Gastenboek

Lees de reviews van onze bruidsparen

Wat bruidsparen van ons vinden


Lees hier de ervaringen van de meer dan honderd bruidsparen die jullie voor gingen.

Bruiloften en loveshoots maken wij in onze herkenbare pure en frisse stijl. Kleurrijk, helder en knalscherp!

Zowel de trouw- als de familiefoto’s zijn geweldig mooi geworden!

We hebben Ben en Annemieke onze trouwdag laten vastleggen. Omdat we daarnaast geen actuele familiefoto’s hadden, hebben ze voor ons een speciaal combinatiepakket samengesteld. Ze hebben echt super met ons meegedacht en zowel de trouw- als de familiefoto’s zijn geweldig mooi geworden!

- Richard en Mike -

Heel blij met het trouwalbum dat de sfeer van onze dag heel goed weergeeft

Ben en Annemieke hebben onze trouwdag afgelopen oktober vastgelegd. Wij zijn heel blij met het eindresultaat: een album met foto's dat de sfeer van onze dag heel goed weergeeft. Ze namen uitgebreid de tijd voor de reportage, en luisterden goed naar onze wensen. Ook waren ze erg geduldig met onze kinderen.

- Mike en Berdien -

Fotografie is een vak en dat beheersen ze tot in de puntjes

Ben en Annemieke zijn 200% vakmensen. Fotografie is een vak en dat beheersen ze tot in de puntjes. Als je zoals wij op latere leeftijd trouwt, zijn foto’s zo belangrijk, omdat mensen er zomaar niet meer kunnen zijn op korte termijn. De voorbesprekingen, trouwdag en later het album en enkele vergrotingen, alles conform afspraak uitgevoerd en meegedacht in de mooiste oplossingen. Als je het album bekijkt en de tranen komen weer, dan zegt dat wat. Zelf fotografeer ik ook graag maar dit vakwerk overtrof alles. Dank dank dank voor alles!

- Marco & Burna, Dronten -

Van ons krijgen jullie een dikke 10!!

Stop met zoeken als je op zoek bent naar een goede fotograaf, of 2!!! Super blij zijn wij hoe onze mooiste dag is vastgelegd door Ben en Annemieke!! Zoveel mooie foto’s zijn er gemaakt dat het het voor ons moeilijk kiezen was en we alle foto’s maar hebben afgenomen haha 
De mooiste foto’s hebben we verwerkt in ons trouwalbum wat ook prachtig is geworden! Hier heel veel hulp en advies van Annemieke bij gekregen en het resultaat is echt top!! Elke keer weer een feestje als we het album doorkijken en we onze trouwdag weer een beetje opnieuw beleven….
Ben en Annemieke, nogmaals super bedankt voor alles!!  Van ons krijgen jullie een dikke 10!!

- Liefs Jan en Fiona -

Ze zijn super professioneel en stelden ons echt op ons gemak

Wij hebben onlangs een zwangerschapsshoot mogen doen. Dit was echt een super leuke dag, we hebben zo genoten! Ben en Annemieke zijn super professioneel en stelden ons echt op ons gemak. Je merkt dat er een echte passie en liefde is voor het vak. De manier waarop zij aanwijzingen geven en echt voor de perfecte shot willen gaan, geeft een goed gevoel. Het resultaat mag er wezen! Wij zullen deze dag voor altijd blijven onthouden.
Daarnaast hebben we super snel de foto´s al mogen ontvangen en wat een plaatjes!

- Stephan en Magali -

Fantastische herinnering met een goede impressie van de dag

Ben en second shooter Annemieke hebben geweldige foto’s van onze trouwdag geschoten. Dit team vult elkaar aan in de creativiteit die ze bedenken voor de bijzondere momenten. Het eindresultaat is een fantastische herinnering met een goede impressie van de dag. Dankjewel 👏🏻.

- Jeroen & Christel

Professioneel, goede ideeën en een fijne manier van 'er voor je zijn'

Ben en Annemieke hebben onze trouwreportage verzorgd. Via de duidelijke website kozen wij voor de korte en krachtige fotoshoot. De kennismaking en het overleg over hoe de reportage in te vullen was direct goed, duidelijk en prettig.
Ze waren goed voorbereid op de locatie en zo werd het een heel ontspannen en leuk moment. Ook pakten zij bij het stadhuis precies de mooiste momenten.
Ze zijn professioneel, hebben goede ideeën en een fijne manier van er voor je zijn. Het resultaat is prachtig, het geeft een mooie impressie van de bijzondere momenten op onze trouwdag. De foto's zijn makkelijk te zien op de persoonlijke website en daarna te downloaden.

