TARIEVEN TROUWREPORTAGES

Kies uit de pakketten Trouwdag Goud of Trouwdag Zilver voor een reportage met alle hoogtepunten van jullie dag.

Gaan jullie liever voor een kleinschalige ceremonie, kies dan voor ons aanbod "Kort & Krachtig"
Bekijk hieronder de tarieven.

Luxe trouwalbums zijn verkrijgbaar vanaf € 375,00

TARIEVEN

Hieronder vindt je de tarieven voor onze pakketten trouwfotografie.

Trouwdag Goud
€ 1.895

De Trouwdag Goud is het meest favoriete pakket van onze bruidsparen. Hiervoor krijg je maximaal 8 uur trouwfotografie met een bruids-fotoshoot op locatie. Een selectie van 250 digitale foto's, nabewerkt voor de mooiste weergave op tablet, digitaal album of print. Bij het pakket hoort ook een slideshow met sfeerimpressie van de dag, een persoonlijke website met inlogcode. Hier worden tevens de foto's afgeleverd. Ook krijg je een door ons opgemaakt mini-sfeeralbum met 10 foto's, alsmede 1 fineart print op het formaat 30x40 cm.
De reiskosten tot 100 km zijn bij de prijs inbegrepen.

Trouwdag Zilver
€ 1.695

De Trouwdag Goud is het meest favoriete pakket van onze bruidsparen. Hiervoor krijg je maximaal 6 uur trouwfotografie met een bruids-fotoshoot op locatie. Een selectie van 150 digitale foto's, nabewerkt voor de mooiste weergave op tablet, digitaal album of print. Bij het pakket hoort een persoonlijke website met inlogcode.. Ook krijg je een door ons opgemaakt mini-sfeeralbum met 10 foto's.Trouwen "Kort & Krachtig"
€ 575

"Kort & Krachtig" is bedoeld voor de kleinschalige huwelijken met een kleine groep genodigden in de gemeente Dronten. Wij bieden 2 uur trouwfotografie met een krachtige bruids-fotoshoot op locatie en een aantal familiefoto's. Bij deze mini-reportage worden 50 digitale foto's afgeleverd die jullie zelf kiezen. Natuurlijk is dit inclusief nabewerking voor de mooiste weergave op tablet, digitaal album of print. Bij dit pakket hoort ook een persoonlijke website met inlogcode. 

Trouwen jullie buiten Dronten? Dan maken wij graag een passend aanbod op basis van reiskosten en reistijd.


Tarief Loveshoot
€ 225,00

Een loveshoot is een fijne manier om alvast aan de camera's en de fotografen te wennen. Op een ontspannen manier liefdevolle foto's maken. Deze kan je dan ook mooi gebruiken voor de trouwkaart.

Ben je geinteresseerd of wil je meer weten over onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons op. Je krijgt snel een antwoord.

Een gerust gevoel

Als beroepsfotograaf zijn wij aangesloten bij de DuPho, een beroepsorganisatie voor professionele fotografen. Wij werken volgens de Algemene Voorwaarden van DuPho. Dit geeft zekerheid voor iedereen.

Tarieven trouwfotografie

Ben Eekhof Fotografie Agripark-Oost 2 8251 KH Dronten           [Y]