultaat en raden iedereen aan om Ben en Annemieke te boeken voor een goede fotoshoot!

- D.B. Boljé -

Wat een fijne ervaring!

Wat een fijne ervaring, foto’s maken bij Ben en Annemieke. Los van de mooie foto’s, is het fijn hoe ze met aandacht je op je mooist neerzetten en zichtbaar genieten van het resultaat, leuk hoor! Een echte aanrader dus.

- Lazise Hillebregt-de Valk -

Ben Eekhof Fotografie is een echte aanrader

Voor een fotoreportage voor het Glossy magazine "Actief in Dronten" heb ik Ben en Annemiek leren kennen. Ontzettende prettige mensen en ik ben zeer tevreden over de gemaakte foto's maar vooral ook de rust waarmee de reportage is gemaakt. Ben Eekhof Fotografie is een echte aanrader.

- Peter -

Er werd fijn meegedacht

Ben en Annemieke van Ben Eekhof Fotografie kwamen onlangs bij ons op locatie. Er werd fijn meegedacht over de setting, tips gegeven hoe we het beste konden gaan staan en dergelijke. Ook werd er ruim de tijd voor ons genomen. Wij hebben een goede ervaring gehad, met mooie foto's als eindresultaat!

Böhmer Project BV

Zoveel geduld en liefde. Echt top!!

In januari 2021 een fotoshoot gedaan met onze toen 8 weken oude labradorpup Rivkah. Wat hebben wij genoten!!!! Er werd uitgebreid de tijd genomen om Rivkah op de gevoelige plaat vast te leggen. Met zoveel geduld en liefde. Echt top!! En het eindresultaat mag er zijn!!!!! We hebben prachtige foto's gekregen van ons puppenkind! Heel erg blij mee! Uiteindelijk 1 foto uit laten vergroten , die nu hangt te pronken aan de muur!!. Over een jaar, als Rivkah uitgegroeid is, gaan we op zeker nog een keer een fotoshoot doen. Op de site van Ben staat een foto van Rivkah. Beoordeel zelf maar.......de foto is prachtig!

- Joke Bouw -

Heel tevreden en blij met het resultaat

Erg prettige samenwerking met Ben en Annemieke. Ik was best zenuwachtig, maar Ben stelde me meteen op mijn gemak en nam alle tijd. De foto’s zijn prachtig geworden! Ben heel tevreden en blij met het resultaat.

- Carine Coehoorn, auteur -

Zeer professionele fotograaf

Wij hebben een foto van meer dan 30 jaar oud laten vergroten en inlijsten. Een prachtige uitvergroting is het eindresultaat geworden. Ben Eekhof is een zeer professionele fotograaf en komt zijn afspraken meer dan keurig na.

- Harry Rondhuis -

Een top ervaring!

We hebben in december 2020 een fotoshoot met ons gezin gehad, waaronder 3 pubers. Maar wat hebben Ben en Annemieke het voor elkaar gekregen om er een leuke ontspannen sfeer van te maken! Het was echt een top ervaring! Het zijn fijne mensen die er alles aan doen om je mooi op de foto te krijgen. Dat is dan ook goed gelukt. We zijn erg tevreden. Wij raden Ben Eekhof fotografie dan ook zeer aan. Nogmaals dank voor de mooie ervaring!

- Els de Groot -

Deze professionele fotografen stellen je op je gemak

Ben en zijn vrouw zijn professionele fotograven en zij kunnen jou goed op je gemak stellen. Het echtpaar is erg op elkaar ingesteld. Er wordt overal veel tijd voor genomen en alles wordt duidelijk uitgelegd, op een rustige manier. Ik heb een hele fijne middag gehad. Het fotoboek is super mooi geworden. Dank jullie wel voor alles.

- Grietje Schotanus -

Superblij met de foto's

Voor mijn nieuwe website zocht ik een fotograaf die ook portretfoto's maakt en kwam uit bij Ben en Annemieke. Nu is het niet persé mijn kwaliteit om meteen geheel in "the picture" te staan :) voelde ik mij gelukkig wel vrij snel op mijn gemak bij hen. We hebben samen ideeën uitgewisseld en gaven mij tips & tricks voor het perfecte plaatje en daarbij, ze willen kwaliteit. Dat heeft me goed gedaan en ja ik ben superblij met de foto's! Dank je wel Ben en Annemieke :)

- Mariska Vrijenhoek - Passie voor Wijn -

Prachtige gezinsfoto's

We hebben een fotoshoot gedaan met ons zoontje van 10 maanden oud. Stil zitten kan hij niet, maar ze zijn hier zeer vakkundig mee omgegaan om prachtige foto’s van ons drieën te maken. Ze denken mee over alle aspecten en zijn erg flexibel.