- Tesse de Wit - van der Geer -

Ik beveel Ben Eekhof Trouwfotografie iedereen aan!

Ben en Annemieke hebben op 20-09-2020 onze trouwfotografie verzorgd op onze bruiloft. Super aardige mensen die vooraf alles bespreken wat de wensen op de bruiloft zijn. Zodat alles gestroomlijnd verloopt op de dag zelf en dat is dan ook super goed gelukt. Ze hebben oog voor details en zijn erg creatief met foto's maken. Wij hebben ook een erg mooi album ontvangen met alle foto's van de bruiloft wat echt vakwerk is. Kijken er erg vaak in! ik stop nu maar want anders wordt het een heel lang verhaal, want kan nog wel even doorgaan. Ik beveel Ben Eekhof trouwfotografie dan ook voor iedereen aan!

Groetjes Ricardo & Eline Ottens

Maatwerk, enthousiasme en inlevingsvermogen

Na een korte zoekopdracht op ‘Google’ op basis van ‘fotograaf Dronten’ kwam ik al speurend op de reviews en de site, bij Ben Eekhof terecht. Insteek was een fotograaf aanwezig te laten zijn bij de ‘maandagochtend-trouwerij’ van de zoon van mijn vriend over 11 dagen! Ondanks dit wat vreemde korte termijn verzoek was de reactie van Ben zeer enthousiast en coöperatief. Er werd een passend financieel voorstel gemaakt en een andere afspraak in zijn agenda werd verplaatst zodat het paste in zijn planning.

De foto’s die tijdens de trouwerij (en aansluitend) zijn gemaakt door Ben & Annemieke zijn talrijk en dusdanig leuk en mooi dat het jonge bruidspaar bij het zien van de proeffoto’s, één dag na de trouwerij, geen keuze kon maken. Met een groot deel van de digitale bestanden op zak en een app met alle gekozen foto’s verliet het bruidspaar tevreden het huis van Ben en Annemieke. Nu is het nog een paar weekjes wachten op het fotoboek! 

Of ik Ben Eekhof (en Annemieke natuurlijk) kan aanbevelen? Jazeker!!! 
De prijs-kwaliteitverhouding is meer dan goed te noemen. Maar voor mij is vooral het maatwerk, enthousiasme en inlevingsvermogen de grote meerwaarde van Ben en Annemieke! Ga zo door!

- Carla van Bezu -

Het resultaat is echt geweldig

Ben en Annemieke hebben onze trouwreportage gemaakt. Het resultaat is echt geweldig, er is overal de tijd voor genomen. In goed overleg werden de locaties gekozen wat het gewenste voor ons gevoel overtrof. Het zijn vriendelijke vakkundige mensen die heel fijn in de omgang zijn. Door de Corona problemen konden we kiezen voor vrienden of familie als getuigen, mijn vrouw en ik hadden liever mooie foto's van de trouwerij in het gemeentehuis toen we aan Ben en Annemieke vroegen of ze onze getuige wilden zijn gingen ze direct akkoord. Hiermee zegt al direct wat een fijne mensen het zijn. Namens mijn vrouw Maria en ik kan ik ze alleen maar bedanken en een ieder die een mooie reportage wil verwijzen naar Ben en Annemieke. 👍👍👍👍👍

- Jan & Maria  -

Zij denken volledig aan de wensen van het bruidspaar

Ben en Annemieke zijn fijne mensen die met alle aspecten van de trouwdag rekening houden. Zij zorgen voor de vastlegging van de mooiste momenten en denken volledig aan de wensen van het bruidspaar. Kortom: wij bevelen Ben Eekhof Trouwfotografie dus zeker aan!

- Denise van der Vegte-Okkes -

Zeer tevreden

Ben en Annemieke hebben onze trouwreportage verzorgd, inclusief het album en ouder-albums. We hebben vooraf goede en duidelijke afspraken gemaakt en deze zijn ze uitstekend nagekomen. Op de dag zelf is er voldoende overleg, en denken ze lekker creatief om mooie foto's te kunnen schieten. 
Het hele proces van het uitzoeken van de foto's tot het laten drukken van het album gaat eenvoudig online. Voor het album maak je een selectie uit die groep foto's waarna zij het album voor je samenstellen. Enkele wijzigingen zijn bij de prijs inbegrepen.
Er is bij hun heel veel mogelijk. Wij hebben al onze wensen tijdens de overlegmomenten kenbaar gemaakt en deze zijn allemaal ingewilligd. Wij zijn zeer tevreden.

