Skip to main content
Ben fotografeert gebouw Condoor

Lees de reviews van onze klanten

Ontdek waarom onze klanten ons waarderen en laat je overtuigen door hun ervaringen

Wij zijn trots op de meer dan 100 Google reviews met een gemiddelde van 4.9/5 die wij van onze klanten mochten ontvangen.

Standaard worden alle reviews getoond. Door te klikken op de onderstaande opties kun je filteren op de diensten die wij leveren.

Zeer plezierige, efficiënte samenwerking en heldere communicatie

Al jaren van plan om een boek te schrijven en daar hoort natuurlijk een foto van de auteur bij. Een foto die jou als persoon goed neerzet en die past bij het verhaal dat gepubliceerd gaat worden. Zeer plezierige, efficiënte samenwerking en heldere communicatie met Ben en Annemieke. Zij begrepen onmiddellijk waar het om ging en het uiteindelijke resultaat mag er dan ook zijn. Dank jullie wel en ik kan Ben Eekhof Fotografie zeker aanraden, ook aan mensen die hun hond willen laten portretteren!

– Kees Tinga –

Goede ervaring en mooie foto’s!

Goede ervaring en mooie foto’s! Bedankt!

– Daphne Zanders – Unie van Pluimveeproducenten –

Heel blij met het eindresultaat!

Onlangs heb ik een branding fotoshoot gedaan bij Ben. Ik vond het eigenlijk best spannend en was zenuwachtig, maar Ben en Annemieke hebben mij goed opgevangen. Na de eerste foto’s ging het als vanzelf en dat zie je terug op de foto’s. Ik ben heel blij met het eindresultaat en raad Ben van harte aan mocht je nog op zoek zijn naar mooie foto’s.

–  Tinie Honders – 10voorsupport –

Ben heeft ons voorstel snel opgepakt en uitgewerkt tot een prachtig resultaat

Onlangs hebben we een aquarel (3 grote foto’s in samenhang) laten maken door Ben Eekhof Fotografie. De ontvanger is er ook enorm blij mee. Ben Eekhof Fotografie heeft ons voorstel snel opgepakt en uitgewerkt tot een prachtig resultaat. Vooraf kregen we per mail een voorbeeld toegestuurd en praktische adviezen over formaten, kwaliteit foto’s, etc.
Ben Eekhof, nogmaals hartelijk dank voor de uitvoering!

– SwifterwinT op Land BV, Karin de Jonge –

Het enthousiasme was formidabel. En de resultaten zijn prachtig!

Ben Eekhof en Annemieke hebben op 13 april in opdracht van Onze Dorpskwis de teams gefotografeerd en een sfeerimpressie gemaakt.
Het enthousiasme waarmee ze dat deden was formidabel. En de resultaten zijn prachtig.
Een ieder aan te bevelen om Ben in te schakelen als je kwaliteit wilt!

– Erik Bellaard – Onze Dorpskwis –

Een fotoshoot waarbij ik mij gehoord voelde in wat ik wilde uitstralen

Ik vond het echt een geweldig fijne fotosessie. Een fotoshoot waarbij ik mij gehoord voelde in wat ik wilde uitstralen. Er werd gelachen en er hing een ontspannen sfeer. Het resultaat bleek nog mooier dan gehoopt dus al met al een groot succes ervaring! Deze fotograaf is samen met zijn vrouw zeer profesioneel aan de slag gegaan en krijgen van mij dikke 5 sterren! FANTASTISCH! Dankjewel!

– Mrs. Flowercup –

Dit was één van de meest leerzame workshops die ik gevolgd heb!

Ik heb bij Ben de workshop studiofotografie gevolgd. Groot voordeel bij de workshop vond ik de één op één setting, waardoor de workshop vorm wordt gegeven door je eigen behoeften en vragen. Ben bereid zich goed voor door je eerdere foto’s te bekijken en zich een beeld te vormen op welke gebieden je nog dingen kunt leren. Zo sluit de workshop uitstekend aan op je eigen niveau en heb je zelf invloed op welke onderwerpen dieper wordt ingegaan. Voor mij was dit één van de meest leerzame workshops die ik gevolgd heb.

– Arjan van de Logt –

Met hun professionele aanwijzingen weten ze het mooiste in jezelf naar boven te halen

In één woord geweldig!
Ben en Annemieke nemen de tijd om je op je gemak te stellen. Met hun professionele aanwijzingen weten ze het mooiste in jezelf naar boven te halen.
Dit resultaat dat had ik van te voren nooit kunnen bedenken.
Heel erg blij met de supermooie foto’s. Bedankt!!!

–  Roswitha Riezebos –

Super leuke cursus gehad !!!

Super leuke cursus gehad !!!

–  Yvette Kulkens, fotograaf –

Ben Eekhof Fotografie denkt en werkt mee aan mooie tastbare herinneringen

In een prettige sfeer met elkaar op de foto net zo lang tot het resultaat naar ieders tevredenheid is. Eigen inbreng is geen probleem, Ben en Annemieke zijn constructief om samen met hun klant tot een optimale foto-beleving te komen. Ook de afhandeling erna verloopt op een plezierige wijze. Ruime keuze in de wijze waarop je foto’s wilt afdrukken. Met je partner/gezin/ familie op de foto? Ben Eekhof Fotografie denkt en werkt mee aan mooie tastbare herinneringen.

–  Ina Deuling –

Ben is een topper! Wát een verademing en wat kan hij goed uitleggen

Ik heb onlangs een 1-op-1 cursus Capture One gevolgd bij Ben! Wát een verademing en wat kan hij goed uitleggen. Als beroepsfotograaf merkte ik dat ik geneigd was om stappen over te willen slaan, omdat ik dacht dat ik het allemaal wel zou weten. Het prettige van een 1 op 1 cursus bij Ben is dat hij stapsgewijs dingen uit kan leggen, maar dat sommige dingen ook wat sneller kunnen gaan als je al iets weet. Ben is rustig, bevlogen en ongelooflijk secuur in zijn werk. Hij heeft de tic om alles te willen weten. Dat is heel fijn, want alle vragen worden direct beantwoord.

Er waren 2 dingen die Ben niet direct wist. Een aantal dagen na de cursus was ik de vragen alweer vergeten, maar toch was Ben ze niet vergeten. Hij had de antwoorden! Ik kreeg een duidelijke uitleg en werd zo enorm geholpen.

Ben is een topper! Ik heb direct een collega fotograaf naar hem verwezen die dezelfde ervaringen had. Ik zou het iedereen aanraden.

Ben heeft oog voor detail en neemt rustig zijn tijd tijdens het fotograferen. Wij zijn blij met het resultaat!

Ben Eekhof kon ons, PlanVisie, op korte termijn helpen met een aantal foto’s op locatie. Ben heeft oog voor detail en neemt rustig zijn tijd tijdens het fotograferen. Wij zijn blij met het resultaat. Het contact verliep erg prettig en wij hebben alweer een nieuwe afspraak gemaakt voor een vervolg.

–  Anita van Asselt – PlanVisie –

We willen Ben Eekhof Fotografie ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele fotografie

Ben Eekhof fotografie willen wij namens Schmit Zonwering enorm bedanken voor onze productfotografie.

Ben luisterde naar onze wensen en behoeften en vertaalde die moeiteloos naar beelden die onze verwachtingen overtroffen.
Zij doen veel meer dan alleen foto’s maken; ze denken met je mee en werken samen met jou om een volledig concept te ontwikkelen dat de essentie van je producten perfect weerspiegelt. Ook aan alle details wordt uitstekend gedacht.

We willen Ben Eekhof Fotografie ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele fotografie. Bedankt, Ben Eekhof Fotografie, voor jullie geweldige werk!

