Gastenboek

Lees de reviews van onze bruidsparen

Wat bruidsparen van ons vinden

Lees hier de ervaringen van de meer dan honderd bruidsparen die julllie voor gingen.

Bruiloften en loveshoots maken wij in onze herkenbare pure en frisse stijl.  Kleurrijk, helder en knalscherp!

Ben en Annemieke zijn fijne mensen die met alle aspecten van de trouwdag rekening houden. Zij zorgen voor de vastlegging van de mooiste momenten en denken volledig aan de wensen van het bruidspaar. Kortom: wij bevelen Trouwfotograaf4you dus zeker aan!
Waardering: 5stars Denise van der Vegte-Okkes

Ben en Annemieke hebben onze trouwreportage verzorgd, incl het album en ouder-albums. We hebben vooraf goede en duidelijke afspraken gemaakt en deze zijn ze uitstekend nagekomen. Op de dag zelf is er voldoende overleg, en denken ze lekker creatief om mooie foto's te kunnen schieten. 
Het hele proces van het uitzoeken van de foto's tot het laten drukken van het album, gaat eenvoudig online. Voor het album maak je een selectie uit die groep foto's waarna zij het album voor je samenstellen. Enkele wijzigingen zijn bij de prijs inbegrepen.
Er is bij hun heel veel mogelijk. Wij hebben al onze wensen tijdens de overlegmomenten kenbaar gemaakt en deze zijn allemaal ingewilligd. Wij zijn zeer tevreden.
Waardering: 5stars Sandor 

Wat een lieve mensen zijn Ben en Annemieke. Zij hebben onze dag echt tot een top dag gemaakt. Heel geduldig zowel met ons als onze kinderen en familie. Ook dachten ze goed mee over een mooie fotolocatie, wat uiteindelijk ook weer hele mooie foto's heeft gegeven. We zijn zeer tevreden over hun en het eindresultaat. Na een paar dagen mochten wij al een mooie video zien met wat foto's. Daarna volgende de foto's snel! 
Wij raden trouwfotograaf4you aan iedereen aan!
Groeten, Egbert en Chantal
Waardering: 5stars 

Ze hebben prachtige foto's gemaakt op onze trouwdag. De juiste momenten vastgelegd en dit kundig verwerkt in een schitterend album
Waardering: 5stars  Ferdi en Berdien

Wat hebben wij prachtige foto's gekregen. Onze trouwdag is prachtig vastgelegd door Ben en Annemieke. Op de dag zelf dachten ze met ons mee. We waren erg op ons gemak bij hun. Vooraf een goed gesprek gehad en ons wensen besproken. Wij zijn zo ontzettend blij dat wij hebben gekozen voor Ben en Annemieke.
Waardering: 5stars Denny en Chantal

Op 24 mei 2019 waren Ben en Annemieke onze fotografen op ons huwelijk. Zonder enige moeite hebben zij voor ons de dag weten vast te leggen, precies zo als wij dit graag wilden. 
Op de juiste momenten een beetje sturen en op de juiste momenten compleet onzichtbaar zijn en later toch een foto zien waar van je niet weet dat die gemaakt is, geen wens was ze te gek. Al het contact verloopt heel soepel. 
Enkele maanden later toen ons het geluk even niet toe lachte waren zij zeer behulpzaam met het vermaken van een foto die voor heel de familie zeer waardevol bleek te zijn. 
Ben en Annemieke nogmaals dank voor alles! We weten jullie in de toekomst zeker nogmaals te vinden. Groetjes Dennis en Rianne
Waardering: 5stars 

Ben en Annemieke hebben onze huwelijksdag prachtig vastgelegd. Met veel humor hebben wij deze dag beleefd. doordat ze met z'n tweeën zijn krijg je foto's uit verschillende invalshoeken. daarnaast merk je niet dat ze met z'n tweeën zijn! ook onze gasten hebben het als prettig ervaren! foto album is ook prachtig en naar onze wens gemaakt!
Waardering: 5stars Stefan en Marloe