- Sandor -

Zij maakten van onze trouwdag een topdag

Wat een lieve mensen zijn Ben en Annemieke. Zij hebben onze dag echt tot een topdag gemaakt. Heel geduldig zowel met ons als onze kinderen en familie. Ook dachten ze goed mee over een mooie fotolocatie, wat uiteindelijk ook weer hele mooie foto's heeft gegeven. We zijn zeer tevreden over hun en het eindresultaat. Na een paar dagen mochten wij al een mooie video zien met wat foto's. Daarna volgende de foto's snel! 
Wij raden Ben Eekhof Trouwfotografie aan iedereen aan!

- Egbert & Chantal -

De juiste momenten vastgelegd

Ze hebben prachtige foto's gemaakt op onze trouwdag. De juiste momenten vastgelegd en dit kundig verwerkt in een schitterend album.

- Ferdi & Berdien -

Wij voelden ons erg op ons gemak

Wat hebben wij prachtige foto's gekregen. Onze trouwdag is prachtig vastgelegd door Ben en Annemieke. Op de dag zelf dachten ze met ons mee. We waren erg op ons gemak bij hun. Vooraf een goed gesprek gehad en ons wensen besproken. Wij zijn zo ontzettend blij dat wij hebben gekozen voor Ben en Annemieke.

- Denny & Chantal -

Foto's precies zoals wij dit graag wilden

Ben en Annemieke waren de fotografen op ons huwelijk. Zonder enige moeite hebben zij voor ons de dag weten vast te leggen, precies zo als wij dit graag wilden. 
Op de juiste momenten een beetje sturen en op de juiste momenten compleet onzichtbaar zijn en later toch een foto zien waar van je niet weet dat die gemaakt is, geen wens was ze te gek. Al het contact verloopt heel soepel. 
Enkele maanden later toen ons het geluk even niet toe lachte waren zij zeer behulpzaam met het vermaken van een foto die voor heel de familie zeer waardevol bleek te zijn. 
Ben en Annemieke nogmaals dank voor alles! We weten jullie in de toekomst zeker nogmaals te vinden. Groetjes, 

- Dennis en Rianne -

Ook onze gasten hebben het als prettig ervaren!

Ben en Annemieke hebben onze huwelijksdag prachtig vastgelegd. Met veel humor hebben wij deze dag beleefd. doordat ze met z'n tweeën zijn krijg je foto's uit verschillende invalshoeken. Daarnaast merk je niet dat ze met z'n tweeën zijn! Ook onze gasten hebben het als prettig ervaren! Foto album is ook prachtig en naar onze wens gemaakt!
-  Stefan & Marloe -

Mooie resultaten

Wat een geweldige dag hebben wij beleefd. Van te voren alles goed met elkaar besproken. Vanaf het moment dat jullie thuis kwamen fotograferen was het al enorm ontspannen. Jullie doen er alles aan om het bruidspaar op hun gemak te stellen. Het is erg fijn en leuk om te zien dat jullie zo goed op elkaar zijn ingespeeld, de gehele dag heb ik niet gemerkt dat jullie samen foto's maken. We hebben genoten van jullie gezelschap en nogmaals dank voor de mooie resultaten!

- Andre & Vera -

Alle belangrijke, emotionele momenten vastgelegd

Ben en Annemieke hebben onze bruiloft uitstekend vastgelegd. Ook al waren ze met zijn tweeën, ze zijn nauwelijks zichtbaar geweest. Ze hebben alle belangrijke, emotionele en onverwachtte momenten weten te schieten. We hadden grote moeite om onze uiteindelijke selectie te maken, omdat er veel te veel echt goed gelukte foto's tussen zaten! Het was een plezier om onze bruiloft door deze vriendelijke en gredreven fotografen te laten fotograferen. Hun werk is kwalitatief serieus hoogwaardig, hun tarieven eerlijk en hun service (vooraf, tijdens en na de bruiloft) uitstekend. Ze kwamen met goede ideeën.Wij hadden van te voren veel "huiswerk" gedaan naar fotografen, en dat heeft erg goed gewerkt. Ben en Annemieke zijn een sterke aanrader!!