– Schmit Zonwering & Rolluiken Dronten –

Ontzettend leuke personal branding fotoshoot gehad. Een aanrader !

Ben en Annemiek zorgen ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt. Ontzettend leuke personal branding fotoshoot gehad. Een aanrader !

– Bianca Willems – Vsistant –

Top fotograaf! Uitstekende service. Superblij met de foto’s.

Top fotograaf! Uitstekende service. Superblij met de foto’s.

– Maatwerk Steigerhout Dronten –

Ik ben erg blij met het eindresultaat en kan Ben van harte aanbevelen!

Nadat ik een online aanvraag voor het maken van portret fotos had ingediend nam Ben vlot contact op. Het telefonisch contact was erg prettig met een goede afstemming van verwachtingen en we hebben direct een afspraak kunnen maken. In de fotostudio voelde ik me snel op mijn gemak en dat heeft zeker te maken met de ontspannen sfeer en dito aanpak van Ben en zijn team. Er werd erg fijn meegedacht en meerdere keren kledingwissel was geen enkel probleem. Ik ben erg blij met het eindresultaat en kan Ben van harte aanbevelen!

Barry Loekenbach – Digivanti

Zoveel kennis op een overzichtelijke wijze aangeboden

Het was mij een genoegen om de workshop Capture One Pro bij Ben te volgen, zoveel kennis op een overzichtelijke wijze aangeboden gekregen, waarbij de vraag aan mij voorop stond: “Wat wil je leren?”

– Johan Wilms –

Vastgelegd zoals ik ben, dat was het resultaat na het inschakelen van Ben Eekhof Fotografie

Vastgelegd zoals ik ben, dat was het resultaat na het inschakelen van Ben Eekhof Fotografie.

Na vier (!) jaar was het m.i. tijd voor een update van de social-media-foto’s. En dat is helemaal gelukt!
Daarnaast een duidelijke uitleg van de procedure, het op gemak stellen, een ontspannen foto-shoot en vanuit Ben professionele opvolgacties. Resultaat: vastgelegd zoals ik ben. <<volgt een warm applaus>>

– Bea Mantel, Dronten –

De foto’s zijn prachtig geworden, van de hoogste kwaliteit… en dat is te zien!

Wij zijn op stap geweest met Ben en Annemieke voor een zakelijke fotoshoot. We hebben een hele leuke en gezellige ochtend gehad. Op diverse locaties zijn er foto’s gemaakt. Ben en Annemieke zijn goed op elkaar ingespeeld… en stellen je op je gemak. Annemieke let ook op de kleine details. 😊

De foto’s zijn prachtig geworden, van de hoogste kwaliteit… en dat is te zien!
Dank jullie wel,

Peter en Marja van Team HBc, Dronten

Een prettige en ontspannen fotoshoot gehad! Dank je wel!

De afspraak was al snel na het eerste contact gepland, heel flexibel. Daarnaast een prettige en ontspannen shoot gehad! Dank je wel!

– Marina Kamphuis –

Een waar kunstobject door de professionele expertise van de fotograaf

We hebben onze bruine lab Frenkie met heel veel plezier laten fotograferen door Ben. Wij wilden graag een “kunstige” foto dat als een schilderij aan de muur kon hangen. Dat is gelukt! Het was een heel avontuur met onze vrolijke stuiterbal, maar met de professionele expertise van de fotograaf is er een prachtige foto uitgekomen dat een waar kunstobject is!

– Marjon van Bemmel –

Het liep storm toen ik goede foto’s bij de advertentie had geplaatst

Beste Ben, ik krijg enorm veel complimenten over jouw foto’s. Ook van collega fokkers die de kittens zo mooi vinden. Inmiddels hebben alle kittens daardoor een nieuw huisje gevonden! Het liep storm toen ik goede foto’s bij de advertentie had geplaatst. Heel erg bedankt!

–  Seline –

Fijn samengewerkt met hele mooie foto’s als eindresultaat!

Ben Eekhof heeft in mijn haarwerksalon een prachtige bedrijfsreportage gemaakt. Mooi om te zien hoe hij de modellen op hun gemak stelt en vakkundig en geroutineerd de foto’s maakt. Geen vraag was teveel en Ben had zelf ook leuke originele ideeën. Het is ook super om te zien hoe hij zijn stagiair Silvester begeleidt. Geduldig en duidelijk vertelt Ben over de fijne kneepjes van het vak waarna Sylvester alle ruimte krijgt om zelf te kunnen experimenteren.
Ik heb Ben geregeld met Annemiek aan het werk gezien; een goed duo dat helemaal op elkaar ingespeeld is.
Fijn samengewerkt met hele mooie foto’s als eindresultaat!

HairWish
Mirjam Schenkers-Bloemberg

Je merkt aan alles dat Ben passie combineert met ongelofelijke vakmanschap

Heb de uitgebreide een-op-een workshop Capture One gevolgd. Ik ben geen professional maar een gepensioneerde enthousiaste amateur. Heb een aantal jaren met Lightroom gewerkt. De fabrikant van mijn nieuwe camera adviseerde mij over te stappen op Capture One. Had al wat ervaring opgedaan met Capture One op basis van een online cursus, you-tube filmpjes en een boek. Maar liep toch vast. Ben Eekhof gebeld. Was direct onder de indruk van zijn kennis en ervaring en vooral ook de prettige manier waarop hij kennis overdraagt. In Dronten liet Ben mij eerst een aantal eigen foto’s bewerken. Gaf direct waardevolle adviezen. Ik heb ervoor gekozen om zijn workflow volledig over te nemen. De rest van de dag richtte hij de cursus helemaal op maat in, in aansluiting op mijn kennis niveau. Hij installeerde zijn workflow en instellingen op mijn computer. Deze workflow heeft hij de afgelopen jaren ontwikkeld en steeds verder verfijnd. Als je die een aantal keren met je eigen foto’s gedaan hebt, kun je razendsnel een maximaal resultaat realiseren. Dan realiseer je je hoe geniaal zijn werkwijze is. Onderweg naar huis vroeg ik mij af of ik ooit zoveel geleerd heb in een dag en op zo’n prettige manier. Mijn antwoord is nee. Je merkt aan alles dat Ben passie combineert met ongelofelijke vakmanschap. Hij staat ver boven de materie en deelt zijn kennis geduldig en graag met zijn cursist.

– Jan Willem de Gruijter –

Zeer leerzame cursus. Echte aanrader!

Zeer leerzame cursus! Ben neemt de tijd om jou en je camera goed te leren kennen. Je krijgt de basics van fotografie te horen en kan deze direct toepassen met je eigen toestel. Echte aanrader!

– Robin Evers –

Van beginner tot pro, Ben Eekhof navigeert je vakkundig door Capture One

Van beginner tot pro, Ben Eekhof navigeert je vakkundig door Capture One heen.
Ik werk al jaren met dit programma en ik heb vele nieuwe inzichten gekregen.
Echt een aanrader.

– Remko Kraaijeveld – foodfotograaf –

Het zijn fantastische foto’s geworden, ontzettend bedankt!

Ben en stagiair Sylvester hebben bij ons op de boerderij een prachtige bedrijfsreportage gemaakt. Tussen de schapen, niks was te gek! Het zijn fantastische foto’s geworden, ontzettend bedankt!

–  Flevo Lamb, Jos de Kroes –

Een gouden team dat zorgt voor een prettige sfeer en prachtige foto’s

Raymann Interieurbouw uit Emmeloord heeft Ben Eekhof gevraagd om foto’s te maken in onze werkplaats van onze machines en ons personeel. Ben en Annemieke zijn echt een gouden team! Terwijl Ben zich richt op de techniek en de belichting, zorgt Annemieke ervoor dat onze collega’s zich op hun gemak voelden en kwam zij met leuke ideeën voor foto’s. Daardoor werd het een hele gezellige ochtend met als resultaat prachtige kwalitatief goede foto’s voor onze website en andere uitingen. De groepsfoto hebben we laten afdrukken in de studio van Ben en pronkt in onze kantine. Bedankt Ben en Annemieke namens alle collega’s van Raymann Interieurbouw uit Emmeloord.