Wat een geweldige dag hebben wij beleefd op 18-05-2018. Van te voren alles goed met elkaar besproken. Vanaf het moment dat jullie thuis kwamen fotograferen was het al enorm ontspannen. Jullie doen er alles aan om het bruidspaar op hun gemak te stellen. Het is erg fijn en leuk om te zien dat jullie zo goed op elkaar zijn ingespeeld, de gehele dag heb ik niet gemerkt dat jullie samen foto's maken. We hebben genoten van jullie gezelschap en nogmaals dank voor de mooie resultaten!
Waardering: 4stars Andre en Vera

Ben en Annemieke hebben onze bruiloft uitstekend vastgelegd. Ook al waren ze met zijn tweeën, ze zijn nauwelijks zichtbaar geweest. Ze hebben alle belangrijke, emotionele en onverwachtte momenten weten te schieten. We hadden grote moeite om onze uiteindelijke selectie te maken, omdat er veel te veel echt goed gelukte foto's tussen zaten!Het was een plezier om onze bruiloft door deze vriendelijke en gredreven fotograven te laten fotograferen. Hun werk is kwalitatief serieus hoogwaardig, hun tarieven eerlijk en hun service (vooraf, tijdens en na de bruiloft) uitstekend. Ze kwamen met goede ideeën.Wij hadden van te voren veel "huiswerk" gedaan naar fotograven, en dat heeft erg goed gewerkt. Ben en Annemieke zijn een sterke aanrader!!
Waardering:5stars Robin en Yvette van Beek

 Het is een verademing om Ben en Annemieke in de trouwzaal te hebben. Je merkt namelijk niet dat zij er zijn. Bovendien, en dat is voor een bruidspaar wellicht het allerbelangrijkst, de kwaliteit van de foto’s is subliem. Na de ceremonie heeft Ben een paar portretfoto’s in toga van mij gemaakt en mij hiervan enkele foto’s en ook van de ceremonie voor eigen gebruik toegestuurd. Als trouwambtenaar mag ik mijn handen dichtknijpen met Trouwfotograaf4you.
Waardering: 5stars Martin Coers - trouwambtenaar

Mooie foto's van ons huwelijk op 22 juni gemaakt. Zijn er erg blij mee.
Waardering: 5stars Donald en Jolanda

Ben en Annemieke zijn 2 toppers. Luisteren goed naar je wensen en zijn erg professioneel in hun vak.
De eerste foto's die we al hebben ontvangen zien er super uit!
Wat extra leuk is, is dat je 2 fotografen hebt de hele dag en dus extra foto's, van meerdere kanten genomen.
Waardering:5stars Gerrald en Marieke

Ben en Annemieke zijn 2 toppers. Luisteren goed naar je wensen en zijn erg professioneel in hun vak.
De eerste foto's die we al hebben ontvangen zien er super uit!
Wat extra leuk is, is dat je 2 fotografen hebt de hele dag en dus extra foto's, van meerdere kanten genomen.
Waardering:5stars Benjamin en Michaela

Lieve Ben en Annemieke, wat hebben we een fantastische dag gehad! Het was dan wel geen trouwdag maar voor een hele bijzondere collage. Jullie stelden ons echt op ons gemak, want het is best raar om steeds een camera op je gericht te hebben ;-) Jullie enthousiasme en deskundigheid heeft echt een prachtig resultaat opgeleverd. Ik wacht nog op het aanzoek, maar de fotografen zijn al geregeld!
Waardering:5stars Ate en Marije

Hele lieve fotografen prettig om mee te werken luistert naar de wensen van de klant.
Zou best nog wel eens een fotoshoot met ze willen doen.
Een herfst of kerst shoot.
Waardering:5stars Willem en Daphne

