Festivalbruiloft festivalcamping 'de Lievelinge' in Gorinchem

020 Trouwfotograaf festival

Robin & Yvette

Als ze gingen trouwen, dan moest het ook wel een heel tof trouwfeest worden. Dat stond voor bruidspaar Robin en Yvette in ieder geval vast. Dat toffe feest is goed gelukt, wat een bijzondere dag hebben wij meegemaakt.

 001 Trouwfotograaf festival

Festival camping de Lievelinge bestaat uit bijzondere 'verblijfplaatsen'. Het is te omschrijven als een 'oude hippie camping' met alle charmes die hierbij horen. Dit is de plek die Robin en Yvette hebben uitgekozen voor hun festival bruiloft. Vanaf de uitnodiging is alles in sfeer.

002 Trouwfotograaf festival

003 Trouwfotograaf festival

De ochtend van de huwelijksdag ontmoeten wij Yvette bij haar moeder in de 'Pipo-wagen' en Robin is met de kleine boys in de nomadentent. Iedereen is druk met de voorbereiding op deze mooie zonnige dag in september. De trouwkleding hangt klaar en de bruidsbloemen zijn geleverd. Iedereen is zeer relaxed.

008 Trouwfotograaf festival 

De bruidegom gaat samen met de twee kleine boys naar de bruid en klopt op de deur van de Pipowagen. Een stralende bruid komt naar buiten en de eerste traantjes zijn een feit.

012 Trouwfotograaf festival

017 Trouwfotograaf festival017 Trouwfotograaf festival017 Trouwfotograaf festival017 Trouwfotograaf festival017 Trouwfotograaf festival017 Trouwfotograaf festival 

Voor de fotoshoot kunnen we naar het aangrenzende bos waar veel mooie plekjes met bruggetjes en dijken zijn. Een schitterende fotoshoot locatie. We moeten haast maken om weer op tijd terug te zijn.

De gasten zijn inmiddels gearriveerd met caravans en tenten zodat ze de nacht kunnen blijven. Iedereen wordt verwacht bij de vlonder aan het meertje. Daar gaat de ceremonie plaatsvinden. 

019 Trouwfotograaf festival

Wat niemand verwacht is de spectaculaire aankomst van het bruidspaar. Met een amficar rijden ze het water in gaan op weg naar de vlonder! Hoe gaaf is dat. Op de vlonder worden ze welkom geheten door alle daggasten en de trouwambtenaar.

022 Trouwfotograaf festival

Na een mooie en persoonlijke speech is het tijd voor het Ja-woord en de wissel van de trouwringen. De kinderen brengen de trouwringen, die voor de zekerheid maar aan een kurk zijn vastgeknoopt! 

024 Trouwfotograaf festival

025 Trouwfotograaf festival

De getuigen krijgen als aandenken een mooie handgemaakte pen cadeau. Deze staan al op de vlonder onder een stolp op ze te wachten.

048 bruidsfotograaf festival

Midden op het campingterrein is de toost op het bruidspaar met bubbels en taart. Alle taarten zijn door de eigen gasten gemaakt en ieder komt oplopen met zijn of haar pronkstuk. Echt een superleuk idee.

030 Trouwfotograaf festival

De gasten gaan mee voor de groepsfoto's en tussendoor is er tijd om een paar rondjes in de zweefmolen te maken. 

031 Trouwfotograaf festival

Na de maaltijd gaat het trouwfeest nog tot in de kleine uurtjes door in de Spiegeltent van de festivalcamping. Het is een supermooie dag, helemaal zoals Robin en Yvette het bedacht hebben.

033 Trouwfotograaf festival

Veel geluk bruidspaar, samen met jullie boys. Heerlijk dat wij jullie festivalbruiloft mochten vastleggen.

038 Trouwfotograaf festival038 Trouwfotograaf festival038 Trouwfotograaf festival038 Trouwfotograaf festival038 Trouwfotograaf festival

 

Wil je ook zo'n top trouwreportage?

Leveranciers:

Ben Eekhof Fotografie  -  De Grutto 70  -  8251 XN Dronten