Raymann Interieurbouw – Emmeloord

De foto’s zijn van de hoogste kwaliteit en zien er fantastisch uit

Ik heb onlangs een fotohoot gehad bij Ben om mijn LinkedIn-profielfoto te laten maken en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Ben is een professionele en vriendelijke fotograaf en samen met Annemieke zorgde hij ervoor dat mijn persoonlijkheid in de foto’s naar voren kwam. De foto’s zijn van de hoogste kwaliteit en zien er fantastisch uit. Als je op zoek bent naar een getalenteerde, professionele en vriendelijke fotograaf voor je zakelijke en professionele foto’s, dan kan ik je Ben ten zeerste aanbevelen.

– Cindy Prins –

Ontzettend leerzame dag. Goede uitleg en veel kennis van Capture One

Ontzettend leerzame dag gehad. Ben legt het heel goed uit. En heeft veel kennis van fotografie en het programma Capture one. Zeker een aanrader!!

– Kirsten de Haan –

Een goede service, snelle afhandeling en een top resultaat

Ik heb een grote afdruk besteld bij Ben. Ben levert een goede service, snelle afhandeling en een top resultaat. Ben heeft veel vakkennis en enthousiasme in huis, kortom een aanrader!

– Gert Buchner –

Bedankt Ben Eekhof voor je hulp en het mooie resultaat. Ik ben er ontzettend blij mee!

“Ik moet echt eens een goede nieuwe profielfoto laten maken voor mijn LinkedIn!”
Dat is wat ik zei in een gesprek met Ben. En dat vertelde ik natuurlijk meteen tegen de juiste persoon. Met een enorme berg ervaring en een prachtige fotostudio nodigde Ben mij direct uit voor het maken van een reeks portretfoto bij hem in de studio.
Niet alleen een geschikt moment voor mij voor het maken van de foto waar ik naar opzoek was, maar ook een uitgelezen kans voor zijn cursisten voor een kijkje achter de schermen en om meer te leren over de belichting en techniek die bij fotografie komt kijken.
Bedankt Ben Eekhof voor je hulp en het mooie resultaat. Ik ben er ontzettend blij mee!

–  Ramon van Deursen –

Van ons krijgen jullie een dikke 10!!

Stop met zoeken als je op zoek bent naar een goede fotograaf, of 2!!! Super blij zijn wij hoe onze mooiste dag is vastgelegd door Ben en Annemieke!!
Zoveel mooie foto’s zijn er gemaakt dat het het voor ons moeilijk kiezen was en we alle foto’s maar hebben afgenomen haha
De mooiste foto’s hebben we verwerkt in ons trouwalbum wat ook prachtig is geworden! Hier heel veel hulp en advies van Annemieke bij gekregen en het resultaat is echt top!! Elke keer weer een feestje als we het album doorkijken en we onze trouwdag weer een beetje opnieuw beleven….
Ben en Annemieke, nogmaals super bedankt voor alles!!  Van ons krijgen jullie een dikke 10!!

Liefs Jan en Fiona

Deze workshop is onmisbaar als je met Capture One begint

Ik heb bij Ben de workshop 1 op 1 Capture One gevolgd. Ben legt alles goed en rustig uit. Stapvoets gewijs liepen we alles door. Deze workshop is onmisbaar als je met Capture One begint. Na de workshop ontvang je een hand out waarin alles wat we besproken hebben nog eens goed staat beschreven. Ook kun je Ben nadien nog contacten met vragen waar je tegen aan loopt. Kortom een echte aanrader voor als je begint met Capture One!

– Marcel Bonte –

Deskundige Capture One uitleg gehad

Een prima deskundige Capture One uitleg gehad. Fijne lunch! Dank je wel Ben!

– Maarten Eekelaar –

Ben is een vakidioot! Erg blij met het resultaat

Ben is wat ik oneerbiedig zou noemen….een vakidioot. Hij stopt niet totdat hij tevreden is en dat is een heel stuk later dan dat ik tevreden ben. Erg blij met het resultaat!

–  Bart Spaltman –

De foto maken was zo gepiept….en erg mooi!

Ik heb weinig ervaring met foto’s laten maken bij een professioneel fotograaf. Maar bij Ben Eekhof had ik de ervaring van rust, informatie, vriendschappelijke benadering. De foto maken was zo gepiept…… en erg mooi!

– Jelte Ferweda – MeerSamen –

Ben gaat uiterst zorgvuldig te werk, gaat voor een topprestatie

Op afspraak een serie portretfoto’s bij Ben gemaakt. De ontvangst is uiterst prettig. Ben stelt je meteen op je gemak, waardoor de foto’s ook zo zijn geschoten. Ben gaat uiterst zorgvuldig te werk, gaat voor een topprestatie en heeft daarvoor ook een uitstekende studio en apparatuur. Deze eerste ervaring zal zonder meer een vervolg krijgen 😁

– Jaap Oosterveld – Stichting MeerSamen –

Ze hebben veel geduld en zijn prettig in de omgang. Absoluut een aanrader

Een paar weken geleden bij Ben en Annemieke een familieshoot gedaan. Ze zijn prettig in omgang en denken mee. Ook veel geduld met jonge kinderen die niet altijd mee werken.
Tussendoor tijd om de foto’s te bekijken en vragen om je mening. Veel ruimte voor eigen ideeën.
Absoluut een aanrader.

– Karin de Waardt –

Wij zijn erg tevreden over de mooie foto’s. Veel persoonlijke aandacht

Onze fotoshoot verliep in een fijne ontspannen sfeer voor ons gezinnetje. We zijn erg tevreden over de mooie foto’s die gemaakt zijn. Veel persoonlijke aandacht. Snelle levering van de bestellingen.

B.N.

Het resultaat is een fotoserie die staat als een huis!

Onlangs deden we een fotoshoot met de familie. Fotograaf Ben Eekhof en Annemieke (in de rol van belichter) namen ons mee naar een mooie lokatie in de buurt, waar we in allerlei samenstellingen werden gefotografeerd. Ben en Annemieke stralen rust en vertrouwen uit, en dat hielp ons om ook ontspannen voor de camera te staan. Het resultaat is een fotoserie die staat als een huis! Veel dank voor jullie sympathieke aanpak. We zijn heel erg blij met het resultaat!

– Bob van der Houven –

Fotoshoot in prima sfeer en de foto’s zijn fantastisch. Vakmensen!

Onze fotoshoot verliep in prima sfeer en de foto’s zijn fantastisch geworden. Vakmensen!

– Bas H.

Ze zijn super professioneel en stelden ons echt op ons gemak

Wij hebben onlangs een zwangerschapsshoot mogen doen. Dit was echt een super leuke dag, we hebben zo genoten! Ben en Annemieke zijn super professioneel en stelden ons echt op ons gemak. Je merkt dat er een echte passie en liefde is voor het vak. De manier waarop zij aanwijzingen geven en echt voor de perfecte shot willen gaan, geeft een goed gevoel. Het resultaat mag er wezen! Wij zullen deze dag voor altijd blijven onthouden.
Daarnaast hebben we super snel de foto´s al mogen ontvangen en wat een plaatjes!

– Stephan en Magali –

Wat ging het er leuk en ontspannen aan toe!