- Robin & Yvette van Beek -

Je merkt niet dat zij er zijn

 Het is een verademing om Ben en Annemieke in de trouwzaal te hebben. Je merkt namelijk niet dat zij er zijn. Bovendien, en dat is voor een bruidspaar wellicht het allerbelangrijkst, de kwaliteit van de foto’s is subliem. Na de ceremonie heeft Ben een paar portretfoto’s in toga van mij gemaakt en mij hiervan enkele foto’s en ook van de ceremonie voor eigen gebruik toegestuurd. Als trouwambtenaar mag ik mijn handen dichtknijpen met Ben Eekhof Trouwfotografie
.
- Martin Coers - trouwambtenaar

Erg blij met foto's

Mooie foto's van ons huwelijk op 22 juni gemaakt. Zijn er erg blij mee.

- Donald & Jolanda -

Ben en Annemieke zijn 2 toppers

Ben en Annemieke zijn 2 toppers. Luisteren goed naar je wensen en zijn erg professioneel in hun vak.
De eerste foto's die we al hebben ontvangen zien er super uit!
Wat extra leuk is, is dat je 2 fotografen hebt de hele dag en dus extra foto's, van meerdere kanten genomen

- Benjamin & Michaela -

Prachtig resultaat

Lieve Ben en Annemieke, wat hebben we een fantastische dag gehad! Het was dan wel geen trouwdag maar voor een hele bijzondere collage. Jullie stelden ons echt op ons gemak, want het is best raar om steeds een camera op je gericht te hebben ;-) Jullie enthousiasme en deskundigheid heeft echt een prachtig resultaat opgeleverd. Ik wacht nog op het aanzoek, maar de fotografen zijn al geregeld!

- Aat & Marije -

Hele lieve fotografen, prettig om mee te werken

Hele lieve fotografen prettig om mee te werken luistert naar de wensen van de klant.
Zou best nog wel eens een fotoshoot met ze willen doen.
Een herfst of kerst shoot.

- Willem & Daphne -

Onze Mooiste Dag F.A.N.T.A.S.T.I.S.C.H. vastgelegd

Zoek je een goede trouwfotograaf die ook nog eens betaalbaar is? Dan kunnen wij Ben Eekhof Trouwfotografie zeker aanraden! Want je krijgt er 2! Ben en Annemieke hebben wij als zeer toegankelijk ervaren. Het kennismakingsgesprek was heerlijk ongedwongen en heel helder. What you see is what you get; geen verrassingen. Wij wilden liever niet poseren, omdat we gewoonweg "niet zo zijn" (wij wilden liever alleen spontane foto's van de dag en geen fotoshoot), maar BenneMieke adviseerden ons dit toch te doen. We zijn blij dat ze dit toch een beetje doorgedrukt hebben, want het maakt de fotoserie wel completer. En wij waren niet de makkelijkste want poseren is écht niet ons ding. Maar ze hebben ons wel zover gekregen. Dat is natuurlijk de ervaring die zij hebben en ze willen ook goed werk afleveren; dat is ze zéker gelukt! Waar wij dachten dat we ons enigszins ongemakkelijk zouden voelen met bijna constant een camera op ons gericht, hebben we daar niets van gemerkt! 'BenneMieke' is onzichtbaar aanwezig. Tijdens de voorbereidingen verliep alles zo natuurlijk en zelfs toen BenneMieke ons vroeg of we even 'zus' en even 'zo' wilden doen, gingen we daar als vanzelf in mee. Van onze gasten kregen we ook te horen dat ze vrijwel niet in de gaten hadden dat er 2 fotografen aan het werk waren. Wij zijn medio mei getrouwd en hebben onlangs ons trouwalbum (en een mini album en een fotoprint en de foto's op USB) in ontvangst genomen en we hebben het elke dag nog doorgekeken. Het is genieten; 'BenneMieke' heeft Onze Mooiste Dag F.A.N.T.A.S.T.I.S.C.H. vastgelegd. Zo kunnen we toch, wanneer we maar willen, Onze Dag weer herbeleven. Voor ons is Ben Eekhof Trouwfotografie: vakmanschap, professioneel, toegankelijk, transparant en kwaliteit!

- Nick & Tamara -

Onopvallende fotografie door 2 gezellige fotografen

Prettige samenwerking tussen ons en twee gezellige fotografen. We hebben genoten op de dag en daarnaast zijn er gave foto’s gemaakt van momenten die we zelf niet eens doorhadden omdat ze met z’n tweeen waren.

- Jasper & Cynthia -

Fantastische trouwfotografen

Fantastische trouwfotografen. Ben en Annemieke zijn er de hele dag en de foto's zijn fantastisch.

