Trouwfotografie

met een journalistiek tintje

Jullie trouwreportage vastgelegd door twee fotografen

De mooiste dag van je leven wil je graag vastgelegd zien in een trouwreportage waarvan je ook na je trouwdag steeds opnieuw gaat stralen. Alle kostbare momenten rondom jullie huwelijk leggen wij met een scherpe blik en oog voor detail vast.

Wat is een journalistiek tintje?

Journalistieke fotografie is story-telling. Aan de hand van beelden wordt jullie dag op een verhalende wijze in beeld gebracht. En dat op een onopvallende en niet-storende manier

Het verschil met traditionele trouwfotografie is dat de nadruk van de trouwreportage niet op geposeerde foto's ligt, maar op het vastleggen van de bepalende momenten van de dag en de foto's te presenteren als een mooi en sfeervol verhaal.

Volg ons op Instagram of Facebook en bekijk onze trouwfotografie.

Ongedwongen fotografie

Geniet van je trouwdag en vooral van elkaar. Wij zorgen er ondertussen voor dat de sfeer, de momenten en alle emoties van die dag spontaan in beeld worden gebracht. En waar nodig nemen wij de regie even over, met hier en daar wat aanwijzingen. 

Je trouwdag haarscherp in beeld gebracht

Een trouwdag is een aaneenschakeling van bijzondere momenten, met een lach en soms ook een traan. Een dag om nooit te vergeten, maar in detail zullen de herinneringen vervagen. Al die kleurrijke, waardevolle ogenblikken brengen wij haarscherp in beeld. Zodat jullie huwelijksdag met deze foto’s echt onvergetelijk blijft.

Het portfolio met recente bruidsreportages geeft een goede indruk van onze journalistieke wijze van trouwfotografie.

Een trouwreportage is maatwerk

Geen bruidspaar is hetzelfde, geen trouwdag is gelijk. Wat zijn jullie wensen? Wat is voor jullie belangrijk? Hoe ziet de dagplanning er uit? Deze en nog veel meer vragen komen aan de orde in een kennismakingsgesprek.

Een uitgebreide reportage van 6 uren met veel foto's bieden wij al aan vanaf € 995,00.

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij tonen jullie graag onze demo-trouwalbums.

Bovendien hebben wij nog een mooie brochure met interessante trouwtips en natuurlijk veel informatie om uit te wisselen.

spontane trouwfotografie

De mooiste trouwmomenten onopvallend vastgelegd

Onze camera’s zijn geruisloos. “We hebben bijna niet gemerkt dat jullie er waren” is een vaak gehoorde opmerking van onze bruidsparen.

Dat is voor ons het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. We doen er alles aan om de mooiste momenten zo onopvallend mogelijk vast te leggen.

spontane trouwfotografie

Wil je weten wat bruidsparen van ons vinden?

Je kiest zelf je foto's uit

Op jullie trouwdag schieten wij veel foto's. Hiervan maken wij een eerste selectie en zetten ze online op een persoonlijke website met inlogcode. Jullie kunnen nu heel eenvoudig het aantal foto's uitzoeken dat bij jullie pakket hoort. 

Uniek en persoonlijke trouwalbum

Er is een ruime keuze uit vele soorten, maten en kleuren trouwalbums. Het is ook mogelijk om je trouwalbum volledig te personaliseren. Dit kan bijvoorbeeld met jullie naam en trouwdatum op de voorzijde van het album.

Geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek of wil je direct boeken?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij hopen gauw van je te horen.

... Of kijk verder op Onze Reportages, Trouwalbums, Gastenboek en Tarieven

Een gerust gevoel

Als beroepsfotograaf zijn wij aangesloten bij de DuPho, een beroepsorganisatie voor professionele fotografen. Wij werken volgens de Algemene Voorwaarden van DuPho. Dit geeft zekerheid voor iedereen.

Ben Eekhof Fotografie  -  De Grutto 70  -  8251 XN Dronten