Luxe Trouwalbums

Jullie bruidsreportage in een luxe trouwalbum

Na jullie huwelijksdag heb je een mooie herinnering waar je nog vaak aan terug zult denken. Een luxe trouwalbum, met de foto's die jullie zelf hebben gekozen, maakt deze herinnering tastbaar.  

Bij ons kiezen jullie zelf je favoriete trouwfoto’s uit voor het trouwalbum. Waarom? Het is jullie dag, met jullie gasten en jullie emotie.

Daarna gaan wij er mee aan de slag om er een uniek en luxe trouwalbum van te maken. Binnen vier weken leveren wij het trouwalbum aan jullie af. Natuurlijk verzorgen wij achteraf ook graag de afdrukken voor jullie.

Een luxe trouwalbum als herinnering aan een prachtig trouwdag

Het meest favoriete trouwalbum (28x35 cm) is al verkrijgbaar vanaf € 375,00.

 

Uniek en persoonlijk trouwalbum

Je kunt kiezen uit diverse uitvoeringen en het is ook mogelijk om je album volledig te personaliseren.

  • Een trouwalbum kan in diverse formaten geleverd worden. Meest populair is het 28x35 cm trouwalbum. Natuurlijk leveren wij ze ook in kleinere of grotere formaten. Soms is zelfs een vierkant album mooier. 

  • Het aanbod van kleuren en stoffen van de album-cover is erg groot. Zo kan je kiezen uit nubuck, leer, kunstleder, linnen, een foto achter acrylglas op de voorzijde en veel meer.  

  • Namen en afbeeldingen kunnen met embossing of laser-inscriptie op de voorzijde van het trouwalbum gemaakt worden. Zo wordt jullie bruidsalbum een persoonlijk en uniek fotoboek.

Neem gerust contact met ons op

Wil je meer weten over onze luxe trouwalbums? Neem dan gerust contact met ons op.

Ben Eekhof Fotografie Agripark-Oost 2 8251 KH Dronten           [Y]