- Kees & Monique -

Supermooie foto's

Dankzij Ben en Annemieke hebben wij een heel mooi aandenken aan onze trouwdag. Ze hebben supermooie foto's geschoten en ook nog eens op zo'n manier dat we ook niet gemerkt hadden dat ze aanwezig waren tijdens de ceremonie. We hadden een superdag en dat is ook te zien op de foto's. Wij vonden het ook erg gezellig dat Ben en Annemieke er de hele dag bij waren. Ben en Annemiek heel erg bedankt voor de mooie foto's en het mooie fotoalbum!

- Soraya Hoogendijk-Bakker-

De trouwdag was mede door jullie toedoen een topdag

Mooi cijfer maar van ons had je een 10 gehad. Jullie zijn super. De trouwdag van onze dochter en schoonzoon Soraya Hoogendijk-Bakker en Barry Hoogendijk was mede door jullie toedoen een topdag.

- Dorothy Bakker -

Professioneel en prettig in de communicatie

2 Fotografen voor de prijs van 1. Goeie prijs en professioneel. Ben en Annemieke denken mee en zijn prettig in communicatie. Zeer aan te bevelen!

- Erik & Annelies -

Superblij met de foto's

In augustus waren deze fotografen er om alles vast te leggen en het is zeker een aanrader. Ben en Annemieke zijn fijne mensen in omgang en professioneel als het om de foto's gaat. We waren super blij met de foto's en wilde ze ook allemaal hebben. Heb ze ondertussen al vele malen bekeken en blijft leuk om naar te kijken.

- Emeline Grave -

Spontane foto's uit een andere hoek

Twee maand geleden zijn wij getrouwd en wij zijn ontzettend blij dat Ben en Annemieke onze fotografen waren! Het contact vooraf was al heel prettig en ze voelden goed aan hoe wij onze foto's wilden. Het is fijn dat Ben en Annemieke samen de foto's maken. Hierdoor krijg je foto's juist uit een andere hoek en spontane foto's. Ook onze daggasten hebben op de dag zelf de fotografen als zeer prettig in de omgang ervaren. 
Inmiddels hebben wij het fotoalbum en foto's binnen. Wij zijn hier enorm blij mee en het is boven verwachting. Ook de service nadien is fantastisch. Andere aparte maten voor foto's of ideeën, alles kan en ze helpen graag mee. Wij kunnen ze iedereen aanraden!

- Rick & Mariska -

Fijne samenwerking op onze trouwdag

Bedankt voor de fijne samenwerking op onze trouwdag!
Als ouder echtpaar erg genoten van de foto's en van het mooie album.
Dank, lieve groet Tonny Marlies
we hebben erg genoten van deze dag. ook de nazorg is perfect.

- Tonny & Marlies -

Fijne samenwerking en ongedwongen sfeer

Wat een fijne fotografen! Vooraf is er goed contact geweest en hebben we fijne gesprekken gehad, hierdoor wisten we precies waar we aan toe waren. Tijdens de ceremonie hadden we niets eens door dat ze er waren, maar wel alle bijzondere momenten zijn vastgelegd, en hoe! Inmiddels hebben we alle foto's en het prachtige album binnen. Zeer mooi resultaat waar we nog vaak naar gaan kijken. Bedankt voor de fijne samenwerking en de ongedwongen sfeer die jullie met je mee brengen!