Zoek je een goede trouwfotograaf die ook nog eens betaalbaar is? Dan kunnen wij Trouwfotograaf4You zeker aanraden! Want je krijgt er 2! Ben en Annemieke hebben wij als zeer toegankelijk ervaren. Het kennismakingsgesprek was heerlijk ongedwongen en heel helder. What you see is what you get; geen verrassingen. Wij wilden liever niet poseren, omdat we gewoonweg "niet zo zijn" (wij wilden liever alleen spontane foto's van de dag en geen fotoshoot), maar BenneMieke adviseerden ons dit toch te doen. We zijn blij dat ze dit toch een beetje doorgedrukt hebben, want het maakt de fotoserie wel completer. En wij waren niet de makkelijkste want poseren is écht niet ons ding. Maar ze hebben ons wel zover gekregen. Dat is natuurlijk de ervaring die zij hebben en ze willen ook goed werk afleveren; dat is ze zéker gelukt! Waar wij dachten dat we ons enigszins ongemakkelijk zouden voelen met bijna constant een camera op ons gericht, hebben we daar niets van gemerkt! 'BenneMieke' is onzichtbaar aanwezig. Tijdens de voorbereidingen verliep alles zo natuurlijk en zelfs toen BenneMieke ons vroeg of we even 'zus' en even 'zo' wilden doen, gingen we daar als vanzelf in mee. Van onze gasten kregen we ook te horen dat ze vrijwel niet in de gaten hadden dat er 2 fotografen aan het werk waren. Wij zijn medio mei getrouwd en hebben onlangs ons trouwalbum (en een mini album en een fotoprint en de foto's op USB) in ontvangst genomen en we hebben het elke dag nog doorgekeken. Het is genieten; 'BenneMieke' heeft Onze Mooiste Dag F.A.N.T.A.S.T.I.S.C.H. vastgelegd. Zo kunnen we toch, wanneer we maar willen, Onze Dag weer herbeleven. Voor ons is Trouwfotograaf4You: vakmanschap, professioneel, toegankelijk, transparant en kwaliteit!
Waardering:5stars Nick en Tamara

Prettige samenwerking tussen ons en twee gezellige fotografen. We hebben genoten op de dag en daarnaast zijn er gave foto’s gemaakt van momenten die we zelf niet eens doorhadden omdat ze met z’n tweeen waren.
Waardering:5stars Jasper en Cynthia

Fantastische trouwfotografen. Ben en Annemieke zijn er de hele dag en de foto's zijn fantastisch.
Waardering: 5stars Kees en Monique

Dankzij Ben en Annemieke hebben wij een heel mooi aandenken aan onze trouwdag. Ze hebben supermooie foto's geschoten en ook nog eens op zo'n manier dat we ook niet gemerkt hadden dat ze aanwezig waren tijdens de ceremonie. We hadden een superdag en dat is ook te zien op de foto's. Wij vonden het ook erg gezellig dat Ben en Annemieke er de hele dag bij waren. Ben en Annemiek heel erg bedankt voor de mooie foto's en het mooie fotoalbum!
Waardering: 5stars Soraya Hoogendijk-Bakker

Mooi cijfer maar van ons had je een 10 gehad. Jullie zijn super. De trouwdag van onze dochter en schoonzoon Soraya Hoogendijk-Bakker en Barry Hoogendijk was mede door jullie toedoen een topdag.
Waardering: 5stars Dorothy Bakker

2 Fotografen voor de prijs van 1. Goeie prijs en professioneel. Ben en Annemieke denken mee en zijn prettig in communicatie. Zeer aan te bevelen!
Waardering: 5stars Erik en Annelies

In augustus waren deze fotografen er om alles vast te leggen en het is zeker een aanrader. Ben en Annemieke zijn fijne mensen in omgang en professioneel als het om de foto's gaat. We waren super blij met de foto's en wilde ze ook allemaal hebben. Heb ze ondertussen al vele malen bekeken en blijft leuk om naar te kijken.
Waardering: 5stars Emeline Grave

Twee maand geleden zijn wij getrouwd en wij zijn ontzettend blij dat Ben en Annemieke onze fotografen waren! Het contact vooraf was al heel prettig en ze voelden goed aan hoe wij onze foto's wilden. Wat fijn is aan Trouwfotograaf 4 you is dat Ben en Annemieke samen de foto's maken. Hierdoor krijg je foto's juist uit een andere hoek en spontane foto's. Ook onze daggasten hebben op de dag zelf de fotografen als zeer prettig in de omgang ervaren. 
Inmiddels hebben wij het fotoalbum en foto's binnen. Wij zijn hier enorm blij mee en het is boven verwachting.

