TARIEVEN

Hieronder staan de tarieven voor onze pakketten trouwfotografie. Ziet jullie trouwdag er heel anders uit? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een offerte op maat.

tarieven trouwdag goud - bruidspaar met oldtimer trouwauto

Trouwdag Goud
€ 1.250,00

De Trouwdag Goud is het meest favoriete pakket van onze bruidsparen. Hiervoor krijg je 8 uur trouwfotografie met 2 trouwfotografen, een bruids-fotoshoot op locatie, 350 digitale foto's op USB-stick, de fotoselectie, nabewerkt voor de mooiste weergave op tablet, digitaal album of print. Bij het pakket hoort ook een slideshow met sfeerimpressie van de dag, een persoonlijke website met inlogcode. Ook krijg je een fineart print formaat 30x40 cm van je favoriete foto. Het kennismakingsgesprek en de reiskosten zijn bij de prijs inbegrepen.
1 extra uur fotografie kost € 95,00 (inclusief extra foto's) 


tarieven trouwdag zilver - bruidspaar met VW-bus trouwauto

Trouwdag Zilver
€ 995,00

De Trouwdag Zilver bevat 6 uur trouwfotografie door 2 trouwfotografen, net als een bruids-fotoshoot op locatie en 200 digitale foto's op USB-stick afgeleverd en de fotoselelectie, inclusief nabewerking voor de mooiste weergave op tablet, digitaal album of print. Bij dit pakket hoort ook een persoonlijke website met inlogcode. Het kennismakingsgesprek en de reiskosten (tot 100 km) zijn inclusief.


tarieven trouwdag brons - bruidspaar met lelijk eend als trouwauto

Trouwdag Brons
€ 695,00

De Trouwdag Brons is bedoeld voor de kleinschalige huwelijken en bevat 4 uur trouwfotografie door 2 trouwfotografen, net als een bruids-fotoshoot op locatie en 100 digitale foto's op USB-stick afgeleverd en de fotoselelectie, inclusief nabewerking voor de mooiste weergave op tablet, digitaal album of print. Bij dit pakket hoort ook een persoonlijke website met inlogcode. 


tarieven loveshoot in het bos met brandweerman

Loveshoot - geboekt bij een Trouwdag Goud
€ 95,00

Een loveshoot is een fijne manier om alvast aan de camera's en de fotografen te wennen. Op een ontspannen manier liefdevolle foto's maken. Deze kan je dan ook mooi gebruiken voor de trouwkaart.

Loveshoot (standaard tarief)
€ 125,00

My Services

Een gerust gevoel

Als beroepsfotograaf zijn wij aangesloten bij de DuPho, een beroepsorganisatie voor professionele fotografen. Wij werken volgens de Algemene Voorwaarden van DuPho. Dit geeft zekerheid voor iedereen.

Tarieven trouwfotografie

Ben Eekhof Fotografie  -  De Grutto 70  -  8251 XN Dronten           [Y]