- Hans & Monique -

Jullie zijn topfotografen

Een bruiloft is puur geluk. En foto's een herbeleving van dit geluk voor altijd.
Doordat wij ook nog eens het geluk hadden Ben en Annemieke te vinden, hebben we zelfs met een kleiner budget de meest geweldige droomfoto's die we ons maar kunnen wensen.
Dubbel geluk zelfs, want Ben en Annemieke schoten alle speciale momenten dubbel: met allebei een eigen camera vanuit een andere hoek. Dit maakt ons album extra bijzonder!
Trouwfoto's maak je maar 1x. Bevriende bruidsparen vertelde me al dat tijd lijkt te vliegen op je eigen bruiloft en in een waas voorbij is.Ik kan dat inmiddels bevestigen. Juist daarom vind ik het nu geweldig om alles eindeloos te kunnen herbeleven met mooie foto's.
Maar als je een klein budget hebt, zinkt de moed je op internet al snel in de schoenen als je alle prijzen ziet voor 1 fotograaf..
Tot mijn verbazing vond ik op Ben Eekhof Fotografie verschilende pakketten, met zelfs 2 top-fotografen voor een zeer betaalbaar tarief.
Ben en Annemieke zijn waren echt mijn reddende engels, want ik had het idee van mooie, professionele foto's echt al bijna opgegeven in mijn hoofd.
Bij onze ontmoeting voelde het meteen goed: zeer vriendelijke mensen die mij hartelijk ontvingen en ruim de tijd namen alle opties door te spreken en al veel hele mooie voorbeelden aan mij lieten zien.
Een paar dagen voor de trouwdag zijn ze zelfs al naar de locatie gegaan om deze 'voor te verkennen', wat ik een heel leuke verrassing vond en zeer professioneel.
Op de dag zelf gingen ze moeiteloos en gezellig op in het geheel. Ze waren overal, maar tegelijkertijd nergens in de weg. Alle mooie momenten zijn 'gevangen', zonder dat ze teveel op de voorgrond waren voor onze gasten. Zeer prettig.
Omdat er ZOVEEL mooie foto's waren om uit te kiezen, hebben ze de extra moeite genomen ons een zeer ruime voorbewerkte voorselectie te geven om uit te kiezen. Ook aan ons geschuif en veranderingen van keuzes hebben ze met geduld en flexibiliteit meegeholpen, waarna we onze eindselectie zeer snel en mooi bewerkt hebben mogen ontvangen.
Ik raad Ben en Annemieke aan iedereen aan die voor welke gelegenheid dan ook de mooiste foto's wil hebben. Jullie zijn top-fotografen!

-  Pauliene Driessen -

Ben and Annemieke were absolutely fantastic!

Pauline and I were married in the forest. Ben and Annemieke were absolutely fantastic! They worked very well together and captured all the magical moments we had. Although they had to walk around during the ceremony and come in close at times, they were able to move around everyone in a way that we didn't notice them. We were so happy to have such nice people there. Keep up the good work, we look forward to receiving our final photo.

- Thomas Searle -

De bruiloft is heel mooi gefotografeerd

Ik heb dit fotografenduo als zeer professioneel en gedreven ervaren op de trouwdag van onze dochter. De resultaten zijn prachtig geworden. De hele sfeer van die dag is zo mooi weergegeven in de foto's. Oog voor detail, omgeving, momenten, gasten en het bruidspaar: ieders aandeel in de bruiloft is heel mooi gefotografeerd. Ze waren hard werkend, maar niet storend aanwezig en droegen ook zeker vrolijk bij aan de feestsfeer. Dit is zo'n kostbaar moment en de schitterende foto's die wij dankzij deze fotografen hebben, zullen dit moment voor altijd voor ons vasthouden! Hartstikke bedankt en veel succes met jullie bedrijf! 

- Anneke Driessen -

Een absolute aanrader

Een zeer prettige samenwerking met 2 top-fotografen die hun vak meer dan goed verstaan. Het aanbod van 2 fotografen geeft verrassende foto's, die elkaar mooi aanvullen en net dat beetje extra geeft wat je bruidsfoto's heel speciaal maakt. Een absolute aanrader.

- Jan Willem & Yvonne -

Niet gemerkt dat er foto's werden gemaakt

Ben en Annemieke zijn heel erg vriendelijke en behulpzame mensen waarbij wij ons als bruidspaar direct op ons gemak voelden. Wij hebben niet gemerkt dat er foto's werden gemaakt, zo onopvallend wordt er gewerkt. Onze gasten waren ook zeer lovend, zowel over de foto's als over hun werkwijze en wie ze zijn als persoon.

- Hans en Froukje Kroeze -

We krijgen nog steeds enthousiaste reacties

Beste Ben en Annemieke,
ontzettend bedankt voor de gave foto's die jullie samen hebben gemaakt, voor de vele creatieve ingevingen ter plekke en de gezelligheid. We krijgen nog steeds enthousiaste reacties van onze gasten over jullie als fotograaf. Spontaan, aardig en vol goede ideeen. Wij kunnen jullie van harte aanbevelen!


Lisa & Jeroen

Foto´s uit verschillende perspectieven en met oog voor detail

Als je op zoek bent naar een goede fotograaf, dan kunnen we jullie Ben en Annemieke van harte aanbevelen. 2 voor de prijs van 1, waarbij de foto´s uit verschillende perspectieven en met oog voor detail genomen worden. In het voortraject merkten we meteen al dat ze erg professioneel zijn, maar daarbij ook relaxed. Op de dag zelf hebben ze eerst een mooie bruidsreportage van ons gemaakt, waarbij we allebei erg ontspannen en genietend op de foto´s staan. Ook de ceremonie en de de rest van de dag hebben ze heel mooi vastgelegd. Ondertussen hebben we de albums, de foto´s en uitvergrotingen ontvangen en zijn we super blij met het geweldige trouwalbum.