Ook de service nadien is fantastisch. Andere aparte maten voor foto's of ideeën, alles kan en ze helpen graag mee. Wij kunnen ze iedereen aanraden!
Waardering: 5stars Rick en Mariska

Bedankt voor de fijne samenwerking op onze trouwdag!
Als ouder echtpaar erg genoten van de foto's en van het mooie album.
Dank, lieve groet Tonny Marlies
we hebben erg genoten van deze dag. ook de nazorg is perfect.
Waardering: 5stars Tonny en Marlies

Wat een fijne fotografen! 11 oktober 2017 zijn wij getrouwd en wat hebben Ben en Annemieke dit prachtig vastgelegd. Vooraf is er goed contact geweest en hebben we fijne gesprekken gehad, hierdoor wisten we precies waar we aan toe waren. Tijdens de ceremonie hadden we niets eens door dat ze er waren, maar wel alle bijzondere momenten zijn vastgelegd, en hoe! Inmiddels hebben we alle foto's en het prachtige album binnen. Zeer mooi resultaat waar we nog vaak naar gaan kijken. Bedankt voor de fijne samenwerking en de ongedwongen sfeer die jullie met je mee brengen!
Waardering: 5stars Hans en Monique

Een bruiloft is puur geluk. En foto's een herbeleving van dit geluk voor altijd.
Doordat wij ook nog eens het geluk hadden Ben en Annemieke te vinden, hebben we zelfs met een kleiner budget de meest geweldige droomfoto's die we ons maar kunnen wensen.
Dubbel geluk zelfs, want Ben en Annemieke schoten alle speciale momenten dubbel: met allebei een eigen camera vanuit een andere hoek. Dit maakt ons album extra bijzonder!
Trouwfoto's maak je maar 1x. Bevriende bruidsparen vertelde me al dat tijd lijkt te vliegen op je eigen bruiloft en in een waas voorbij is.Ik kan dat inmiddels bevestigen. Juist daarom vind ik het nu geweldig om alles eindeloos te kunnen herbeleven met mooie foto's.
Maar als je een klein budget hebt, zinkt de moed je op internet al snel in de schoenen als je alle prijzen ziet voor 1 fotograaf..
Tot mijn verbazing vond ik op trouwfotograaf4you heel veel verschilende pakketten, met zelfs 2 top-fotografen voor een zeer betaalbaar tarief.
Ben en Annemieke zijn waren echt mijn reddende engels, want ik had het idee van mooie, professionele foto's echt al bijna opgegeven in mijn hoofd.
Bij onze ontmoeting voelde het meteen goed: zeer vriendelijke mensen die mij hartelijk ontvingen en ruim de tijd namen alle opties door te spreken en al veel hele mooie voorbeelden aan mij lieten zien.
Een paar dagen voor de trouwdag zijn ze zelfs al naar de locatie gegaan om deze 'voor te verkennen', wat ik een heel leuke verrassing vond en zeer professioneel.
Op de dag zelf gingen ze moeiteloos en gezellig op in het geheel. Ze waren overal, maar tegelijkertijd nergens in de weg. Alle mooie momenten zijn 'gevangen', zonder dat ze teveel op de voorgrond waren voor onze gasten. Zeer prettig.
Omdat er ZOVEEL mooie foto's waren om uit te kiezen, hebben ze de extra moeite genomen ons een zeer ruime voorbewerkte voorselectie te geven om uit te kiezen. Ook aan ons geschuif en veranderingen van keuzes hebben ze met geduld en flexibiliteit meegeholpen, waarna we onze eindselectie zeer snel en mooi bewerkt hebben mogen ontvangen.
Ik raad Ben en Annemieke aan iedereen aan die voor welke gelegenheid dan ook de mooiste foto's wil hebben. Jullie zijn top-fotografen!
Waardering: 5stars Pauliene Driessen

