Portfolio Onze Trouwreportages 

Iedere trouwreportage die wij maken is uniek en afgestemd op de wensen van onze bruidsparen. De diverse sferen kun je zien en proeven in het onderstaande portfolio Onze Trouwreportages. Hier vind je een overzicht van verschillende huwelijken en zie je dat iedere trouwreportage anders is.

Huwelijksfotograaf voor de mooiste bruidsfoto's zoals het Katerveer
Trouwreportages in Zwolle

Matthijs & Inge

Voor de trouwfotografie van Matthijs en Inge reden we naar Zwolle. Bij Inge troffen we een huis vol vrouwen, heel gezellig en druk maar onze bruid bleef gewoon rustig. Matthijs kwam haar met een fraaie trouwauto, een oude Volvo, ophalen om vervolgens voor de fotoshoot naar het Katerveer te gaan. 

Witte duiven op jullie huwelijksdag, wij leggen als trouwfotograaf alles vast
Trouwfotografie in Dronten

Andre en Vera

De trouwdag van Andre en Vera was voor ons een thuiswedstrijd in Dronten. We begonnen bij Vera in hun eigen huis. Andre zou later met zijn ouders vanuit Kampen komen. In huis was het gezellig en Vera zat er heel ontspannen bij. Natuurlijk waren ook de twee teckels aanwezig, de vriendjes van het bruidspaar. Bruidegom Andre kwam met een mooie trouwauto, een witte MG,  zijn bruid ophalen. 

Bruiloftsfotograaf bij Katerveer en in Dalfsen
Trouwfotograaf op jullie huwelijksdag in Zwolle en in Dalfsen

Mark en Patricia

De trouwdag van Mark en Patricia staat in het teken van samen vieren. Mark haalde zijn bruid op in een fraaie Rolls Royce met open dak. Deze trouwauto was een waar museumstuk en op deze zonnige dag heerlijk om in rond te rijden. 

Bruidsfotografie in de kerk tijdens jullie huwelijk
Trouwreportage in Enschede en Haaksbergen

Stefan & Marloe

Voor Stefan en Marloe begon de trouwdag vol zon, en dat bleef ook zo. Bruidegom Stefan troffen we thuis met vader en een super trotse opa. Marloe was in alle rust thuis bezig met de voorbereiding. Met een fraaie BMW trouwauto werd de bruid opgehaald en vertrokken we naar Museum Spoorweg in Haaksbergen voor de fotoshoot.

Bruidsfoto's in de herfst van een prachtige bruid
Trouwfotograaf Zwolle

Hans & Monique

Hans en Monique trouwden in hun woonplaats Zwolle en wisten daar ook de mooie plekjes voor de fotoshoot. We gingen met ze naar een viaduct onder de A28 met een fraaie graffiti-muur. Ze wilden lekker langs de oude stadsmuur wandelen en nog even een bezoekje brengen aan de kroeg waar de liefde ooit begon. De voorbereiding voor Monique was in hun eigen huis. 

Bruidsfotografie in de kerk tijdens jullie huwelijk
Trouwreportages in Ermelo

Jasper & Gerdy

Jasper en Gerdy hadden hun trouwdag in de eigen woonplaats Ermelo georganiseerd. Na de voorbereidingen hadden ze de ontmoeting in de tuin bij de ouders van de bruid. Even een moment samen waarbij zoveel liefdevolle emotie te zien was. Wat een mooi begin van de dag. De fotoreportage ging van start bij de kleuters op de school waar de bruid werkt. 

Huwelijksfotograaf op jullie trouwdag. zowel op binnen- als buitenlocaties
Trouwceremonie in achtertuin in Lemelerveld

Bram & Marleen

Bram en Marleen hadden de luxe om bij de ouders in de tuin hun hele trouwdag te kunnen vieren. De hele boerderij was in trouwstemming gebracht. Een tuin vol witte stoeltjes, een camping, een foodtruck en een loungehoek. Heel ontspannen was de bruid zich aan het voorbereiden terwijl haar broer de tekst van de trouwceremonie nog even doornam. 

Als fotograaf leggen wij jullie trouwdag graag vast, zeker met zo'n mooie trouwauto
Bruidsfotografie in Sleen, Drenthe

Bertin & Martje

De dag van Bertin en Martje begon in Zwolle. Heel ontspannen was Martje met haar voorbereidingen bezig. Bertin kwam met een fraaie "Lelijke Eend" aangereden en kon niet wachten om zijn bruid te zien. 

Trouwreportage op huwelijksdag bij kasteel Cannenburch
Trouwreportages in kasteel Cannenburch in Vaassen

Bruidsreportage Yoeri en Colinda

De trouwdag van Yoeri en Colinda was in de eigen woonplaats. Het fraaie Kasteel Cannenburch ligt in Vaassen en dan is de keuze ook niet zo moeilijk. De trouwceremonie was later in de middag waardoor de voorbereiding in alle rust kon worden gedaan.

Bruidsreportage bij Radio Kootwijk en in Hoenderloo
Een bruidsreportage van jullie huwelijksdag

Ferdi en Berdien

In het hotel van Spelderholt start Berdien met vriendinnen haar trouwdag. De sfeer zit er lekker in en er is geen stress. Ferdi is met vrienden thuis en we herkennen de locatie door het fraaie blauwe Volkswagenbusje voor het huis. Met deze trouwauto komt hij naar Spelderholt om zijn bruid op te halen. 

Ben je enthousiast geworden na het bekijken van onze trouwfotografie? Wij verzorgen ook heel graag jullie trouwreportage!  Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? En natuurlijk kun je ook met andere vragen over trouwfotografie bij ons terecht.

Ben Eekhof Fotografie Agripark-Oost 2 8251 KH Dronten           [Y]