Trouwen in Fruittuin Verbeek in Oldebroek

Matthijs & Inge

Een dag op stap met een bruidspaar wat lekker gek is, heel gek op elkaar is en een te gekke trouwdag heeft geregeld. Hoe fijn om dat te mogen fotograferen.

204 MI B2 2727 1

 

 

Bij Inge treffen we een huis vol vrouwen, allemaal druk met haar en make-up om er stralend uit te zien op deze feestelijke dag. Samen met haar moeder gaat ze zich aankleden, even een momentje samen.

048 MI B2 2089

Als iedereen er klaar voor is gaat Matthijs naar zijn bruid. Het aanbellen is even spannend maar dan is hij diep onder de indruk van zijn mooie Inge. Een bruid zo stralend en met een volle smile!

085 MI AN 9992

De fotoshoot is bij het Katerveer, een mooi plekje aan de rand van Zwolle. Oude gietijzeren bruggen en een mooie waterpartij. Een toplocatie om de liefde te fotograferen.

228 MI B2 2801 BW 

De ceremonie is in de Fruittuin Verbeek in Oldebroek. Een landelijk plekje waar tussen de fruitbomen een mooi prieel is gebouwd. De ambtenaar heeft een mooi en emotioneel verhaal waar de ouders zichtbaar van onder de indruk zijn. 

408 MI B2 3147

Op het huwelijk moet natuurlijk getoost worden met een glaasje prosecco. De taarten zijn door de gasten zelf gemaakt en speciaal voor het bruidspaar zijn er mini-bruidstaartjes. 

485 MI AN 0285 1 BW

In de tuinen van de boerderij kunnen we fraaie groepsfoto's maken waarbij de gasten zelf ook lekker gek gingen doen.

De maaltijd wordt buiten gegeten en tussendoor zijn er speeches van ouders en vrienden met als speciaal moment een optreden door een zingende vriendin. Zij weet met haar lied voor het bruidspaar de bruidegom tot tranen te roeren......

577 MI B1 2622

Veel geluk Matthijs en Inge, het was een leuke en bijzondere dag met jullie.

Leveranciers:

Trouwlocatie: Fruittuin Verbeek in Oldebroek - www.fruittuinverbeek.nl
Trouwambtenaar: Anneke Bouwma - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Trouwjurk: Dynasty Bruidsmode Zwolle - www.bruidsmodedynasty.nl
Trouwpak: Jac Hensen Amersfoort - www.jachensen.nl
Boeket: Bloembinderij 't Groenhuys Hattem -www.facebook.com/pg/T-Groenhuys-Bloembinderij 
Trouwauto: Lups Voorthuizen - www.volvo-trouwauto.nl
Trouwringen: Trouwringen Zwolle - www.trouwringen-zwolle.nl 

Wil je ook zo'n top trouwreportage?

Ben Eekhof Fotografie  -  De Grutto 70  -  8251 XN Dronten