TARIEVEN TROUWREPORTAGES

Maak een keuze uit de pakketten Trouwdag Goud, de Trouwdag Zilver of Trouwdag Brons. Bekijk hieronder de tarieven.

Bekijk onze tijdelijke COVID-19 aanbieding voor kleinschalige bruiloften.

Luxe trouwalbums zijn verkrijgbaar vanaf € 295,00

TARIEVEN

Hieronder staan de tarieven voor onze pakketten trouwfotografie. Ziet jullie trouwdag er heel anders uit? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een offerte op maat.

tarieven trouwdag goud - bruidspaar met oldtimer trouwauto

Trouwdag Goud
€ 1.375,00

De Trouwdag Goud is het meest favoriete pakket van onze bruidsparen. Hiervoor krijg je 8 uur trouwfotografie met 2 trouwfotografen, een bruids-fotoshoot op locatie, 350 digitale foto's op USB-stick, de fotoselectie, nabewerkt voor de mooiste weergave op tablet, digitaal album of print. Bij het pakket hoort ook een slideshow met sfeerimpressie van de dag, een persoonlijke website met inlogcode. Ook krijg je een fineart print formaat 30x40 cm van je favoriete foto. Het kennismakingsgesprek en de reiskosten zijn bij de prijs inbegrepen.
1 extra uur fotografie kost € 95,00 (inclusief extra foto's) 


tarieven trouwdag zilver - bruidspaar met VW-bus trouwauto

Trouwdag Zilver
€ 1.095,00

De Trouwdag Zilver bevat 6 uur trouwfotografie door 2 trouwfotografen, net als een bruids-fotoshoot op locatie en 200 digitale foto's op USB-stick afgeleverd en de fotoselelectie, inclusief nabewerking voor de mooiste weergave op tablet, digitaal album of print. Bij dit pakket hoort ook een persoonlijke website met inlogcode. Het kennismakingsgesprek en de reiskosten (tot 100 km) zijn inclusief.


tarieven trouwdag brons - bruidspaar met lelijk eend als trouwauto

Trouwdag Brons
€ 775,00

De Trouwdag Brons is bedoeld voor de kleinschalige huwelijken en bevat 4 uur trouwfotografie door 2 trouwfotografen, net als een bruids-fotoshoot op locatie en 100 digitale foto's op USB-stick afgeleverd en de fotoselelectie, inclusief nabewerking voor de mooiste weergave op tablet, digitaal album of print. Bij dit pakket hoort ook een persoonlijke website met inlogcode. 


tarieven trouwdag brons - bruidspaar met lelijk eend als trouwauto

€ 325,00

In deze rare COVID-19 tijd waar trouwen alleen met kleine groepen mogelijk is hebben wij een tijdelijk pakket samengesteld voor bruidsparen die trouwen in  de gemeente Dronten. De reportage duurt maximaal 2 uur.

Bij dit zogenaamde COVID-19 pakket bieden wij 2 uur fotografie, waaronder de ceremonie en korte fotoshoot in de buurt van de trouwlocatie. Wij werken strikt volgens de richtlijnen van het RIVM.

Bij dit pakket horen 45 digitale bestanden op websize formaat. Deze bestanden kiezen jullie uit een ruimere selectie die wij voor jullie op een persoonlijke website met inlogcode plaatsen. 

Trouwen jullie buiten Dronten en willen jullie toch gebruik maken van deze aanbieding? Wij maken graag een passende offerte.


tarieven loveshoot in het bos met brandweerman

Loveshoot - geboekt bij een Trouwdag Goud
€ 95,00

Een loveshoot is een fijne manier om alvast aan de camera's en de fotografen te wennen. Op een ontspannen manier liefdevolle foto's maken. Deze kan je dan ook mooi gebruiken voor de trouwkaart.

Loveshoot (standaard tarief)
€ 150,00

Ben je geinteresseerd of wil je meer weten over onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons op. Je krijgt snel een antwoord.

Een gerust gevoel

Als beroepsfotograaf zijn wij aangesloten bij de DuPho, een beroepsorganisatie voor professionele fotografen. Wij werken volgens de Algemene Voorwaarden van DuPho. Dit geeft zekerheid voor iedereen.

Tarieven trouwfotografie

Ben Eekhof Fotografie  -  De Grutto 70  -  8251 XN Dronten           [Y]