Harmen-Tijs &  Carlieke

Wat een mooie foto's hebben jullie gemaakt!

Ben en Annemieke, SUPER BEDANKT voor jullie aanwezigheid op onze trouwdag, wat een mooie foto's hebben jullie gemaakt. Wat is het fijn dat jullie met zijn tweetjes zijn, zodat Annemieke bij mij kon beginnen en Ben, jij bij Germina. Zo konden alle momenten vast gelegd worden op het zelfde tijdstip,  echt een pluspunt van jullie. Wij wensen jullie nog veel plezier met fotograferen.

- Pedro en Germina -

In één woord super!

Het zijn twee geweldige fotografen! Ze stellen je op je gemak en letten ook nog eens op de kleine details! En wat zijn de foto`s dan mooi geworden!
Ze doen veel in overleg, wat erg fijn is.
Leuke, enthousiaste mensen waar we meteen een klik mee hadden!
in één woord super!

- Maickel & Corina -

Bij iedereen die een fotograaf zoekt, zullen wij jullie aanraden!

De foto's voor het album zijn supergaaf geworden. We zijn dan ook erg benieuwd naar het resultaat en kunnen amper wachten tot we het album in onze handen hebben. Mochten we ooit weer een fotograaf nodig hebben, weten we jullie te vinden. Bij iedereen die een fotograaf zoekt, zullen wij jullie aanraden!

- Kelly van den Boogaard-Baneman -

De foto's zijn prachtig en creatief

Voor het 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders hadden we het niet beter kunnen treffen dan met Ben en Annemieke. De foto's zijn prachtig, creatief en geven precies de sfeer van de dag weer. Top! Wat vooral ook opviel was het gemak en de flexibiliteit waarmee we alles vooraf (en vanuit het buitenland!) konden regelen. Op de dag bleken ze twee ontzettend aardige fotografen te zijn en ging alles al even gemakkelijk. Ondanks de koude wind, wisten ze de familie te motiveren tot prachtige groeps- en portretfoto's. Ben en Annemieke mengen zich onopvallend onder de mensen en weten daardoor sfeervolle foto's te maken, die een prachtig aandenken zijn. Onze grote dank!

- Han Keuper -

Geweldige service voor, tijdens en achteraf!

Dankzij Ben Eekhof Trouwfotografie hebben wij echt een fantastische bruiloft gehad die wij voor altijd in een prachtig fotoboek kunnen herinneren. Alles is mogelijk en niets is te gek. Zelfs de bruidshond is fantastisch op de foto gegaan. We hebben een prachtig fotoboek gekregen en deze is super op gemaakt. Fijn dat je het zelf in kan zien en evt veranderen of aanpassingen kan doen. Echt een aanrader voor ieder die een fotograaf zoekt die betrouwbaar is en gewoon fantastische foto's maakt!
Alles wat we zochten in een Fotograaf en in dit geval zelfs 2 voor de prijs van 1!! Wat wil je nog meer :)
Geweldige service voor, tijdens en achteraf!

- Jeroen & Aliene -

Vakkundig, duidelijk en no-nonsense mentaliteit

We hebben een heerlijke trouwdag gehad in juni en nu kunnen we nog nagenieten van de prachtige foto's die Ben en Annemieke van ons en onze dag hebben gemaakt. We vinden de foto's erg mooi en ook het fotoalbum is super geworden! Op de dag zelf was heel het prettig en gezellig bij de fotoshoot en verder waren ze niet te aanwezig, maar er ook gewoon gezellig bij. Jullie vakkundigheid, duidelijkheid en met een no-nonsense mentaliteit hebben we als heel prettig ervaren. Top gewoon! Bedankt!

- Dorien Geusebroek -

Supergave foto's

De foto's voor het album zijn supergaaf geworden. We zijn dan ook erg benieuwd naar het resultaat en kunnen amper wachten tot we het album in onze handen hebben. Mochten we ooit weer een fotograaf nodig hebben, weten we jullie te vinden. Bij iedereen die een fotograaf zoekt, zullen wij jullie aanraden!

- Auke Jan en Saskia -

2 top-fotografen die hun vak meer dan goed verstaan

Een zeer prettige samenwerking met 2 top-fotografen die hun vak meer dan goed verstaan. Het aanbod van 2 fotografen gaf verrassende foto's, die elkaar mooi aanvulden en net dat beetje extra gaf wat onze bruidsfoto's heel speciaal maakte. Ook bij iets minder goed weer wisten ze toch de weidse en sfeervolle foto's te maken die maakten dat we de dag elke keer weer opnieuw kunnen beleven. Super bedankt voor de samenwerking.