- Nadja van Reijen -

Maatwerk, enthousiasme en inlevingsvermogen

Na een korte zoekopdracht op ‘Google’ op basis van ‘fotograaf Dronten’ kwam ik al speurend op de reviews en de site, bij Ben Eekhof terecht. Insteek was een fotograaf aanwezig te laten zijn bij de ‘maandagochtend-trouwerij’ van de zoon van mijn vriend over 11 dagen! Ondanks dit wat vreemde korte termijn verzoek was de reactie van Ben zeer enthousiast en coöperatief. Er werd een passend financieel voorstel gemaakt en een andere afspraak in zijn agenda werd verplaatst zodat het paste in zijn planning.

De foto’s die tijdens de trouwerij (en aansluitend) zijn gemaakt door Ben & Annemieke zijn talrijk en dusdanig leuk en mooi dat het jonge bruidspaar bij het zien van de proeffoto’s, één dag na de trouwerij, geen keuze kon maken. Met een groot deel van de digitale bestanden op zak en een app met alle gekozen foto’s verliet het bruidspaar tevreden het huis van Ben en Annemieke. Nu is het nog een paar weekjes wachten op het fotoboek! 

Of ik Ben Eekhof (en Annemieke natuurlijk) kan aanbevelen? Jazeker!!! 
De prijs-kwaliteitverhouding is meer dan goed te noemen. Maar voor mij is vooral het maatwerk, enthousiasme en inlevingsvermogen de grote meerwaarde van Ben en Annemieke! Ga zo door!

- Carla van Bezu -

Prachtig resultaat

Lieve Ben en Annemieke, wat hebben we een fantastische dag gehad! Het was dan wel geen trouwdag maar voor een hele bijzondere collage. Jullie stelden ons echt op ons gemak, want het is best raar om steeds een camera op je gericht te hebben ;-) Jullie enthousiasme en deskundigheid heeft echt een prachtig resultaat opgeleverd. Ik wacht nog op het aanzoek, maar de fotografen zijn al geregeld!

- Aat & Marije -

In één woord super!

Het zijn twee geweldige fotografen! Ze stellen je op je gemak en letten ook nog eens op de kleine details! En wat zijn de foto`s dan mooi geworden!
Ze doen veel in overleg, wat erg fijn is.
Leuke, enthousiaste mensen waar we meteen een klik mee hadden!
in één woord super!

- Maickel & Corina -

Bij iedereen die een fotograaf zoekt, zullen wij jullie aanraden!

De foto's voor het album zijn supergaaf geworden. We zijn dan ook erg benieuwd naar het resultaat en kunnen amper wachten tot we het album in onze handen hebben. Mochten we ooit weer een fotograaf nodig hebben, weten we jullie te vinden. Bij iedereen die een fotograaf zoekt, zullen wij jullie aanraden!

- Kelly van den Boogaard-Baneman -

De foto's zijn prachtig en creatief

Voor het 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders hadden we het niet beter kunnen treffen dan met Ben en Annemieke. De foto's zijn prachtig, creatief en geven precies de sfeer van de dag weer. Top! Wat vooral ook opviel was het gemak en de flexibiliteit waarmee we alles vooraf (en vanuit het buitenland!) konden regelen. Op de dag bleken ze twee ontzettend aardige fotografen te zijn en ging alles al even gemakkelijk. Ondanks de koude wind, wisten ze de familie te motiveren tot prachtige groeps- en portretfoto's. Ben en Annemieke mengen zich onopvallend onder de mensen en weten daardoor sfeervolle foto's te maken, die een prachtig aandenken zijn. Onze grote dank!

- Han Keuper -

De loveshoot was fantastisch

De loveshoot was fantastisch, onze fotografen Ben en Annemieke zijn fantastisch, dus kon het niet uitblijven dat de foto's ook fantastisch zijn! Zij wisten ons op sublieme wijze op ons gemak te laten voelen, dat kan alleen wanneer je je in de ander kan verplaatsen. En dat levert de mooiste plaatjes op. Ontzettend bedankt!