Pinksteren 2022.
Om ons 40-jarig huwelijksjubileum te vieren waren we met kinderen en kleinkinderen een weekend weg. Op de gok een paar weken voor die tijd nog een fotograaf benaderd. Wat een geluk dat  juist Ben en Annemieke nog beschikbaar waren.
Een beetje onzeker stapten wij de fotoshoot in, maar wat ging het er leuk en ontspannen aan toe. Niet voor niets zijn de foto’s zo leuk geworden.
Door hun vriendelijkheid, rust en flexibiliteit toen het weer roet in het eten dreigde te gooien., pronken wij nu mooie professionele foto’s.

– Margreet van Veelen –

De foto’s zijn prachtig en van hoge kwaliteit

Het is super fijn en leuk om met Ben en Annemieke te werken, ze zijn erg aardig en laten je op je gemak voelen. Bovendien zijn de fotos prachtig en van hoge kwaliteit! Zeker aan te raden.

– Lena Sène Hemmink –

Wat een fijne ervaring!

Wat een fijne ervaring, foto’s maken bij Ben en Annemieke. Los van de mooie foto’s, is het fijn hoe ze met aandacht je op je mooist neerzetten en zichtbaar genieten van het resultaat, leuk hoor! Een echte aanrader dus.

– Lazise Hillebregt-de Valk –

Ze voelden prima aan wat onze wensen waren

Enkele maanden geleden hebben we door Ben en Annemieke een fotoshoot van ons gezin laten maken. Aangezien het weer wat onzeker was werd er flexibel gewerkt met een een binnen- en buiten lokatie. De fotografen voelden prima aan wat onze wensen waren en hadden eindeloos geduld met een dwarse peuter. We zijn erg blij met het eindresultaat en raden iedereen aan om Ben en Annemieke te boeken voor een goede fotoshoot!

– D.B. Boljé –

Heel tevreden en blij met het resultaat

Erg prettige samenwerking met Ben en Annemieke. Ik was best zenuwachtig, maar Ben stelde me meteen op mijn gemak en nam alle tijd. De foto’s zijn prachtig geworden! Ben heel tevreden en blij met het resultaat.

– Carine Coehoorn, auteur –

Zoveel geduld en liefde. Echt top!!

In januari 2021 een fotoshoot gedaan met onze toen 8 weken oude labradorpup Rivkah. Wat hebben wij genoten!!!! Er werd uitgebreid de tijd genomen om Rivkah op de gevoelige plaat vast te leggen. Met zoveel geduld en liefde. Echt top!! En het eindresultaat mag er zijn!!!!! We hebben prachtige foto’s gekregen van ons puppenkind! Heel erg blij mee! Uiteindelijk 1 foto uit laten vergroten , die nu hangt te pronken aan de muur!!. Over een jaar, als Rivkah uitgegroeid is, gaan we op zeker nog een keer een fotoshoot doen. Op de site van Ben staat een foto van Rivkah. Beoordeel zelf maar…….de foto is prachtig!

– Joke Bouw –

Een top ervaring!

We hebben in december 2020 een fotoshoot met ons gezin gehad, waaronder 3 pubers. Maar wat hebben Ben en Annemieke het voor elkaar gekregen om er een leuke ontspannen sfeer van te maken! Het was echt een top ervaring! Het zijn fijne mensen die er alles aan doen om je mooi op de foto te krijgen. Dat is dan ook goed gelukt. We zijn erg tevreden. Wij raden Ben Eekhof fotografie dan ook zeer aan. Nogmaals dank voor de mooie ervaring!

– Els de Groot –

Ontzettend veel kennis!

Ben is een hele vriendelijke en rustige man met ontzettend veel kennis! Daarnaast is hij geduldig en neemt absoluut de tijd om zijn kennis op een zeer transparante manier te delen. Hij houdt van zijn vak en daarom is het zo leuk een cursus van hem te ontvangen. Een aanrader voor iedereen die zich in de fotografie verder wil ontwikkelen.

– Soraya van Zantwijk –

Zeer professionele fotograaf

Wij hebben een foto van meer dan 30 jaar oud laten vergroten en inlijsten. Een prachtige uitvergroting is het eindresultaat geworden. Ben Eekhof is een zeer professionele fotograaf en komt zijn afspraken meer dan keurig na.

– Harry Rondhuis –

Superblij met de foto’s

Voor mijn nieuwe website zocht ik een fotograaf die ook portretfoto’s maakt en kwam uit bij Ben en Annemieke. Nu is het niet persé mijn kwaliteit om meteen geheel in “the picture” te staan :) voelde ik mij gelukkig wel vrij snel op mijn gemak bij hen. We hebben samen ideeën uitgewisseld en gaven mij tips & tricks voor het perfecte plaatje en daarbij, ze willen kwaliteit. Dat heeft me goed gedaan en ja ik ben superblij met de foto’s! Dank je wel Ben en Annemieke :)

Mariska Vrijenhoek – Passie voor Wijn

Deze professionele fotografen stellen je op je gemak

Ben en zijn vrouw zijn professionele fotograven en zij kunnen jou goed op je gemak stellen. Het echtpaar is erg op elkaar ingesteld. Er wordt overal veel tijd voor genomen en alles wordt duidelijk uitgelegd, op een rustige manier. Ik heb een hele fijne middag gehad. Het fotoboek is super mooi geworden. Dank jullie wel voor alles.

– Grietje Schotanus –

Maatwerk, enthousiasme en inlevingsvermogen

Na een korte zoekopdracht op ‘Google’ op basis van ‘fotograaf Dronten’ kwam ik al speurend op de reviews en de site, bij Ben Eekhof terecht. Insteek was een fotograaf aanwezig te laten zijn bij de ‘maandagochtend-trouwerij’ van de zoon van mijn vriend over 11 dagen! Ondanks dit wat vreemde korte termijn verzoek was de reactie van Ben zeer enthousiast en coöperatief. Er werd een passend financieel voorstel gemaakt en een andere afspraak in zijn agenda werd verplaatst zodat het paste in zijn planning.

De foto’s die tijdens de trouwerij (en aansluitend) zijn gemaakt door Ben & Annemieke zijn talrijk en dusdanig leuk en mooi dat het jonge bruidspaar bij het zien van de proeffoto’s, één dag na de trouwerij, geen keuze kon maken. Met een groot deel van de digitale bestanden op zak en een app met alle gekozen foto’s verliet het bruidspaar tevreden het huis van Ben en Annemieke. Nu is het nog een paar weekjes wachten op het fotoboek!

Of ik Ben Eekhof (en Annemieke natuurlijk) kan aanbevelen? Jazeker!!!
De prijs-kwaliteitverhouding is meer dan goed te noemen. Maar voor mij is vooral het maatwerk, enthousiasme en inlevingsvermogen de grote meerwaarde van Ben en Annemieke! Ga zo door!

– Carla van Bezu –

Prachtige gezinsfoto’s

We hebben een fotoshoot gedaan met ons zoontje van 10 maanden oud. Stil zitten kan hij niet, maar ze zijn hier zeer vakkundig mee omgegaan om prachtige foto’s van ons drieën te maken. Ze denken mee over alle aspecten en zijn erg flexibel.

– Nadja van Reijen –

Prachtig resultaat

Lieve Ben en Annemieke, wat hebben we een fantastische dag gehad! Het was dan wel geen trouwdag maar voor een hele bijzondere collage. Jullie stelden ons echt op ons gemak, want het is best raar om steeds een camera op je gericht te hebben ;-) Jullie enthousiasme en deskundigheid heeft echt een prachtig resultaat opgeleverd. Ik wacht nog op het aanzoek, maar de fotografen zijn al geregeld!

– Aat & Marije –

In één woord super!