Jan Willem & Yvonne

Het fotoboek is nog mooier dan verwacht

Ben en Annemieke waren onze fotografen op onze trouwdag.
Waauw, wat hebben we een prachtige dag gehad en wat zijn er prachtige foto's gemaakt. Ben en Annemieke habben leuke ideeën voor de foto's. We hebben nauwelijks gemerkt dat ze de hele dag bij ons waren. Gister hebben we ons fotoboek opgehaald en die is nog mooier dan verwacht! Door de prachtige foto's kunnen we terugkijken op onze dag.

- Ruud & Evelien -

Erg enthousiaste fotografen met originele ideeën

Ben en Annemieke zijn twee erg enthousiaste fotografen met originele ideeën. Hun gevoel voor compositie is fenomenaal en de resultaten van hun foto's prachtig.
Omdat ze beiden vanuit andere hoeken fotograferen heb je mooie belijningen en lichtinval.
Verder zijn het twee gezellige mensen die zo inschuiven op een bruiloftsdag.
Top mensen met top foto's!

- Anitha Bredewold -

De loveshoot was fantastisch

De loveshoot was fantastisch, onze fotografen Ben en Annemieke zijn fantastisch, dus kon het niet uitblijven dat de foto's ook fantastisch zijn! Zij wisten ons op sublieme wijze op ons gemak te laten voelen, dat kan alleen wanneer je je in de ander kan verplaatsen. En dat levert de mooiste plaatjes op. Ontzettend bedankt!

Leen & Anja van Rij

Het resultaat mag er zijn

Wat heerlijk om in zo'n ontspannen sfeer deze fotografen aan het werk te hebben en te zien. Durven we voor 100% aan te raden. Hier krijg je geen spijt van! En het resultaat mag er zijn: prachtige foto's waarmee je je feestdag iedere keer weer beleeft.

- Dick en Ria Biemond -

Jullie waren een aanwinst voor de trouwdag

Eerst een prachtige loveshoot gehad, waar een prachtige reportage uit voort kwam.
Op de trouwdag zijn er prachtige foto's gemaakt. Jullie waren een aanwinst voor de trouwdag. De daggasten hebben jullie ook als fijne, meedenkende fotografen ervaren. Wij bevelen jullie zeker aan bij anderen.
De reportage van de trouwdag is prachtig! Samen met een aantal daggasten steeds de foto's weer opnieuw bekijken en vol bewondering kijken hoe elk nieuw detail prachtig met op een andere manier op de foto staat.
Toppers, bedankt! :-)

- Barrie & Annelieze -

De foto's zijn geweldig

Ruim een jaar terug waren Ben en Annemieke onze fotografen op onze trouwdag. We waren heel tevreden met hun en nog steeds. De foto's zijn gewoon weg geweldig om te zien. En het trouwboek die door Annemieke in elkaar heeft gezet, daar wordt nu nog steeds veel in gekeken.

- Rene & Ingrid -

Een prachtig resultaat

Lieve Ben en Annemieke, wat hebben we een fantastische dag gehad! Het was dan wel geen trouwdag maar voor een hele bijzondere collage. Jullie stelden ons echt op ons gemak, want het is best raar om steeds een camera op je gericht te hebben ;-) Jullie enthousiasme en deskundigheid heeft echt een prachtig resultaat opgeleverd. Ik wacht nog op het aanzoek, maar de fotografen zijn al geregeld!

- Manuel & Joline -

De klik was er en dat zie je op de foto's

We hebben een fantastische dag gehad met deze twee fotografen. Ze werken fantastisch samen en daardoor hebben we prachtige foto's gekregen van onze trouwdag. De klik was er en dat zie je op de foto's. Bedankt!
Zeer aan te bevelen voor a.s. bruidsparen.

- Kay & Jennie -

Zeer aan te bevelen

Mede door de fotograaf werd het een bijzonder mooie trouwdag. Ze hebben oog voor details. Omdat ze met 2 personen fotograferen,heb je al gauw een totaal plaatje van alle bijzonderheden op de trouwdag. Prettig gezelschap en het resultaat is een bijzonder mooie fotoreportage. Veel werk verricht, echt vakmanschap.
Zeer aan te bevelen voor a.s. bruidsparen.

- Herco & Willie -

Ben Eekhof Fotografie Agripark-Oost 2 8251 KH Dronten           [Y]