Pauline and I were married in the forest. Ben and Annemieke were absolutely fantastic! They worked very well together and captured all the magical moments we had. Although they had to walk around during the ceremony and come in close at times, they were able to move around everyone in a way that we didn't notice them. We were so happy to have such nice people there. Keep up the good work, we look forward to receiving our final photo.
Waardering: 5stars Thomas Searle

Ik heb dit fotografenduo als zeer professioneel en gedreven ervaren op de trouwdag van onze dochter. De resultaten zijn prachtig geworden. De hele sfeer van die dag is zo mooi weergegeven in de foto's. Oog voor detail, omgeving, momenten, gasten en het bruidspaar: ieders aandeel in de bruiloft is heel mooi gefotografeerd. Ze waren hard werkend, maar niet storend aanwezig en droegen ook zeker vrolijk bij aan de feestsfeer. Dit is zo'n kostbaar moment en de schiitterende foto's die wij dankzij deze fotografen hebben, zullen dit moment voor altijd voor ons vasthouden! Hartstikke bedankt en veel succes met jullie bedrijf!
Waardering: 5stars Anneke Driessen

Een zeer prettige samenwerking met 2 top-fotografen die hun vak meer dan goed verstaan. Het aanbod van 2 fotografen geeft verrassende foto's, die elkaar mooi aanvullen en net dat beetje extra geeft wat je bruidsfoto's heel speciaal maakt. Een absolute aanrader.
Waardering: 5stars Jan Willem en Yvonne

Ben en Annemieke zijn heel erg vriendelijke en behulpzame mensen waarbij wij ons als bruidspaar direct op ons gemak voelden. Wij hebben niet gemerkt dat er foto's werden gemaakt, zo onopvallend wordt er gewerkt. Onze gasten waren ook zeer lovend, zowel over de foto's als over hun werkwijze en wie ze zijn als persoon.
Waardering: 5stars Hans en Froukje Kroeze

Beste Ben en Annemieke,
ontzettend bedankt voor de gave foto's die jullie samen hebben gemaakt, voor de vele creatieve ingevingen ter plekke en de gezelligheid.We krijgen nog steeds enthousiaste reacties van onze gasten over jullie als fotograaf. Spontaan, aardig en vol goede ideeen.
Wij kunnen jullie van harte aanbevelen!
Waardering: 5stars Lisa en Jeroen

Als je op zoek bent naar een goede fotograaf, dan kunnen we jullie Ben en Annemieke van harte aanbevelen. 2 voor de prijs van 1, waarbij de foto´s uit verschillende perspectieven en met oog voor detail genomen worden. In het voortraject merkten we meteen al dat ze erg professioneel zijn, maar daarbij ook relaxed. Op de dag zelf hebben ze eerst een mooie bruidsreportage van ons gemaakt, waarbij we allebei erg ontspannen en genietend op de foto´s staan. Ook de ceremonie en de de rest van de dag hebben ze heel mooi vastgelegd. Ondertussen hebben we de albums, de foto´s en uitvergrotingen ontvangen en zijn we super blij met het geweldige trouwalbum.
Waardering: 5stars Harmen-Tijs en Carlieke

Ben en Annemieke, SUPER BEDANKT voor jullie aanwezigheid op onze trouwdag 24-09-2015, wat een mooie foto's hebben jullie gemaakt. Wat is het fijn dat jullie met zijn tweetjes zijn, zodat Annemieke bij mij kon beginnen en Ben, jij bij Germina. Zo konden alle momenten vast gelegd worden op het zelfde tijdstip,  echt een pluspunt van jullie. Wij wensen jullie nog veel plezier met fotograferen.
Waardering: 5stars Pedro en Germina

Het zijn twee geweldige fotografen! Ze stellen je op je gemak en letten ook nog eens op de kleine details! En wat zijn de foto`s dan mooi geworden!
Ze doen veel in overleg, wat erg fijn is.
Leuke, enthousiaste mensen waar we meteen een klik mee hadden!
in één woord super!
Waardering: 5stars Maickel en Corina