Het zijn twee geweldige fotografen! Ze stellen je op je gemak en letten ook nog eens op de kleine details! En wat zijn de foto`s dan mooi geworden!
Ze doen veel in overleg, wat erg fijn is.
Leuke, enthousiaste mensen waar we meteen een klik mee hadden!
in één woord super!

– Maickel & Corina –

Bij iedereen die een fotograaf zoekt, zullen wij jullie aanraden!

De foto’s voor het album zijn supergaaf geworden. We zijn dan ook erg benieuwd naar het resultaat en kunnen amper wachten tot we het album in onze handen hebben. Mochten we ooit weer een fotograaf nodig hebben, weten we jullie te vinden. Bij iedereen die een fotograaf zoekt, zullen wij jullie aanraden!

– Kelly van den Boogaard-Baneman –

De foto’s zijn prachtig en creatief

Voor het 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders hadden we het niet beter kunnen treffen dan met Ben en Annemieke. De foto’s zijn prachtig, creatief en geven precies de sfeer van de dag weer. Top! Wat vooral ook opviel was het gemak en de flexibiliteit waarmee we alles vooraf (en vanuit het buitenland!) konden regelen. Op de dag bleken ze twee ontzettend aardige fotografen te zijn en ging alles al even gemakkelijk. Ondanks de koude wind, wisten ze de familie te motiveren tot prachtige groeps- en portretfoto’s. Ben en Annemieke mengen zich onopvallend onder de mensen en weten daardoor sfeervolle foto’s te maken, die een prachtig aandenken zijn. Onze grote dank!

– Han Keuper –

Het resultaat mag er zijn

Wat heerlijk om in zo’n ontspannen sfeer deze fotografen aan het werk te hebben en te zien. Durven we voor 100% aan te raden. Hier krijg je geen spijt van! En het resultaat mag er zijn: prachtige foto’s waarmee je je feestdag iedere keer weer beleeft.

– Dick en Ria Biemond –

Prachtige foto’s voor nieuwe winkel

Ben Eekhof Fotografie heeft voor onze nieuwe winkel een aantal foto’s gemaakt van mijn ouders en mijn dochters (3 en 0 jaar oud). Het resultaat is prachtig en de voorbereiding, wat handig is met 2 jonge kinderen, waren perfect waardoor de foto’s super zijn geworden.

Michiel Tietema – Bakkerij Tietema Dronten

Ware kunstenaars met oog voor alle details

In alle rust, op enorm professionele wijze, een prachtige reportage gemaakt waar we enorm blij mee zijn! Ware kunstenaars met oog voor alle details…

– Tineke Zandvliet-Ploegstra –

Een serie fantastische foto’s!

Mijn zenuwachtige zoon werd professioneel gerustgesteld en het resultaat is een serie fantastische foto’s!

– Marina van Ommeren –

Super tevreden over het resultaat

Ivm de 80ste verjaardag van mijn moeder een groepsfoto en album laten maken door Ben en Annemieke van Ben Eekhof Fotografie. Ben en Annemieke waren ruim voor de afgesproken tijd aanwezig en hadden leuke ideeën. De gehele fotorapportage ging super relaxed. Groepsfoto met de jarige, kinderen en kleinkinderen. Ben en Annemieke gingen heel makkelijk mee in de spontaan ontstane ideeën.

Inmiddels het resultaat (groepsfoto en Album) ontvangen en zowel de jarige als de rest van de familie is super tevreden over het resultaat.
Ben en Annemieke gaan voor tevreden klanten en voor hun komt de passie voor fotografie op de 1e Plaats, Super bedankt.

– Ronald Bergkamp –

Ruimte voor eigen ideeën

Ik heb de fotoshoot gewonnen . Ik vind Ben en Annemiek mensen die je op je gemak stellen. Tijd nemen, verschillende poses voorstellen. Maar ook ruimte geven voor eigen ideeën. Ik wil jullie vriendelijk bedanken en ik zal jullie zeker adviseren aan anderen.

– Petra Indrisie –

Geweldige loveshoot in Elburg

Zondag 9 april hebben Ben en Annemieke een geweldige love shoot voor ons geschoten in Elburg. Het weer was prachtig en we werden samen met ons hondje Scotty letterlijk in het zonnetje gezet. We zijn al heel wat jaren getrouwd, maar het voelde gewoon weer even als een tweede huwelijksreportage, maar dan met ons eigen hondje erbij. Prachtige foto’s, fijne sfeer en we voelden ons weer heel erg verliefd!

– Jules de Mulder –

Een goeie klik

Ter ere van onze 50ste huwelijksverjaardag, hebben wij een fotoshoot laten maken. Het werd een bijzondere middag. Contact met Ben en Annemieke verliep gezellig en er was een goeie klik. Wij voelden ons erg op ons gemak. Resultaat was een leuke serie foto’s die kort daarna op zeer professionele wijze zijn afgedrukt, de leukste is ingelijst en we kijken elke dag met heel veel plezier naar dit mooie aandenken van deze bijzondere huwelijksverjaardag

– Ed en Loes

Een erg leerzame 1-op-1 workshop werkt perfect!

Voor mijn werk als Beeldbewerker gebruik ik vooral Photoshop maar de beelden gaan eerst door Capture One Pro. ‘Maar wat is nou de meest efficiënte manier om te werken met dit programma ? ‘Dat heeft Ben mij haarfijn kunnen vertellen . Een erg leerzame 1-op-1 workshop werkt perfect want je hebt alle tijd om te vragen wat je nog graag wilt weten en Ben heeft alle antwoorden !

– Marie van der Donck –

Een erg goede en fijne cursus basiskennis fotografie

Een erg goede en fijne cursus basiskennis fotografie gehad. Het is veel informatie voor een dag, maar Ben neemt er rustig de tijd voor en zorgt met de praktijk oefeningetjes dat je de theorie zelf kan gaan toepassen en het daardoor nog makkelijker gaat begrijpen. Ik beveel het zeker aan! :)

– Thirza Koning –

Alle fotografen binnen ons bedrijf kregen een training van Ben

Bedankt voor de leerzame training over Capture One Pro. Alle fotografen binnen ons bedrijf kregen een training van Ben omdat wij overgestapt zijn van Adobe Lightroom naar Capture One Pro. Er waren eerst wat twijfels, maar die heeft Ben geheel weggenomen bij de fotografen. Nogmaals Ben ontzettend bedankt.

– Caron van Ingen – Total Creation –

Wellicht worden de foto’s echt beter dan ik tot nu toe heb gemaakt

De workshop basis fotografie die ik bij Ben mocht volgen, heeft mij absoluut inzicht gegeven in de mogelijkheden die het fotograferen op de niet-automatische stand (M) geeft. Daar ben ik blij mee en van nu af zal ik, waarschijnlijk met vallen en opstaan alleen nog op de manuele stand foto’s maken en wellicht worden ze dan echt beter dan die ik tot nu toe heb gemaakt.

– Harry Jonk –

De software wordt breed besproken met oog voor persoonlijke voorkeuren

Bedankt voor de Leerzame training over Capture One Pro 22.
Naast dat de software breed besproken wordt is het fijn dat er ook de tijd genomen wordt de persoonlijke gebruiksvoorkeuren van de software uitgebreid te bespreken/testen voor toepassing in de praktijk.