Leen & Anja van Rij

Het resultaat mag er zijn

Wat heerlijk om in zo'n ontspannen sfeer deze fotografen aan het werk te hebben en te zien. Durven we voor 100% aan te raden. Hier krijg je geen spijt van! En het resultaat mag er zijn: prachtige foto's waarmee je je feestdag iedere keer weer beleeft.

- Dick en Ria Biemond -

Prachtige foto's voor nieuwe winkel

Ben Eekhof Fotografie heeft voor onze nieuwe winkel een aantal foto's gemaakt van mijn ouders en mijn dochters (3 en 0 jaar oud). Het resultaat is prachtig en de voorbereiding, wat handig is met 2 jonge kinderen, waren perfect waardoor de foto's super zijn geworden.

Michiel Tietema - Bakkerij Tietema Dronten

Een leuk team met originele ideeen

Ik leerde Ben kennen middels een make-over-dag een aantal jaren geleden. Dat was zo leuk en met hele mooie foto's als blijvende herinnering. Op mijn Garageparty voor mijn 50e verjaardag daarom Ben gebeld of hij foto's kon maken. Ook Annemieke kwam die avond assisteren, terwijl het haar eigen verjaardagsdag was. Ze zijn een leuk team, met originele ideeen en uiteindelijk heb je mooie beelden als herinnering. Ook het appje zodat je iedereen het album vanaf je smartphone kan laten zien is super!

- Esther Graver -

Ware kunstenaars met oog voor alle details

In alle rust, op enorm professionele wijze, een prachtige reportage gemaakt waar we enorm blij mee zijn! Ware kunstenaars met oog voor alle details...

- Tineke Zandvliet-Ploegstra -

De foto's zijn prachtig en van hoge kwaliteit

Het is super fijn en leuk om met Ben en Annemieke te werken, ze zijn erg aardig en laten je op je gemak voelen. Bovendien zijn de fotos prachtig en van hoge kwaliteit! Zeker aan te raden.

- Lena Sène Hemmink -

Een serie fantastische foto's!

Mijn zenuwachtige zoon werd professioneel gerustgesteld en het resultaat is een serie fantastische foto's!

- Marina van Ommeren -

Geweldige loveshoot in Elburg

Zondag 9 april hebben Ben en Annemieke een geweldige love shoot voor ons geschoten in Elburg. Het weer was prachtig en we werden samen met ons hondje Scotty letterlijk in het zonnetje gezet. We zijn al heel wat jaren getrouwd, maar het voelde gewoon weer even als een tweede huwelijksreportage, maar dan met ons eigen hondje erbij. Prachtige foto's, fijne sfeer en we voelden ons weer heel erg verliefd!

- Jules de Mulder -

Super tevreden over het resultaat

Ivm de 80ste verjaardag van mijn moeder een groepsfoto en album laten maken door Ben en Annemieke van Ben Eekhof Fotografie. Ben en Annemieke waren ruim voor de afgesproken tijd aanwezig en hadden leuke ideeën. De gehele fotorapportage ging super relaxed. Groepsfoto met de jarige, kinderen en kleinkinderen. Ben en Annemieke gingen heel makkelijk mee in de spontaan ontstane ideeën. 

Inmiddels het resultaat (groepsfoto en Album) ontvangen en zowel de jarige als de rest van de familie is super tevreden over het resultaat.
Ben en Annemieke gaan voor tevreden klanten en voor hun komt de passie voor fotografie op de 1e Plaats, Super bedankt.

- Ronald Bergkamp -

Een goeie klik

Ter ere van onze 50ste huwelijksverjaardag, hebben wij een fotoshoot laten maken. Het werd een bijzondere middag. Contact met Ben en Annemieke verliep gezellig en er was een goeie klik. Wij voelden ons erg op ons gemak. Resultaat was een leuke serie foto’s die kort daarna op zeer professionele wijze zijn afgedrukt, de leukste is ingelijst en we kijken elke dag met heel veel plezier naar dit mooie aandenken van deze bijzondere huwelijksverjaardag

- Ed en Loes

Ruimte voor eigen ideeën

Ik heb de fotoshoot gewonnen . Ik vind Ben en Annemiek mensen die je op je gemak stellen. Tijd nemen, verschillende poses voorstellen. Maar ook ruimte geven voor eigen ideeën. Ik wil jullie vriendelijk bedanken en ik zal jullie zeker adviseren aan anderen.

- Petra Indrisie -

Ben Eekhof Fotografie Agripark-Oost 2 8251 KH Dronten           [Y]