De foto's voor het album zijn supergaaf geworden. We zijn dan ook erg benieuwd naar het resultaat en kunnen amper wachten tot we het album in onze handen hebben. Mochten we ooit weer een fotograaf nodig hebben, weten we jullie te vinden. Bij iedereen die een fotograaf zoekt, zullen wij jullie aanraden!
Waardering: 5stars Kelly van den Boogaard-Baneman

Voor het 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders hadden we het niet beter kunnen treffen dan met Ben en Annemieke van Trouwfotograaf4you. De foto's zijn prachtig, creatief en geven precies de sfeer van de dag weer. Top! Wat vooral ook opviel was het gemak en de flexibiliteit waarmee we alles vooraf (en vanuit het buitenland!) konden regelen. Op de dag bleken ze twee ontzettend aardige fotografen te zijn en ging alles al even gemakkelijk. Ondanks de koude wind, wisten ze de familie te motiveren tot prachtige groeps- en portretfoto's. Ben en Annemieke mengen zich onopvallend onder de mensen en weten daardoor sfeervolle foto's te maken, die een prachtig aandenken zijn. Onze grote dank!
Waardering: 5stars Han Keuper

We hebben een geweldige trouwdag gehad en met fotografen Ben en Annemieke, ontzettend gelachen en dat is ook te zien op de foto's.
Super ontspannen sfeer dus heerlijk kunnen genieten van de trouwdag en onze gasten hebben het nog over hoe gezellig het wel niet was met de fotografen..
Alles wat we zochten in een Fotograaf en in dit geval zelfs 2 voor de prijs van 1!! Wat wil je nog meer :)
Geweldige service voor, tijdens en achteraf!
Waardering: 5stars Jeanette Bloos

Dankzij Trouwfotograaf4you hebben wij echt een fantastische bruiloft gehad die wij voor altijd in een prachtig fotoboek kunnen herinneren. Alles is mogelijk en niets is te gek. Zelfs de bruidshond is fantastisch op de foto gegaan. We hebben een prachtig fotoboek gekregen en deze is super op gemaakt. Fijn dat je het zelf in kan zien en evt veranderen of aanpassingen kan doen. Echt een aanrader voor ieder die een fotograaf zoekt die betrouwbaar is en gewoon fantastische foto's maakt!
Alles wat we zochten in een Fotograaf en in dit geval zelfs 2 voor de prijs van 1!! Wat wil je nog meer :)
Geweldige service voor, tijdens en achteraf!
Waardering: 5stars Jeroen en Aliene

We hebben een heerlijke trouwdag gehad in juni en nu kunnen we nog nagenieten van de prachtige foto's die Ben en Annemieke van ons en onze dag hebben gemaakt. We vinden de foto's erg mooi en ook het fotoalbum is super geworden! Op de dag zelf was heel het prettig en gezellig bij de fotoshoot en verder waren ze niet te aanwezig, maar er ook gewoon gezellig bij. Jullie vakkundigheid, duidelijkheid en met een no-nonsense mentaliteit hebben we als heel prettig ervaren. Top gewoon! Bedankt!
PS. Super facebook-pagina! 
Waardering: 4stars Dorien Geusebroek

De foto's voor het album zijn supergaaf geworden. We zijn dan ook erg benieuwd naar het resultaat en kunnen amper wachten tot we het album in onze handen hebben. Mochten we ooit weer een fotograaf nodig hebben, weten we jullie te vinden. Bij iedereen die een fotograaf zoekt, zullen wij jullie aanraden!
Waardering: 5stars Auke Jan en Saskia

Een zeer prettige samenwerking met 2 top-fotografen die hun vak meer dan goed verstaan. Het aanbod van 2 fotografen gaf verrassende foto's, die elkaar mooi aanvulden en net dat beetje extra gaf wat onze bruidsfoto's heel speciaal maakte. Ook bij iets minder goed weer wisten ze toch de weidse en sfeervolle foto's te maken die maakten dat we de dag elke keer weer opnieuw kunnen beleven. Super bedankt voor de samenwerking.
Waardering: 5stars Jan Willem en Yvonne

