TARIEVEN TROUWREPORTAGES

Maak een keuze uit de pakketten Trouwdag Goud, de Trouwdag Zilver. Gaan jullie liever voor een kleinschalige ceremonie, kies dan voor ons aanbod "Kort & Krachtig"
Bekijk hieronder de tarieven.

Luxe trouwalbums zijn verkrijgbaar vanaf € 325,00

TARIEVEN

Hieronder staan de tarieven voor onze pakketten trouwfotografie. Ziet jullie trouwdag er heel anders uit? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een offerte op maat.

tarieven trouwdag goud - bruidspaar met oldtimer trouwauto

Trouwdag Goud
€ 1.675,00

De Trouwdag Goud is het meest favoriete pakket van onze bruidsparen. Hiervoor krijg je 8 uur trouwfotografie met 2 trouwfotografen, een bruids-fotoshoot op locatie. Een selectie van 300 digitale foto's, nabewerkt voor de mooiste weergave op tablet, digitaal album of print. Bij het pakket hoort ook een slideshow met sfeerimpressie van de dag, een persoonlijke website met inlogcode. Hier worden tevens de foto's afgeleverd. Ook krijg je een mini-sfeeralbum met 10 foto's, door ons opgemaakt.
De reiskosten tot 250 km. zijn bij de prijs inbegrepen.
1 extra uur fotografie kost € 95,00 (inclusief extra foto's) 


tarieven trouwdag zilver - bruidspaar met VW-bus trouwauto

Trouwdag Zilver
€ 1.275,00

De Trouwdag Zilver bevat 6 uur trouwfotografie door 2 trouwfotografen, met de bruids-fotoshoot op locatie. Je ontvangt 200 digitale foto's inclusief nabewerking voor de mooiste weergave als print, of op tablet en digitaal album. Bij dit pakket hoort ook een persoonlijke website met inlogcode. Via deze website worden uiteindelijk de foto's afgeleverd. Ook krijg je een mini-sfeerablum met 10 foto's, door ons opgemaakt. Reiskosten (tot 100 km) zijn inclusief.


tarieven trouwdag brons - bruidspaar met lelijk eend als trouwauto

Trouwen "Kort & Krachtig"
€ 425,00

"Kort & Krachtig" is bedoeld voor de kleinschalige huwelijken met een kleine groep genodigden in de gemeente Dronten. Wij bieden 2 uur trouwfotografie met een krachtige bruids-fotoshoot op locatie en een aantal familiefoto's. Bij deze mini-reportage worden 45 digitale foto's afgeleverd die jullie zelf kiezen. Natuurlijk is dit inclusief nabewerking voor de mooiste weergave op tablet, digitaal album of print. Bij dit pakket hoort ook een persoonlijke website met inlogcode. 

Trouwen jullie buiten Dronten? Dan maken wij graag een passend aanbod op basis van reiskosten en reistijd.


tarieven loveshoot in het bos met brandweerman

Loveshoot - geboekt bij een Trouwdag Goud
€ 95,00

Een loveshoot is een fijne manier om alvast aan de camera's en de fotografen te wennen. Op een ontspannen manier liefdevolle foto's maken. Deze kan je dan ook mooi gebruiken voor de trouwkaart.

Loveshoot (standaard tarief)
€ 150,00

Ben je geinteresseerd of wil je meer weten over onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons op. Je krijgt snel een antwoord.

Een gerust gevoel

Als beroepsfotograaf zijn wij aangesloten bij de DuPho, een beroepsorganisatie voor professionele fotografen. Wij werken volgens de Algemene Voorwaarden van DuPho. Dit geeft zekerheid voor iedereen.

Tarieven trouwfotografie

Ben Eekhof Fotografie Agripark-Oost 2 8251 KH Dronten           [Y]