– Rob Boer –

Een zeer leerzame dag en de manier waarop Ben lesgeeft erg prettig

In april heb ik van Ben Eekhof een dagje les gehad in Capture One 22. Voor mijn gevoel wist ik eigenlijk niet goed genoeg hoe ik met dit mooie bewerkingssysteem om moest gaan. En daar werd ik onzeker van. En van die onzekerheid wilde ik af.
Ik kreeg geen spijt. Het werd een zeer leerzame dag. En de manier waarop Ben lesgeeft vind ik erg prettig. Hij vertelt veel en ik kon merken dat hij zijn kennis met plezier met me deelde. Wat weet deze man er veel van af. En dat is heel prettig!
Natuurlijk was de stof veel en gingen we door alle tools en mogelijkheden heen. Maar dat wist ik van tevoren. Heel veel informatie bleef wel hangen gelukkig. De volgende dag had ik wel gelijk de drang om wat Ben me had meegegeven, gelijk te gaan doen en uitproberen. Dat is namelijk de beste manier. Niet bang zijn maar gewoon ervoor gaan zitten. En dan opeens merk je dat het gewoon steeds leuker wordt. En natuurlijk is er nog veel te ontdekken.
Nogmaals bedankt Ben voor gezellige dag en je enthousiasme!

– Marjolein Baijens –

Na enorme leuke en leerzame dag meer dan tevreden naar huis gegaan

Een paar weken geleden de stap genomen om een workshop / coaching dag te nemen om even duw te krijgen voor het verbeteren van mijn foto’s. Na wat puzzelen kwam ik uit bij Ben en was gelijk verkocht puur op basis van hoe zijn portfolio eruit ziet. Na kort contact was het ook gelijk duidelijk. Ik kon de dag invullen zoals gewenst, want een hele nieuwe camera heeft wel even de aandacht nodig die het verdiend :-)

Tijdens de dag in vogelvlucht alles doorgenomen en bij de roestige puntjes uitgebreid stilgestaan, zodat ik dit even hernieuwd kon opslaan. Daarbuiten vele aspecten doorgesproken van vragen die ik had op basis van uitdagingen die ik tegenkom van mijn eigen limieten met het nemen van foto’s.

Na een enorme leuke en leerzame dag, gevuld met heel veel nieuwe inzichten, meer dan tevreden naar huis gegaan en tot de dag van vandaag al een paar keer met deze kennis in het achterhoofd foto’s genomen en zie al een enorme vooruitgang in mijn eigen werk!

— Vincent —

Bij Ben zit je helemaal goed!

Voor een 1 op 1 sessie Capture One zit je bij Ben helemaal goed.

– Michiel Fischer, Studio34x –

Ik heb die dag enorm veel geleerd!

Ik heb de basiscursus fotografie gevolgd bij Ben Eekhof en heb die dag enorm veel geleerd! Ben heeft veel kennis en legt alles duidelijk uit. Hij heeft snel in de gaten waar je tegenaan loopt. Het was ook erg prettig om ‘s middags de lesstof in praktijk te brengen. Wat betreft drankjes en lunch was alles keurig verzorgd. Een aanrader dus en voor een eventuele vervolgcursus zal ik absoluut weer bij Ben informeren.

– Claudia –

Zeer goede uitleg

Prima cursus gehad. Met een zeer goede uitleg en met name de 1-op- 1 uitleg is helemaal top. Echt een aanrader!

– Ronnie Kuizenga –

WAUW WAT EEN SUPER LEERZAME TRAINING!

WAUW WAT EEN SUPER LEERZAME TRAINING! Afgelopen vrijdag de hele dag een 1 op 1 training Basiskennis Fotografie gehad. Even alles wat van belang is voor de mooiste foto, op een rijtje en daarna lekker aan de slag met alle theorie. Super fijn! Echt heel veel geleerd en ik kan weer even vooruit. Ben Eekhof super veel dank!
Oh ja, super lekkere lunch gehad en de koffie was ook heel goed! Chapeau!😁

Helen van der Wal

De cursus flitstechniek was tot in de puntjes verzorgd

Ik heb een flitscursus mogen ontvangen. Wederom was alles tot in de puntjes verzorgd. We zijn eerst door de basis theorie gegaan, de theorie map was netjes verzorgd. Daarna hebben we allerlei opstellingen gedaan om het effect van flitserkracht, sluitertijd/omgevingslicht/achtergrond en diafragma/flitserlicht te ondervinden. Ik heb veel geleerd en ik heb, geinspireerd door Ben, direct de goede spullen aangeschaft. Dit wil ik namelijk in het vervolg zelf kunnen.

Compliment!

Zeer goede training die mij en mijn fotowerk zeer goed gaat helpen

Ik heb een training Capture-One bij Ben gevolgd. Alles was perfect verzorgd, koffie, thee en broodjes. Er lag een uitgebreide trainingsmap klaar met alle stof die we doorliepen. Ben heeft zeer veel ervaring met Capture-One en kan dit ook goed overbrengen, hij begrijpt dat het ineens veel informatie is en neemt de rust om het je duidelijk uit te leggen. Kortom een zeer goede training die mij en mijn fotowerk zeer goed gaat helpen.

Leerzame, effectieve maar ook prettige dag

Onlangs heb ik een prive workshop Capture One van twee dagdelen bij Ben gevolgd. Ik ben bijna 69, maar Ben kon mij prima alles duidelijk maken, was boeiend en had het geduld om alles goed uit te leggen. Ook heeft hij mij programma van de voor mij relevante instellingen voorzien. Verder heb ik een zeer duidelijke handleiding ontvangen. Kortom, een leerzame, effectieve, maar ook prettige dag, met een uitstekend verzorgde lunch.

– Antoinette Doornbos, Brielle –

Een echte aanrader

Op 19 maart heb ik een cursus Basiskennis Fotografie gevolgd bij Ben Eekhof Fotografie in Dronten. Het was een 1 op 1 cursus. Deze cursus duurde de gehele dag. Deze cursus werd door Ben stapsgewijs doorgenomen wat ik heb mogen ervaren als zeer prettig en fijn. Ben nam alle tijd voor je en legde alles op rustige wijze uit. Ben is een goed gastheer en er ontbrak je aan niets zoals de lunch. Voldaan ging ik aan het eind van de middag naar huis, met een laatste mededeling van Ben. Als er nog vragen zijn of als je ergens tegenaan loopt wat niet duidelijk is, bel me dan. Ben bedankt. Het was TOP. Deze cursus is echt een aanrader voor een beginneling zoals ik.

– Ben Leijh –

De cursusdag bij Ben was uiterst plezierig.

De cursusdag bij Ben was uiterst plezierig. In een rustige sfeer legt hij uit hoe het programma (Capture One) in elkaar zit en hij heeft alle ruimte voor vragen. Omdat ik veel met LCC werk was dat een van mijn belangrijke onderwerpen. Hij had voordat ik kwam al een reader samengesteld en tijdens de cursus is mij veel over het programma duidelijk geworden. Extra fijn; Ben staat altijd klaar mocht je naderhand nog vragen hebben.

– Kees Hummel –

Een leerzame cursus

Onlangs bij Ben Eekhof Fotografie de cursus Captur One gevolgd. Het was een zeer leerzame cursus waarbij Ben alles geduldig uitlegt. Ook na afloop kan je hem nog benaderen met eventuele vragen.

– Leen Kuiper –

Wij plukken er nu al de vruchten van

Onlangs hebben wij een workshop basiskennis fotografie gehad van Ben, met hulp van Annemieke. Het was een flink dagdeel (bijna 4uur), veel informatie (theorie) maar vooral ook veel interactie waardoor eea ook beter bleef hangen. Ben heeft ons bij de hand genomen in de wereld van fotografie, zeer nuttig! Wij plukken er nu al de vruchten van.

– Gregory Monsees –

Workshops zijn een aanrader

en is vriendelijk  en geduldig. Hij werkt systematisch in zijn workshops en het zit logisch in elkaar . Hij is enthousiast en respecteert de coronamaatregelen. Je kunt hem achteraf altijd bellen voor verdere vragen. Dus deze workshops zijn zeker een aanrader!