Ben en Annemieke waren onze fotografen op onze trouwdag.
Waauw wat hebben we een prachtige dag gehad en wat zijn er prachtige foto's gemaakt. Ben en Annemieke habben leuke ideeën voor de foto's. We hebben nauwelijks gemerkt dat ze de hele dag bij ons waren. Gister hebben we ons fotoboek opgehaald en die is nog mooier dan verwacht!
Door de prachtige foto's kunnen we terugkijken op onze dag. 
Waardering: 5stars Ruud en Evelien

Ben en Annemieke zijn twee erg enthousiaste fotografen met originele ideeën. Hun gevoel voor compositie is fenomenaal en de resultaten van hun foto's prachtig.
Omdat ze beiden vanuit andere hoeken fotograferen heb je mooie belijningen en lichtinval.
Verder zijn het twee gezellige mensen die zo inschuiven op een bruiloftsdag.
Top mensen met top foto's!
Waardering: 5stars Anitha Bredewold

De loveshoot was fantastisch, onze fotografen Ben en Annemieke zijn fantastisch, dus kon het niet uitblijven dat de foto's ook fantastisch zijn! Zij wisten ons op sublieme wijze op ons gemak te laten voelen, dat kan alleen wanneer je je in de ander kan verplaatsen. En dat levert de mooiste plaatjes op. Ontzettend bedankt!
Waardering: 5stars Leen en Anja van Rij

Wat heerlijk om in zo'n ontspannen sfeer deze fotografen aan het werk te hebben en te zien. Durven we voor 100% aan te raden. Hier krijg je geen spijt van! En het resultaat mag er zijn: prachtige foto's waarmee je je feestdag iedere keer weer beleeft.
Waardering: 5stars Dick en Ria Biemond

Eerst een prachtige loveshoot gehad, waar een prachtige reportage uit voort kwam.
Op de trouwdag zijn er prachtige foto's gemaakt. Jullie waren een aanwinst voor de trouwdag. De daggasten hebben jullie ook als fijne, meedenkende fotografen ervaren. Wij bevelen jullie zeker aan bij anderen.
De reportage van de trouwdag is prachtig! Samen met een aantal daggasten steeds de foto's weer opnieuw bekijken en vol bewondering kijken hoe elk nieuw detail prachtig met op een andere manier op de foto staat.
Toppers, bedankt! :-)
Waardering: 5stars Barrie en Annelieze

Ruim een jaar terug waren Ben en Annemieke onze fotografen op onze trouwdag. We waren heel te vreden met hun en nog steeds. De foto's zijn gewoon weg geweldig om te zien. En de trouwboek die door Annemieke in elkaar heeft gezet, daar wordt nu nog steeds veel in gekeken.
Waardering: 5stars Rene en Ingrid

Lieve Ben en Annemieke, wat hebben we een fantastische dag gehad! Het was dan wel geen trouwdag maar voor een hele bijzondere collage. Jullie stelden ons echt op ons gemak, want het is best raar om steeds een camera op je gericht te hebben ;-) Jullie enthousiasme en deskundigheid heeft echt een prachtig resultaat opgeleverd. Ik wacht nog op het aanzoek, maar de fotografen zijn al geregeld!
Waardering: 5stars Manuel en Joline

We hebben een fantastische dag gehad met deze twee fotografen. Ze werken fantastisch samen en daardoor hebben we prachtige foto's gekregen van onze trouwdag. De klik was er en dat zie je op de foto's. Bedankt!
Zeer aan te bevelen voor a.s. bruidsparen.
Waardering: 5stars Kay en Jennie

Mede door de fotograaf werd het een bijzonder mooie trouwdag. Ze hebben oog voor details. Omdat ze met 2 personen fotograferen,heb je al gauw een totaal plaatje van alle bijzonderheden op de trouwdag. Prettig gezelschap en het resultaat is een bijzonder mooie fotoreportage. Veel werk verricht, echt vakmanschap.
Zeer aan te bevelen voor a.s. bruidsparen.
Waardering: 5stars Herco en Willie

Enthousiast geworden door de bovenstaande reviews?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij leggen jullie graag alle mogelijkheden uit.

Ben Eekhof Fotografie  -  De Grutto 70  -  8251 XN Dronten           [Y]