Skip to main content
Ben fotografeert gebouw Condoor

Welkom bij de workshop Studiofotografie 

Welkom bij Ben Eekhof Fotografie! Ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan mijn workshop Studio Fotografie. Samen duiken we in de fascinerende wereld van studiofotografie, waarbij we niet alleen de oppervlakte verkennen, maar ook dieper ingaan op de complexiteit van dit boeiende vakgebied.

Leer de essentiële technieken van studiofotografie

Tijdens deze inspirerende workshop leer je essentiële technieken, van het beheersen van studioverlichting tot het creëren van de perfecte achtergrond.

Ik deel graag mijn jarenlange ervaring om jou te helpen je artistieke visie te ontwikkelen en de verschillende facetten van studiofotografie te verkennen, waaronder portretten, productopnames en artistieke composities.

Als gepassioneerde fotograaf wil ik jou graag helpen jouw fotografie naar een hoger niveau te tillen. Daarom leid ik persoonlijk deze workshop, waarin we samen werken aan het verfijnen van je professionele vaardigheden en het verbreden van je fotografische horizon.

De workshop kan helemaal op maat worden gemaakt, waarbij we specifiek ingaan op jouw wensen en niveau.

Of je nu een professional bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen of een gevorderde hobbyist die zijn passie verder wil ontwikkelen, mijn workshop biedt een inspirerende omgeving waarin je kunt groeien als fotograaf.

Wat kost een workshop studiofotografie?

Ontdek de kracht van studiofotografie en laat je creativiteit tot leven komen in de wereld van de fotostudio.

Ik bied twee verschillende workshops studiofotografie. De Basiscursus Studiofotografie is bedoeld om kennis te maken met de diverse soorten licht, lichtvormers en het gebruik van lichtmeters etc. 

In Standaard workshop Studiofotografie gaan we uitgebreid in op alle facetten van het werken in de fotostudio, zoals het bedraad (tethered) schieten, gebruik van triggers etc. Uiteraard kun je deze technieken zelf ook gaan toepassen in je eigen situaties.

Bekijk hier de prijzen (wij noemen het liever ‘investeringen-in-jezelf’)

Even Appen?