– Pieter Pluijmaekers –

Heldere uitleg en goed voorbereide workshop

Met zijn heldere uitleg en goed voorbereide workshop, heeft Ben mij in één dag veel beter leren werken met Capture One. Een gestructureerde workflow vanaf het importeren van de files, via de juiste bewerkingen in de juiste volgorde, tot en met het opslaan van je eindresultaat; alles komt aan bod. Echt een aanrader voor iedereen die meer uit het programma wil halen.

– Manuel Reichert –

Een geweldige dag waarin ik veel heb geleerd

Ben kan zijn deskundigheid over fotobewerkingsprogramma heel goed overbrengen. De workshop was inhoudelijk van goede kwaliteit. De coronamaatregelen werden goed in de gaten gehouden. En de verzorging van de inwendige mens :) was prima. Kortom: een geweldige dag waarin ik veel heb geleerd.

– Marian Jung –

Heldere en duidelijke uitleg

Ik heb een training capture one gevolgd bij Ben. Ben is erg prettig in de omgang, heeft zijn training goed opgezet qua opbouw en inhoud. Geeft heldere en duidelijke uitleg met ruimte voor vragen. Neemt ook ruim de tijd om je alles goed uit te leggen. Kortom een training die zijn geld waard was en waar ik veel aan ga hebben.

– Elly Abeling –

Veel ervaring

Ben heeft veel ervaring met Capture One en kan je haarfijn uitleg geven over het programma. Hij neemt alle tijd en neemt je rustig mee door de meeste gebruikte tools in het programma. Bedankt Ben!

– Arjan Pennekamp –

Leerzame uiteenzetting

Ben wat super dat je voor de fotoclub de Kiekendief deze leerzame uiteenzetting hebt gegeven over het tot stand komen van een goed uitgeprinte foto. Het start met de beheersing en de instellingen van je camera, het juist bewerken van de RAW bestanden, om vervolgens via de juiste instellingen naar de printopdracht te gaan. Zo simpel als ik het nu schrijf is het natuurlijk niet, dus wij vonden het heel fijn dat jij jou kennis met ons hebt gedeeld.

– George Kok – Fotoclub De Kiekendief

Ik heb er veel van opgestoken

Niet alle details zijn blijven hangen Ben, maar ik heb er veel van opgestoken! Dit weekeind maar eens in de instellingen van camera en beeldscherm duiken. Dank voor een leerzame avond!

– Fotoclub De Kiekendief –

Ben heeft mij snel, prettig en heel correct geholpen

Ben heeft voor mij een professionele studiofoto gemaakt van mijn zelfgemaakte klassieke icoon. De foto is prachtig geworden met veel aandacht voor de juiste belichting en hier en daar waar nodig en in overleg handmatig bijgewerkt via een computer programma. Ben heeft mij snel, prettig en heel correct geholpen om mijn wensen te realiseren. Ik kan Ben van harte aanbevelen.

Wim Kanis

Goede & snelle service! Echt top!

Goede & snelle service! Vorig jaar een foto laten bewerken en afdrukken. Ik had de foto nog niet digitaal, dus deze een jaar later opgevraagd en had ‘m binnen een paar uur (en dat op zondag)! Echt top!

– Melany van Aalst –

Ben luistert naar de wensen van zijn klanten

Ik heb de samenwerking met Ben als zeer prettig ervaren. Ben is een fijne gesprekspartner die goed luistert naar de wensen van zijn klant. Hij denkt mee en geeft zijn visie op het geheel vanuit zijn expertise. Het eindresultaat van de opdracht was boven verwachting en ik ben er zeer blij mee. Ik raad Ben als fotograaf aan en zal zeker weer gebruik maken van zijn diensten.

Mirco Wery

We zijn heel blij met het resultaat

Ben heeft een foto bewerkt voor ons. Mijn oom is onlangs overleden, we hadden een recente foto van mijn vader en zijn broer (mijn oom), alleen er zat nog iemand tussen. Deze heeft Ben vakkundig weg gehaald en mijn oom heeft hij dichter naast mijn vader geplaatst. We zijn heel blij met het resultaat. Het lijkt net alsof de foto echt zo is gemaakt. Ontzettend bedankt Ben!

– Erene de Haan-Drijfhout –

Digitaliseren van films moet je niet te lang uitstellen

Een aantal dingen in het leven moet je niet te lang uitstellen. Het digitaliseren van 8-mm-films en VHS-banden was in mijn geval hier een goed voorbeeld van. En, eerlijk gezegd, ik was nog net op tijd om nog goede beelden over te houden na de digitalisering. Ben Eekhof heeft mij hierbij bijzonder goed geholpen. Kwalitatief werk, maar vooral ook adequaat in zijn reactie. En dat samen met een duidelijke prijsstelling. Wat mij betreft heb ik twee tips: 1. Stel het digitaliseren niet langer uit en 2. Gun Ben Eekhof hiervoor de opdracht.

– Frank de Graaf

De digitale foto’s zijn prachtig (reproductie – foto van foto)

Ben heeft de trouwfoto’s van mijn opa en oma gedigitaliseerd. De foto’s zijn ruim 63 jaar geleden gemaakt. De digitale exemplaren zijn prachtig! Ze zijn scherp en zonder oneffenheden. Het contact met Ben was prettig en al het werk is super snel uitgevoerd. Ik heb de foto’s via de post verstuurd en binnen een week had ik de foto’s terug en de digitale exemplaren opgestuurd gekregen. Als je oude foto’s wilt laten digitaliseren dan zal ik Ben zeker aanraden.

Leanne

Voor mij was alles nieuw

Heb een cursus capture one gevolgd. 1 op 1. Voor mij was alles nieuw. Dus heb er zeker wat van opgestoken. Ben ook wel weer veel kwijt. Maar gelukkig krijg je een hele uitdraai mee. En ook mag ik met vragen contact opnemen. Dus nu zelf aan de slag. Dus zeker aan te raden.

– Sisca Bosch –

Ben Eekhof Fotografie is een echte aanrader

Voor een fotoreportage voor het Glossy magazine “Actief in Dronten” heb ik Ben en Annemiek leren kennen. Ontzettende prettige mensen en ik ben zeer tevreden over de gemaakte foto’s maar vooral ook de rust waarmee de reportage is gemaakt. Ben Eekhof Fotografie is een echte aanrader.

– Peter –

Er werd fijn meegedacht

Ben en Annemieke van Ben Eekhof Fotografie kwamen onlangs bij ons op locatie. Er werd fijn meegedacht over de setting, tips gegeven hoe we het beste konden gaan staan en dergelijke. Ook werd er ruim de tijd voor ons genomen. Wij hebben een goede ervaring gehad, met mooie foto’s als eindresultaat!

Böhmer Project BV

Zeer vriendelijk en professioneel

Ben en Annemiek vullen elkaar heel goed aan. Ben Eekhof maakt de foto’s, Annemiek zorgt ervoor dat je goed kijkt/staat en je kleding goed zit. Beide maken het je zeer comfortabel. Zeer vriendelijk en professioneel. Dank voor deze mooie publicatie!

Jonquille Schepel

Er wordt áltijd een stapje extra gezet

Ik mag al enige tijd samenwerken met Ben (en Annemiek). Zakelijk en persoonlijk mensen met de juiste instelling. Er wordt áltijd een stapje extra gezet. Zeer professionele fotografie en bij fotoshoots weten ze iedereen zichzelf te laten zijn. De 5 sterren zeer ruim waard!

Klaas van DrukSTIJL.nl

Zeer professionele fotograaf die afspraken nakomt

Wij hebben een foto van meer dan 30 jaar oud laten vergroten en inlijsten. Een prachtige uitvergroting is het eindresultaat geworden. Ben Eekhof is een zeer professionele fotograaf en komt zijn afspraken meer dan keurig na.

– Harry Rondhuis –

Een leuk team met originele ideeen

Ik leerde Ben kennen middels een make-over-dag een aantal jaren geleden. Dat was zo leuk en met hele mooie foto’s als blijvende herinnering. Op mijn Garageparty voor mijn 50e verjaardag daarom Ben gebeld of hij foto’s kon maken. Ook Annemieke kwam die avond assisteren, terwijl het haar eigen verjaardagsdag was. Ze zijn een leuk team, met originele ideeen en uiteindelijk heb je mooie beelden als herinnering. Ook het appje zodat je iedereen het album vanaf je smartphone kan laten zien is super!

– Esther Graver –

Een absolute aanrader

De een-op-een-training Capture One van Ben Eekhof is een absolute aanrader! Niet alleen voor beginners, maar voor elke fotograaf die alles uit het programma en zijn of haar eigen foto’s wil halen. Ben kent het programma door en door en past zijn lesmateriaal aan bij elke update. De training is zeer gestructureerd zonder daarin rigide te worden. Heb je nog geen sneltoetsen geprogrammeerd, dan doet Ben dat desgewenst voor je! Heb je specifieke vragen? Ben beantwoordt ze.

Na afloop neem je een uitgebreide hand-out mee van wat je hebt geleerd, zodat je alles thuis op je gemak kunt nalezen (en desgewenst opfrissen). Dank jullie wel, Ben en Annemieke! Ik heb in één dag meer geleerd dan ik in drie maanden zelf zou hebben uitgevogeld. Hartelijke groet

– Peter van der Heide –

Kennis van zaken

Ben Eekhof is een man met kennis van zaken en plezierig om mee samen te werken. Onlangs heeft hij afdrukken voor mijn lijstenmakerij verzorgd waar ik zeer tevreden over ben. Kortom, een aanrader.

– Ramon Pool – Lijstenmakerij Pool in Elburg

Gevoel voor compositie

Professioneel, betrouwbaar, sympathiek, snel, flexibel, met oog voor detail en gevoel voor compositie: Ben Eekhof Fotografie heeft alle ingrediënten in huis voor een prachtige fotoreportage!

– Sandra Slotboom – Politie Landelijke Eenheid Afdeling Communicatie Driebergen

Volle tevredenheid

Contact was prettig, het maken van de foto’s ontspannen en het resultaat is naar volle tevredenheid.

– Karin Hofstede – Volatus uitvaart –

Het eindresultaat is perfect

Je wordt door Ben professioneel geholpen. Prettig in de omgang en flexibel in de werkzaamheden. Niet onbelangrijk is dat het eind resultaat perfect is.

– Robert Groenendijk – Ja! ICT Dronten

Professioneel en meedenkend

Erg blij met de mooie foto’s die Ben voor ons heeft gemaakt! Erg professioneel en meedenkend tijdens het foto’s maken! En het belangrijkste, met een mooi resultaat!:-)

– Sander Staal – Dog Training Dick Staal

Kwaliteit en professionaliteit

De cursus Capture One van Ben Eekhof was erg gaaf om te doen. In één dag krijg je goed inzicht in de werking van dit geweldige programma. Ben legt Capture One zo goed uit dat je thuis echt zelf aan de gang kunt en weet hoe je foto’s kunt bewerken. Tijdens de cursus kun je alles vragen en hij neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden. En niet onbelangrijk het was een heel gezellige dag, Ben en Annemieke super bedankt.

– Rienk Buter –

De loveshoot was fantastisch

De loveshoot was fantastisch, onze fotografen Ben en Annemieke zijn fantastisch, dus kon het niet uitblijven dat de foto’s ook fantastisch zijn! Zij wisten ons op sublieme wijze op ons gemak te laten voelen, dat kan alleen wanneer je je in de ander kan verplaatsen. En dat levert de mooiste plaatjes op. Ontzettend bedankt!

Leen & Anja van Rij

Veel kennis van zaken

Ook in coronatijd is dit goed te doen. Voldoende afstand en hygiene maatregelen, zoals eigen toilet gebruik.
Ben heeft veel kennis van zaken en legt alles rustig en duidelijk uit. Aan het eind van de dag heb je een goede basisinstelling van Capture One om zelf gestructureerd aan de slag te gaan.

– Harm Bruins Slot –

Spoed Fotobewerking en Prints

Heel erg tevreden met Ben Eekhof Fotografie! Ik had een opdracht met spoed en werd dezelfde dag al geholpen. Naast het snel reageren is Ben ook erg flexibel qua tijd en product. Persoonlijk contact en een hoge kwaliteit staat voorop. Ik raad Ben Eekhof Fotografie zeker aan!

Dennis Vlegels

Fotografie beëdiging politie

Wat een prachtige foto’s hebben we gekregen na een uitreiking van een aantal medewerkersprijzen bij ons onlangs! Ben weet de leuke persoonlijke momenten mooi te vatten op beeld. En denkt net dat beetje extra mee, door bepaalde details mooi op de foto te zetten. Levert snel de geselecteerde foto’s, niet onbelangrijk. Kortom: een aanrader!

-Anika – Landelijke Eenheid Politie – Afdeling Communicatie Drieberge

Erg blij met de overstap naar Capture One Pro

Vanuit het NFI hebben wij een cursus gevolgd bij Ben Eekhof.
Capture one was voor ons een nieuw programma.
Ben nam alle tijd voor ons en beantwoorde al onze vragen.
Ik heb Ben een aantal keren terug gebeld met vragen over het programma.
Uiteindelijk zijn wij erg blij met de overstap naar Capture One Pro.
Dankjewel Ben!

NFI – Natasja

Groot formaat foto’s voor winkelinterieur

Zeer tevreden. Snel schakelen is bij Ben Eekhof fotografie geen probleem.
Resultaat mag er zijn!
Bohmer Project BV Interieurbouw Dronten

Trots op je vak

Leuke foto shoot gehad toen ik aan het werk was: Wees trots op je vak, en dat is Ben ook zeker.

– Ivan Pruim Schilderwerken –

Fantastische foto’s

Fantastische foto’s van fietsgroep De Polderklimmers!

Rufus van Gommeren – Vereniging De Polderklimmers Almere

Professionele bedrijfsfotografie

Zeer professioneel en fantastische foto’s.

Sandra Ruhe – Vereniging De Polderklimmers Almere

Bedrijfsfotografie

Erg blij met de mooie foto’s die Ben voor ons heeft gemaakt!
Erg professioneel en meedenkend tijdens het foto’s maken! En het belangrijkste, met een mooi resultaat!:-)
Dog Training Dick Staal

Leuk team met originele ideeën

Ik leerde Ben kennen middels een make-over-dag een aantal jaren geleden. Dat was zo leuk en met hele mooie foto’s als blijvende herinnering. Op mijn Garageparty voor mijn 50e verjaardag daarom Ben gebeld of hij foto’s kon maken. Ook Annemieke kwam die avond assisteren, terwijl het haar eigen verjaardagsdag was. Ze zijn een leuk team, met originele ideeen en uiteindelijk heb je mooie beelden als herinnering. Ook het appje zodat je iedereen het album vanaf je smartphone kan laten zien is super!

– Esther Graver –

Beeldbank met echt unieke, professionele foto’s

Voor ons bedrijf in Dronten, Groenteproductie Flevoland, zochten wij een fotograaf die o.a. bedrijfsreportages maakt. Via een kennis terechtgekomen bij Ben Eekhof. Een prettige persoonlijkheid met veel creativiteit, maar die vooral geluisterd heeft naar onze wensen. Samen met Ben hebben wij onze wensen doorgesproken. Resultaat is een beeldbank met echt unieke, professionele foto’s!
Wij zijn meer dan tevreden met het resultaat.

– Andre Wijmer – Groenteproductie Flevoland –

Even Appen?